Gość: lolo IP: 213.25.69.* 09.06.08, 21:25 Drugiego takiego "frajera" jak Drzymała nie znajdziecie przez następnych 10 lat! Że ten człowiek jeszcze nie ma dość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrocek Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.chello.pl 09.06.08, 23:15 Mam nadzieję ze radni PO pójdą po rozum do głowy i zagłosują za fuzją w przeciwnym razie Wrocław dalej będzie piłkarskim zaściankiem bo bez odpowiednio wysokiego budzetu to długo 1 ligą się nie nacieszymy.Pan Drzymała daje gwarancje na wysoki poziom sportowy Slaska i dobrze powiedział p.Dutkiewicz ze cięzko jest znalesć odpowiedniego biznesmena.Pan Drzymała pokazał jak buduje się silny klub jakim jest Groclin Dyskobolia. Grodzisk jest malutkim miasteczkiem a Wrocław 700-set tysięczna metropolią .więc mozliwosci są wielokrotnie większe na zbudowanie wielkiego Sląska. Trzymam kciuki za p.Dutkiewicza,Drzymałę i za wielki Sląsk .Oby 12 czerwca był początkiem budowy silnego Sląska.tego sobie i innym kibicom Sląska goraco życzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga apel do radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 10:40 Kto z radnych zagłosuje przeciw fuzji klubów nie zasiądzie w nastepnej kadencji w radzie miasta, bo to znaczy, ze wyżej stawia gry polityczne Schetyny&Zdrojewskiej niz interes i dobro Wrocławia. Mieszkańcy Wrocławia delikatnie ostrzegają Państwa Radnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cu d KIEWICZ Re wrocek upada ekonomicznie IP: *.centertel.pl 11.06.08, 08:26 przegrał wszystko w tym twarz. Wrocek upadł a własciciele nieruchomości i inni stracili już ok 30% pozdrawiamy developerów www.twojprezydent.pl/kampania/index.php? action=show_whole_article&id=55 www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2724 www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2932 sprawa matactwa i zabójstwa - to dopiero hamulce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re dudek to paw? IP: *.centertel.pl 11.06.08, 08:49 a może 6 piw i paw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.08, 07:12 Nie bardzo rozumiem wypowiedź Prezydenta Dutkiewicza. Czyżby powrót liberum veto ? O ile wiem takie uchwały zapadają zwykłą większością głosów. Nawet gbyby za fuzją głosował jeden radny więcej niż przeciwko, obowiązkiem prezydenta jest realizacja takiego rozstrzygnięcia. Na tym polega demokracja. Nawet, gdyby radna Zdrojewska, w geście Rejtana, rozdzierając bluzkę, położyła się w drzwiach sali plenarnej. Swoją drogą radni staneliby przed nie lada wyzwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 09:29 a ja sie pytam po co przez 2 lata oddawac pieniadze Drzymale jesli mozna je teraz zainwestowac w Śląsk i finalizowac umowy ze sponsorami/inwestorami, a nie z facetem, ktory przenosi i zastepuje nam klub wlasnym cyrkiem objazdowym? mogl wejsc jako sponsor/inwestor i kazdy by mu sie klanial w pas, a tak to on na tym zarobi za nasze pieniadze i tylko mi nie mowcie, ze nikt z kasa sie Śląskiem nie interesuje bo to nieprawda tylko jak sie w zimie oglosilo ze ma sie wszystkich w dupie i robi wielkopolski deal to teraz kazdy czeka na rozwoj wypadkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.korbank.pl 10.06.08, 09:35 Cos mi sie wydaje ze przez durna pokityke Wrocek moze tylko pomarzyc o silej piłce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 10:56 Oj jakie to proste, wydac 20 mln i sie utrzymac, zagadc do sponsorow ktorzy tylko na to czekaja. naiwniak jak m reszta przeciwnikow fuzji dlaczego nikt nie porzyszedl jak slask byl wart sie pieniadze ? To teraz przydzie jak jest wart kilka razy wiecej ? I takim ludziom ulegl drzymala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.chello.pl 10.06.08, 14:16 po to żeby stracić te 20 mln jednorazowo na 2 lata, a Drzymała utrzymywał przez (przynajmniej) następne 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapcius ciekawe byłoby rozwiazanie IP: *.korbank.pl 10.06.08, 09:42 Ale bym sie smial gdyby rzeczywiscie do tej fuzji nie doszło!!! haha p. Drzymała zostaje z ręka w nocniku! Osłabiony Groklin bez wazniejszych piłkarzy, bez pucharów z ktorych zrezygnował na rzecz fuzji. Oj szkoda goscia. A zdrugiej strony do Wroclaw wyrobi sobie tak aopinie na arenie Polski czy miedzynarodowej, ze tu nikt nie przyjdzie inwestowac nawet pies z kulawa noga! Bo wiarygodnosc rowna sie zero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: ciekawe byłoby rozwiazanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 09:53 chlopie a co Drzymala chce zainwestowac, bo jak na razie to sie mowi o oddawaniu mu naszych pieniedzy przez 2 lata!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: ciekawe byłoby rozwiazanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 09:54 nie jeden sie skusi na stadion 45tys nie boj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awo Re: ciekawe byłoby rozwiazanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.08, 12:13 Gość portalu: VVV napisał(a): > nie jeden sie skusi na stadion 45tys nie boj sie ale na rasistów i przestępców udających kibiców Śląska i trząsących klubem nikt się nie skusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: ciekawe byłoby rozwiazanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 16:09 Wyłącz komputer i idź się spotkać z normalnymi kibicami/ludzmi a nie siejesz ferment, który wykreowała wybiórcza i nijak ma się do prawdziwej sytuacji na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapcus Re: ciekawe byłoby rozwiazanie IP: *.korbank.pl 10.06.08, 10:43 A czy Wrocek ma taka baze treningowa jak Grodzisk? Czy Wrocław ma porzadny stadion? We Wrocku zamiast myslec głowa to zawsze szukaja dziury w całym zawsze szukac nie zgody czy porozumienia ale zwady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolllol Re: ciekawe byłoby rozwiazanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.08, 11:07 mylisz się przyjdzie i to nie jeden a jak miasto nie chce Śląska to niech go na GPW wyśle zobaczymy czy się znajdzie inwestor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuss Fuzja Śląska:paradygmat kopanej IP: *.ifd.uni.wroc.pl 10.06.08, 10:30 Paradygmat kopanej ?! Kompletnie juz stracil glowe dzialajac w tym marketingu politycznym. We Wroclawiu zadnych przeciez potrzeb juz nie ma, drogi zbudowano, teraz kolej na kopana. Po co w tym miescie sa szkoly wyzsze, podobno pracuja tam profesorowie, skoro priorytety ustali i tak Schetyna z Dudkiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRZYK! Fuzja Śląska: Rafał Dutkiewicz wyciąga rękę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 10:47 Cyt: "Nieoficjalnie wiemy, że w środę doszło w Warszawie do Dutkiewicza z wicepremierem Grzegorzem Schetyną, ale nie osiągnięto porozumienia i zgody" No to ładnie... a co doszło do Dutkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdafwe teraz sie PO obudziło IP: *.chello.pl 10.06.08, 10:52 kiedy już wszystko dogadane, wszelkie przeszkody z punktu widzenia prawdziwego kibica usunięte (UEFA)... Nagle zaczęli robić problemy. Co za banda pieniaczy. Mam nadzieję że fuzja przejdzie a jeśli nie to ponownie mojego głosu, przynajmniej w wyborach samorządowych, nie dostaną za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcys Re: teraz sie PO obudziło IP: *.korbank.pl 10.06.08, 11:00 Dokladnie! Banda oszołomow1 Albo chca jak najwiecej ugrac dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nie Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.08, 11:00 radni którzy zagłosują przeciwko fuzji będą na pewno w nowych wyborach wybrani, co trudno powiedzieć o całej bandzie zachłannej na ochłapy z spółek Pana Drzymały Wrocław cały bez Drzymały PAN DRZYMAŁA WIE JAK RATOWAĆ SWOJĄ KASĘ TU SIĘ NIC NIE LICZY OPRÓCZ JEGO ZYSKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann Dlaczego PO nie próbóje przekonać do swojej wizji? IP: *.e-wro.net.pl 10.06.08, 11:02 Czemu radni PO nie chcą kibicą , przedstawić swoje wizjii rozwoju klubu, czy ludzie są ważnii , tylko jak zbilżają się wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcys Re: Dlaczego PO nie próbóje przekonać do swojej w IP: *.korbank.pl 10.06.08, 11:06 Oni wogóle nie maja wizji rozwoju? A Schetyna mial wizje rozwoju??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Schetyna, Jaros i Zielińśki nowymi sponsorami IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.08, 12:00 Skoro są tacy mądrzy, to niech zostaną sponsorami klubu. Pokażą swoją miłość do Śląska i że są w stanie wydać na niego własne pieniądze. A nie należą do biednych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Schetyna, Jaros i Zielińśki nowymi sponsorami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:50 Jaros w radzie miasta z tego co pamiętam, był najbiedniejszym ze całej ekipy. A to było niecały rok temu. Nawet gdyby nie wydał ani złotówki ze wszystkich swoch diet, to by się zesrał a nie sponsorował Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genau Re: Schetyna, Jaros i Zielińśki nowymi sponsorami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:52 Dobrze kojarzysz :) wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/686600.html "Ale pustki w oświadczeniach to nie tylko domena radnych PiS-u. Michał Jaros (PO) wpisał do swojego tysiąc zł oszczędności. – Zacząłem pracować dopiero po studiach, od października 2005 r. Mieszkanie wynajmuję, a po Wrocławiu jeżdżę komunikacją publiczną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 12:53 napisałem wczoraj dwa maile do pana Schetyny. Jeden na jego biuro we Wrocławiu, drugi do sejmu. Napisałem, że jak jego ugrupowanie (które notabene popieram) zagłosuje przeciwko fuzji to w następnych wyborach o jakiejkolwiek randze -> przepadną z kretesem. Takich ludzi jak ja jest bardzo wielu we Wrocławiu i nikt kogo znam nie przepuści Schetynie takiej wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prze Re: Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: 195.205.44.* 10.06.08, 15:25 Pewno nie mógł zasnąć po tym mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Lobbyści panów D. na tym forum? IP: 217.8.167.* 10.06.08, 14:16 tak, oni sa wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Drzymało olej tą zapyziałą "metropolię" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 15:09 poszukaj innego miasta które Cię doceni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkudlar Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 15:45 Za dwa dni dojdzie do głosowania w radzie miejskiej Wrocławia w sprawie fuzji Śląska z Groclinem. 37 rajców zdecyduje o losach klubu na najbliższe lata. Wiele wskazuje jednak na to, że o wszystkim będzie decydowała polityka. więcej www.dolnoslaskapilka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kena Re: Dutkiewicz wyciąga rękę, IP: *.lanet.net.pl 10.06.08, 18:22 A następne wybory to kto wygra ? Wiecie że nasi rajcy mają opinię naj naj gorszą w kraju . Tu się samochodem stoi w korkach , nie można się umyć bo rury pękają . Teraz ważą się losy piłki pewnie też zawalą jak wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tl Do radnych PO: IP: *.magma-net.pl 10.06.08, 18:41 Czemu nie chcecie silnej pilki we Wroclawiu? Jaka alternatywe macie dla p. Drzymaly? Czemu rozgrywacie swoje dorazne gierki polityczne kosztem wroclawskich kibicow, ktorych sa tysiace? Czy naprawde chcecie aby to Szczecin czy inne polskie miasto mialo klasowy klub pilkarski zbudowany za pieniadze p. Drzymaly a Slask paletal sie po nizszych ligach? Czy nie rozumiecie ze sport a pilka nozna w szczegolnosci to wspaniala promocja dla miasta? Opamietajcie sie poki nie jest za pozno. Jesli zaglosujecie przeciwko silnej pilce noznej we Wroclawiu to juz nigdy ani ja ani moja rodzina nie zaglosujemy na was w zadnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CUD kiewicz Re: Do radnych PO: do Tl: IP: *.centertel.pl 11.06.08, 08:31 to dzieki takim jak TY bez szkiełka i oka, straciłem ojca a w odwecie za wyszukanie w magistracie podejrzanych o to zabójstwo m.in zamurowali mi chatę a w sądach przegrywam z fikcyjnymi firmami. www.twojprezydent.pl/kampania/index.php?action=show_whole_article&id=55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJECZKA SUper to praca gdańsk IP: 194.254.137.* 24.07.08, 15:28 szukasz pracy? Odpowiedz Link Zgłoś