Gość: koka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.08, 16:58 Witam chciałabym się cos wiedzieć o pani doktor, słyszałam, ze zna się na tym co robi? Co myslicie o niej, czy znacie ją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:05 Chodze z corka do pani doktor,ale chyba czuje sie coraz bardziej rozczarowana.Lekarka nie ma czasu skupic sie na pacjencie,bo ciagle rozmawia przez telefon,odbiera sms-y,rozmawia z paniami z rejestracji i zajmuje sie tysiacem innych spraw.Wkurza mnie to.Chyba czas poszukac innego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.08, 22:11 A to tylko dlatego jej nie polecasz, ze ciągle odbiera telefony??.Mnie interesuje, jaka jest w stosunku do pacjenta, czy dobrze potrafi dobrac leki i czy jest komunikatywna:pacjent-lekarz, a przedewszystkim czy nie przyjmuje pacjentów szablonowo.Byłam u pewnej p. "DR", zabuliłam 120 zł za wizyte,a byłam dosłownie 5 minut w gabinecie....ehhh.Mam nadzieję, ze trafię na prawdziwego lekarza.Moja znajoma poinformowała mnie ze Pani Barg jest bardzo dobrym lekarze, ale chciałam się jeszcze coś dowiedzieć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 08:59 jestem pacjetka pani Barg od dawna i ze spokojnym sumieniem moge ja polecic. Bardzo kompetentny, inteligentny i wywazonay lekarz z duza wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 20:16 Zgadzam się, ja również do Niej należę i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;((((( Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 14:17 ja byłam u pani doktor pierwszy raz z córka i potwierdzam,też mi się to nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agja.wroc Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.08, 09:37 jeszcze u niej nie byłam, ale znam ją osobiście! wiem ze ma córkę z cukrzycą i doskonale się na tym zna!! godna polecenia przez wielu znajomych!! Odpowiedz Link Zgłoś
katis1 Re: endokrynolog dr Ewa Barg 18.08.09, 20:49 A jaki jest numer telefonu do tej Pani w medicoverze? W necie jest jakis dziwny numer podany, nie jestem pewna czy na ten własnie trzeba dzwonić. Orientujecie sie ile kosztuje wizyta ?I w które dni przyjmuje w medicowerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.09, 15:59 Dr Barg w medicoverze przyjmuje tylko pacjentów którzy mają wykupiony abonament w tej przychodni, ogólnie nie znam szczegółów, ale pacjentów, którzy tego nie mają nie przyjmuje,ale przyjmuje w onkomedzie na ślężnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 20:43 Ja również czuję się coraz bardziej rozczarowana. Pani doktor ma za dużo pacjentów. Jej podejście do pacjenta jest niepoważne. Może i dobrze leczy, ale nie ma czasu by być miłą, moment porozmawiać, by dziecko ją polubiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuska Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.09, 09:11 Na poczatku bylo wszystko ok. badania, obietnice. bylo to pol roku temu. dziecko do tej pory jest niezdiagnozwoane. a pani doktor czeka na kase. taka jest prawda. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 22:18 A ja polecam! Dr Barg przyjmuje także w Onkomedzie raz w tygodniu (zapisy z około 2 miesięcznym wyprzedzeniem)a duża liczba pacjentów -stałych też świadczy o rzetelności i skuteczności leczenia. Ja jestem b. zadowolona (a wcześniej też przeszłam leczenie wielu różnych lekarzy bez efektów). Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;(((( Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 14:22 he jak płacisz to i pani doktor jest miła a wtedy ty jesteś zadowolona,bo po wizycie na fundusz pewnie nie była byś taka zadowolona.A co do skuteczności leczenia też słyszałam że jest naj....,zobaczymy my dopiero zaczęliśmy Odpowiedz Link Zgłoś