Dodaj do ulubionych

endokrynolog dr Ewa Barg

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.08, 16:58
Witam chciałabym się cos wiedzieć o pani doktor, słyszałam, ze zna
się na tym co robi? Co myslicie o niej, czy znacie ją?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:05
      Chodze z corka do pani doktor,ale chyba czuje sie coraz bardziej
      rozczarowana.Lekarka nie ma czasu skupic sie na pacjencie,bo ciagle rozmawia
      przez telefon,odbiera sms-y,rozmawia z paniami z rejestracji i zajmuje sie
      tysiacem innych spraw.Wkurza mnie to.Chyba czas poszukac innego lekarza
      • Gość: nuna Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.08, 22:11
        A to tylko dlatego jej nie polecasz, ze ciągle odbiera
        telefony??.Mnie interesuje, jaka jest w stosunku do pacjenta, czy
        dobrze potrafi dobrac leki i czy jest komunikatywna:pacjent-lekarz,
        a przedewszystkim czy nie przyjmuje pacjentów szablonowo.Byłam u
        pewnej p. "DR", zabuliłam 120 zł za wizyte,a byłam dosłownie 5 minut
        w gabinecie....ehhh.Mam nadzieję, ze trafię na prawdziwego
        lekarza.Moja znajoma poinformowała mnie ze Pani Barg jest bardzo
        dobrym lekarze, ale chciałam się jeszcze coś dowiedzieć na forum.
        • Gość: zuzanna Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 08:59
          jestem pacjetka pani Barg od dawna i ze spokojnym sumieniem moge ja
          polecic. Bardzo kompetentny, inteligentny i wywazonay lekarz z duza
          wiedza.
          • Gość: ania Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 20:16
            Zgadzam się, ja również do Niej należę i jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: ;((((( Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 14:17
        ja byłam u pani doktor pierwszy raz z córka i potwierdzam,też mi się to nie
        podobało.
    • Gość: agja.wroc Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.08, 09:37
      jeszcze u niej nie byłam, ale znam ją osobiście! wiem ze ma córkę z cukrzycą i
      doskonale się na tym zna!!

godna polecenia przez wielu znajomych!!
      • katis1 Re: endokrynolog dr Ewa Barg 18.08.09, 20:49
        A jaki jest numer telefonu do tej Pani w medicoverze? W necie jest jakis dziwny numer podany, nie jestem pewna czy na ten własnie trzeba dzwonić. Orientujecie sie ile kosztuje wizyta ?I w które dni przyjmuje w medicowerze?
        • Gość: nuna Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.09, 15:59
          Dr Barg w medicoverze przyjmuje tylko pacjentów którzy mają wykupiony abonament
          w tej przychodni, ogólnie nie znam szczegółów, ale pacjentów, którzy tego nie
          mają nie przyjmuje,ale przyjmuje w onkomedzie na ślężnej
          • Gość: anka Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 20:43
            Ja również czuję się coraz bardziej rozczarowana. Pani doktor ma za dużo
            pacjentów. Jej podejście do pacjenta jest niepoważne.
            Może i dobrze leczy, ale nie ma czasu by być miłą, moment porozmawiać, by
            dziecko ją polubiło...
            • Gość: Anuska Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.09, 09:11
              Na poczatku bylo wszystko ok. badania, obietnice. bylo to pol roku temu. dziecko
              do tej pory jest niezdiagnozwoane. a pani doktor czeka na kase. taka jest
              prawda. Nie polecam.
              • Gość: anka Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 22:18
                A ja polecam! Dr Barg przyjmuje także w Onkomedzie raz w tygodniu
                (zapisy z około 2 miesięcznym wyprzedzeniem)a duża liczba
                pacjentów -stałych też świadczy o rzetelności i skuteczności
                leczenia. Ja jestem b. zadowolona (a wcześniej też przeszłam
                leczenie wielu różnych lekarzy bez efektów).
                Polecam!
                • Gość: ;(((( Re: endokrynolog dr Ewa Barg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 14:22
                  he jak płacisz to i pani doktor jest miła a wtedy ty jesteś zadowolona,bo po
                  wizycie na fundusz pewnie nie była byś taka zadowolona.A co do skuteczności
                  leczenia też słyszałam że jest naj....,zobaczymy my dopiero zaczęliśmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka