Dodaj do ulubionych

Wędzonko!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.02, 22:37
Gdzie żeś Ty??????
Obserwuj wątek
    • Gość: tyrysek Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 22:47
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Gdzie żeś Ty??????

hehehehehe
      wlasnie bylam o krok od zalozenia watku "Wędzonko wróć!"
    • Gość: wędzonka Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 07.01.02, 22:55

> Gdzie żeś Ty??????

Pracuje nad sesja, same delicje...
      Janek, oszczedz mi czasu, na co psioczy forum jak mojego idola Zdroja zabraklo? :)
      • Gość: Janek Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.02, 23:45
        Stasia Huskowskiego chwalą. Pozdrawiam serdecznie w Nowym Roku. Sam optymizm.
        • Gość: Jajaccek Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.chicago-10rh16rt.il.dial-access.att.net 08.01.02, 05:22

> Stasia Huskowskiego chwalą. Pozdrawiam serdecznie w Nowym Roku. Sam optymizm.

Ponoc dzisiaj ma pic "brudzia" z sekretarzem EXPO 2010.Chyba ma mocna glowe?
          Albo niech sie przed - tlustego rosolku napije.
          • Gość: Janek Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 00:25
            Z sekretarzem BIE flamenco podobno tańcowali w malowanej piwnicy.
            • Gość: Jajaccek Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 09.01.02, 00:52
              Swidnickiej??? To juz gotowa??
              • Gość: Janek Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 00:58
                Niestety jeszcze nie i nie wiadomo kiedy będzie gotowa.
              • Gość: Jajaccek Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 09.01.02, 01:24
                Ponoc Varisella gosci z "miasta" na lewego Sylwestra zapraszal, ale sie bojeli,
                coby ich prasa gdzie nie dopadla i o popieranie lewizny nie oskarzyla.
      • Gość: Anna Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 19:01
        Cześć Czy mnie jeszcze pamiętasz ?
        • Gość: wędzonka Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 09.01.02, 19:56
          Gość portalu: Anna napisał(a):

> Cześć Czy mnie jeszcze pamiętasz ?

Jak moglbym zapomniec Anno! Stara milosc nie rdzewieje! :)
          • Gość: Pafik Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: 10.101.1.* 09.01.02, 21:38
            Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Jak moglbym zapomniec Anno! Stara milosc nie rdzewieje! :)

A o jaslankach tez jeszcze pamietasz? :)
            • Gość: wędzonka Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 09.01.02, 22:44
              Gość portalu: Pafik napisał(a):

> Gość portalu: wędzonka napisał(a):
              >
              > > Jak moglbym zapomniec Anno! Stara milosc nie rdzewieje! :)
              >
              > A o jaslankach tez jeszcze pamietasz? :)

Jasne, ale jestem po uszy uzbrojony w cierpliwosc: po pieciu miesiacach odezwala
              sie w koncu jedna, taka tyrade przez ten czas wysmazyla ze az sie boje pomyslec
              co bedzie dalej, bo juz znowu drugi miesiac ciszy mija:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=226&wid=7&aid=545873

Pozdrawiam! :)
              • Gość: Pafik Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: 10.101.1.* 09.01.02, 23:24
                Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Jasne, ale jestem po uszy uzbrojony w cierpliwosc: po pieciu miesiacach odezwal
                > a
                > sie w koncu jedna, taka tyrade przez ten czas wysmazyla ze az sie boje pomyslec
                >
                > co bedzie dalej, bo juz znowu drugi miesiac ciszy mija:
                >
                > www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=226&wid=7&aid=545873

To jeszcze nic, bo w tej sprawie to juz pol roku ciszy mija:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=72&wid=11970&aid=11970

:)

Pozdrawiam!
                • Gość: Tirsa Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 23:29
                  hehehe.... chłopaki... nostalgia??
                  :-)
                  • Gość: wędzonka Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 10.01.02, 00:48
                    Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> hehehe.... chłopaki... nostalgia??
                    > :-)

Troszeczke, w koncu dobry towar chyba sie przeterminowal... :(
                • Gość: wędzonka Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 10.01.02, 00:45
                  Gość portalu: Pafik napisał(a):
                  >
                  > To jeszcze nic, bo w tej sprawie to juz pol roku ciszy mija:
                  > www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=72&wid=11970&aid=11970
                  >
                  > :)
                  >
                  > Pozdrawiam!

Jeszcze troche i przyczepi sie sanepid!
                  • Gość: Anna Re: Wędzonko!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 17:50
                    I znów zima... trochę szaro i nieciekawie
                    Moje serce gorące, dusza pragnie czułości , a ciało szaleństwa.
                    więc dobrze ,że znów jesteś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka