Dodaj do ulubionych

Liczymy Krasnale :)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.02, 23:50

Czy zastanawialiscie sie, ile jest w naszym miescie skrzatow? Oprocz tych z
przemalowanych scian, na okladce ksiazki i tego na kciuku w centrum...
Proponuje policzyc je co do jednego! W koncu Wroclaw jest miastem krasnali..!

Obserwuj wątek
    • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.02, 23:51
      Wlasnie jeden wyszedl mi spod komputera i powiedzial, ze to dobry pomysl. Mamy
      my - duzi - nasz spis powszechny, niech maja krasnale swoje policzenie...
      • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.02, 23:53
        Drugi znalazl sie w najmniej oczekiwanym miejscu - w klatce dla szczura.
        Powiedzial z wyrzutem, ze gdyby nie liczenie, to bym nigdy go nie ujrzal.... A
        wiec dwa
        • Gość: MKK Re: Liczymy Krasnale :) 3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 00:22
          Krasnal nr 3 towarzyszył mi przy tokaju: umoczył brodę w kieliszku, obtarł
          pychol i pomaszerował spać :)
          • Gość: kaak Re: Liczymy Krasnale :) 4 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 00:55
            Krasnal Duży numer 4
            • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 5 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 11:03
              Znalazlem dzis kolejnego, gdy wyszedlem do sklepu. Stal na przystanku 15-stki.
    • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 08.01.02, 11:04
      ...krasnoludków...powinno być 7-u...
      • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 6 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 11:29
        Mag_nolia, ale Wroclaw to nie dom Krolewny Sniezki... Wiec skrzatow moze byc
        zdecydowanie wiecej. O! Znad monitora wychylil sie jeden i pokiwal mi glowa, ze
        to racja :) Szosty!
        • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 6 08.01.02, 11:31
          ...a tak miło byłoby pomieszkać w domu królewny Śnieżki...i tych 7-u
          wspaniałych przy boku...
          Homarze...musisz wszystko natychmiast prostować???
          • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 7 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 11:45
            Sprostowalem przez nieuwage. Po prostu szukam kolejnych skrzatow :)
            Kazdy post na tym watku ma oznaczac, ze znalezlismy kolejnego ludka, dlatego
            zmieniaj numerki, mag_nolijko ;)
      • mag_nolia to ja chciałłam być siódemką, 10 08.01.02, 11:48
        • Gość: duzY mój jest 12 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 11:53
          • mag_nolia Re: mój jest 12DużY pomylił 08.01.02, 11:53
            miał być 12-y...
            ...kara dla dużegO???
            • Gość: duzy 14 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 11:55
              Magnolia - kto tu jest mocny w rachunkach?
              • mag_nolia Re: 14 08.01.02, 11:56
                Gość portalu: duzy napisał(a):

> Magnolia - kto tu jest mocny w rachunkach?odp. : Magnolia

• Gość: duzY ja mam już 16 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 12:04
                  Nie wątpię ;-))))
    • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 15 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 12:02
      O rety... Kazdy poczatek jest trudny, ale dlaczego mnie to zawsze spotyka? :)
      Ok, po przeliczeniu postow, nie liczac poczatkowego, ustalam co nastepuje: to
      jest Licznik pietnastego krasnala. I prosze sie trzymac dalej tego porzadku, a
      wszystko bedzie w porzadku, uff...

Mag_nolia, a jak mi jeszcze jeden numer wywiniesz, to...
      DuzY - masz ladnie liczyc, a nie zmieniac caly temat watku :)
      • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 16 08.01.02, 12:04
        Drogi Homarze...dla Magnolii pochwałę wygłoś...bo od 11-ki nie pomyliła ani
        razu...i honory zwróć...!!!
        • mag_nolia Re: DużYYYY 18 08.01.02, 12:05
          ...zbiera rózgi...
        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 17 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 12:05
          już dobrze, dobrze
          • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 18 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 12:07
            Homar - dobrze mi idzie?
            • mag_nolia Re: wszystko pomylone 08.01.02, 12:09
              ...jak policzycie od drugiego wpisu...to przekonacie się, że Magnolia ma
              rację...!
              ...kiedy ten wasz kulig???
          • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 19 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 12:07
            To ładne
          • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 20 08.01.02, 12:08
            ...DużYYYY...!!!bo przegłosujemy...i oddelegujemy Cię...do gotowania
            obiadku...!!!
            • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 21 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 12:14
              chętnie bym cos upitrasił :-)))))
              A nie liczą się wpisy a liczba krasnali w tytule ;-)))
            • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 21 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 12:15
              Magnolio - juz ladnie liczysz. Zaliczany jest glos z haslem Liczymy Krasnale :)
              i numerem.
              Dalej z tymi skrzatami ;-)
              • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 24 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 12:22
                Ale zadyma... a co do kuligu, to tam-tam sie nei zmiescil
    • mag_nolia dwadzieście z czymś tam... 08.01.02, 12:20
      ...czy sanie na kulig zamówione...>???
      ...bo śniegi nam topnieją...
      • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 24 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 12:27
        Wyzej sie sypnalem... 24. nie da rady po asfalcie na saniach
        • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 24 08.01.02, 12:31
          ...to trzeba będzie zorganizować sztuczny śnieg..., albo kulig zrobimy...na
          lodowisku...
    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 30 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 12:30
      Ponowna próba uporządkowania.
      • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 32 08.01.02, 12:31
        dużemu..nie powiodło się...to może mi-32-i już...nie mylić!
        • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 32 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 12:46
          Mag_nolia - krasnalow jest tyle, ile na liczniku minus jeden. I tego sie
          trzymajmy. O! Znow Krasnal! Skad ich sie tu tyle ich nabralo?

Co do kuligu... moze na syberie?
          • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 33 08.01.02, 12:48
            Syberia odpada...to już lepiej surfing...na Seszelach...
            • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 34 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 12:52
              Taka gwaltowna zmiana? To grozi wstrzasem termicznym :)
              • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 35 08.01.02, 12:57
                zabierzemy apteczkę
    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 36 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 13:00
      • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 37 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 13:04
        Apteczka, hmm... chyba przydalaby sie komora cisnien.
        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 38 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 13:05
          Ciśnienie podnosi RUMjanek
          • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 39 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 13:11
            Na zimnej syberii owszem, duzY
            Ale pomysl o tym skwarze... i o nas, w futrach siedzacych na saniach. A!
            wlasciwie to Ty jechalbys na nartach ze skrzypkami, ale tez w futrze
            • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 40 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 13:26
              Czterdziesty Krasnal szuka swego pomaranczowego Ali Baby...
              • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 41 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 13:49
                No to zimne piwo na pustynię
    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 42 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 15:14
      Nie wierzę, że we Wrocławiu jest tak mało krasnali.
      • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 43 IP: 62.87.141.* 08.01.02, 15:43
        Spokojnie duzY. Dopiero zaczynamy sie za nimi rozgladac. Zobacz, tyle czasu
        ludzie na nie nie zwracali uwagi, a teraz hop! i nagle si ukazuja.

Ja znalazlem na przyklad takiego pod samochodem na parkingu. Powiedzial, ze
        idzie dzisiaj na bal. Na trzysta par...
        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 44 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 15:48
          To jakbym ja tam był toby dopiero przybyło ... ale się nie wybieram. Poszukam
          gdzie indziej.
          • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 45 08.01.02, 15:50
            ...i co wy zrobicie z taka armią krasnali...???
            • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 46 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 15:56
              Będą odpowiedzią na pytanie np: A kto posprząta?
              • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 46 08.01.02, 15:58
                jeśli wszyscy naraz wezmą sie niewyszkoleni za sprzątanie...to tylko bałaganu
                narobią...
            • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 46 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 15:59
              Nie zastanwiaj sie, co mozna zrobic z krasnalami, tylko to co krasnale mogą
              zrobic z Toba :) Tak mi sie skojarzylo...

A swoja szosa, to w miescie powinno sie postawic im wiecej pomnikow i
              pomniczkow, nie?
              • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 46 08.01.02, 16:03
                krasnoludki...wedle swoijego przeznaczenia...wiernie służą...królewnie...
                ha!ha!
    • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 49 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 16:03
      Ale sie Krasnali sypnelo na raz :)
      • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 50 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 16:08
        jubileuszowy
        • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 50 08.01.02, 16:11
          ...z okazji jubileuszu...dużY stawia...szampana...!
          • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 52 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 16:14
            Magnolia, nie kontrolujesz liczby czy też widziałaś tego samego jubileuszowego.
            O nastepny.
            • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 53 08.01.02, 16:16
              duży mam krasnoludi...od kontrolowania...liczb...
              np. Ty poprawiasz zawsze...wynik...
              • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 54 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 16:18
                Ja krasnal? No to 54 (widze się w lustrze)
        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 51 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 16:13
          A ten do mnie: Ich bin ein Krassnaler.
          • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 51 08.01.02, 16:18
            gross Krasnaller...also er kann als fonf Krassnallen arbeiten...
            • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 55 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 16:23
              he he he ... jak mu ten 55 pomoże
              • Gość: Zsypek Re: Liczymy Krasnale :) 56 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 17:16
                Moj krasnal to bandyta, wlazl w nocy na poduszke i przystawil pistolet do
                glowy. Powiedzial, ze albo jego rodzina w calosci zamieszka pod moja szafa,
                albo sie moge pozegnac z zyciem. Co mialem robic... Wpuscilem.
                • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 57 IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 17:20
                  To on z rodziną czy samotny? (Jak ten u mnie)
                  • Gość: Zsypek Re: Liczymy Krasnale :) 57 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 19:58
                    On nie z rodzina a z duza iloscia corek. Wytlumaczyl mi sie ze uslyszal o duzej
                    ilosci samotnych krasnoludkow w tym watku i postanowil ich uszczesliwic swoimi
                    corkami. Krasnodamy sa malutkie, przesliczne i nie strzykaja slina spomiedzy
                    zebow tak, jak krasnoludki. Zabawcie sie w swatow, to bedziecie mieli mniej
                    klopotow, a moj domowy krasnoludek, sterany wiekiem, wreszcie odpocznie.
                    • Gość: zsypek Ooop, pomylka! to byl nr 58. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 20:00
                      Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> On nie z rodzina a z duza iloscia corek. Wytlumaczyl mi sie ze uslyszal o duzej
                      >
                      > ilosci samotnych krasnoludkow w tym watku i postanowil ich uszczesliwic swoimi
                      > corkami. Krasnodamy sa malutkie, przesliczne i nie strzykaja slina spomiedzy
                      > zebow tak, jak krasnoludki. Zabawcie sie w swatow, to bedziecie mieli mniej
                      > klopotow, a moj domowy krasnoludek, sterany wiekiem, wreszcie odpocznie.

• Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 63 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 22:35
      No, trzeba ciut wyprostowac licznik :)
      Co do tych krasnalich panienek, to mieszkajacy u mnie panowie pytaja sie o adres
    • Gość: Major To ja- Major! Pozdrawiam wszystkie krasnoludki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 01:48
      Czesc, pozdrawiam wszystkie krasnoludki i milosnikow krasnoludkow. Moj email to:
      Majorfydrych@poczta.onet.pl

Napisz jesli chcesz pogadac o krasnoludkach, zorganizowac spotkanie czy
      poogladac filmy o Pomaranczowej Alternatywie albo skomentowac moja ksiazke.

Major
      Komendant Twierdzy Wroclaw
      • Gość: wędzonka Re: To ja- Major! Pozdrawiam wszystkie krasnoludki IP: 156.24.231.* 09.01.02, 03:12
        Gość portalu: Major napisał(a):

> Czesc, pozdrawiam wszystkie krasnoludki i milosnikow krasnoludkow. Moj email to
        > :
        > Majorfydrych@poczta.onet.pl
        >
        > Napisz jesli chcesz pogadac o krasnoludkach, zorganizowac spotkanie czy
        > poogladac filmy o Pomaranczowej Alternatywie albo skomentowac moja ksiazke.
        >

Jak bede chcial pogadac to napisze na forum.
        Mam nawet juz pytanie: poniewaz krasnale ostatnio przeewoluowaly od uprawiania
        radosnego absurdu do postaw bardziej utylitarnych (mowie o opluwaniu mojego idola
        Zdroja), a wiec de facto do polityki w popularnym ostatnio stylu Lepperowskim,
        wydaje sie zasadne zapytac jaki jest program Majora na najblizsze wybory
        samorzadowe?

Pozdrawiam - przyjaciel ostatniego porzadnego krasnala - ze Swidnickiej!
        • Gość: krasnal Re: To ja- Major! Pozdrawiam wszystkie krasnoludki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 03:20
          to ja krasnal ze Świdnickiej
    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 65 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 10:42
      Licząc Majora i tego ze Świdnickiej co się odezwał.
      • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 66 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 11:36
        Kąpie się w fontannie (mimo zakazu)
        • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 67 09.01.02, 11:38
          ...znowu...trzeba będzie mu serwować aspirynę...fontanna w takie zimno...kto mu
          zpowolił...?
          • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 68 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 11:40
            Aspiryna? Toż to rozkłąd polskiego przemysłu farmaceutycznego. Nie będzie
            niemiec (Bayer) leczył naszych krasnali. Już leci kolejny z porcją RUMjanku.
            • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 69 09.01.02, 11:41
              ...pogniewał się na dużEgo...i powiedział, że nie przyjdzie...
              • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 70 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 11:45
                Mam swoich krasnali. Właśnie jeden siłą go ciągnie (czyżby sam sie RUMjankiem
                leczył?)
                • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 70 09.01.02, 11:46
                  ...ani rumem...ani jankiem...
                  woli chardonney...
                  • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 71 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 11:50
                    A ten Cabernet Souvignon
                    • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 72 09.01.02, 11:51
                      ...oooo...!!! też...!!!
                      ewentualnie martini bianco, lub gin z tonikiem...
    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 71 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 11:59
      Spotkałem Krasnala-Narodowca. On tylko czystą.
      • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 80 09.01.02, 12:04
        ...preferuje...wściekłe psy...
        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 81 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 12:09
          całymi sforami :-)))) ... poza tym mają narodowy charakter (biało-czerwono w
          kieliszku)
    • Gość: tyrysek Re: Liczymy Krasnale :) 80/82 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 12:12
      obserwuje niekontrolowany rozrod krasnali
      jakies bliznieta umkly mojej uwadze?
      • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 80 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 12:33
        Jakie bliznieta?
        A w ogole, to gdzie jest klinika poloznicza krasnoludkow we Wroclawiu? :)
        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 81 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 12:35
          Krasnale są tak do siebie podobne, że nawet nie wiadomo czy to wieloraczki czy
          każdy inny.
          • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 82 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 12:42
            To trzeba zbadac krasnale DNA...
            • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 83 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 12:46
              A jak materiał pobrać? Pomponik od czapeczki obciąć?
              • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 84 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 12:53
                :) rzeczywiscie...
                proponuje uciac cala nozke
                • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 85 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 13:07
                  Ale czy miałem prawo całe 85 wpisać a nie np. 84,8 ... toż niepełnosprawny ten
                  krasnal.
                  • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 86 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 13:24
                    Mysle, ze najlepiej zorientowany bylby krasnali ZUS. Juz oni wycenic umieja to,
                    ile procent ciala utraci krasnal w yniku pobrania nogi do badan...
                    Ale my piszmy w zaokragleniu ;)
                    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 87 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 13:37
                      No to zaokrągle w górę.
                      • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 88 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 13:48
                        zblizamy sie do jubileuszowego krasnala
                        ciekawe jaki on bedzie, ten setny?
                        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 89 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 13:56
                          Pewnie taki sam jak ten teraz. bez DNA nie rozpoznasz. Dobrze, że je
                          numerujemy ;-))))
                          • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 90 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 14:02
                            O rety, to mi zapachnialo obozem... Na szczescie my je tylko LICZYMY :)
                            Mam nadzieje, ze nasz jubileuszowy krasnal sie z tego SETNIE usmieje
    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 91 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 14:06
      tylko po czym rozpoznać że jest setny? po tym setnym usmianiu?
      • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 92 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 14:13
        Tego wlasnie nie wiem
        to sie okaze, jak przyjdzie
        albo przyjedzie
        albo przyleci...
        jak jest z zaprzegu sw. Mikolaja, to poznamy go po czerwonym nosie!
        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 93 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 15:42
          Znaczy się swojak? Też nadużywa?
          • Gość: judyt Re: Liczymy Krasnale :) 93 IP: 192.168.129.* 09.01.02, 15:50
            no co wy, jeszcze liczycie te krasnale?

w sumie to mogę Wam jednego takiego dołączyć do tej wyliczanki:
            jest to krasnal-podróżnik z "Amelii"
            ale który będzie na liście to nie wiem...
            pozdr.
            • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 94 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 15:56
              Witamy kolejnego krasnala ;-)))))
              • silencium Re: Liczymy Krasnale :) 95 09.01.02, 16:20
                u mnie sie jeden za kursorem skryl.
                A tak przy okazji, moze jakis spryciarz od kompow
                wystruga i podesle (z podpowiedzia jak zamienic)
                bezplciowa strzalke od myszki na monitorze
                krasnoludkowa czapka?
                Pozdrawiam,
                • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 96 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 16:24
                  milczący ten krasnal ale zawsze ... też bym zamienił ;-)))
                  • silencium Re: Liczymy Krasnale :) 100 - awansem 09.01.02, 16:42
                    tak, zeby cala gwrdia forumowiczow nie musiala czekac w
                    ukryciu na to, by znalezc tego setnego.
                    Teraz mozna smialo zaczynac druga setke.
                    Pozdrawiam,
                    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 101 IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.01.02, 16:45
                      Skoro czwórkami szli to rachunki sie zgadzają
                      • Gość: Tirsa Re: Liczymy Krasnale :) 101 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 16:59
                        moje Skrzaty pytają, czy one też się liczą?....
                        • Gość: Janek Re: Liczymy Krasnale :) 102 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 17:13
                          Widziałem krasnala na 102. Ale to była ona.
                          • Gość: Zsypek Re: Liczymy Krasnale :) 103 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 17:41
                            Pewnie, ze to byla ona, krasnodama. Wszystkie corki mojego krasnoludka juz sie
                            zadomowily pod szafa, a teraz chylkiem wymykaja sie z domu, w poszukiwaniu
                            przygod i... krasnoludkow, chetnych do zeniaczki. Rozgladajcie sie dobrze, to
                            je zobaczycie.
                            • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 103 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 17:45
                              Jak to sie mowi, wszystkie krasnale sa nasze, wiec witamy kolejnych
                              krasnalowiczow :) Kurcze, nie moglem polowac na setnego. Ale ostrze zeby na
                              200 :)
                        • Gość: marsha Re: Liczymy Krasnale :) kolejny... IP: *.devs.futuro.pl 09.01.02, 18:36
                          a mój krasnal zrobił mi awanturę za "koty" pod szafką nocną... ma od tego
                          alergię...
    • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 104 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 17:48
      Moje domowe Krasnale wychodza teraz z roznych katow i mowia mi, zebym wlaczyl
      telewizor, bo chca ogladac koszykowke... Rozumiecie cos z tego?
      • Gość: FraMauro Re: Liczymy Krasnale :) 105 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 19:25
        A wspaniale krasnale z "Kingsajzu" ?! np. kumotrowie -okrutnicy z jajcarnią to
        gips ?
        • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 107 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 20:27
          Kingsajz, jak wiadomo jest we Wroclawiu, wiec ekipa pewnie tez...
          • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 108 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 21:17
            Jak donosi Gazeta Dolnoskrzatowska - dodatek do Gazety Wykrasnalej - "najwiecej
            wypadkow pojazdow lupinkoorzechowych wydarza sie na przelomie stycznia i
            lutego. Zwiazane jest to z nasileniem ruchu zimowiskowego"

Az strach z domu wychodzic... :)

• bstys Re: Liczymy Krasnale :) 09.01.02, 21:29
      We Wrocławiu to nie wiem ile jest dokładnie... Ale w Warszawie to zapewne z
      466........ na wiejskiej ich widać czasami, ale to tylko czasami :)
      • Gość: tyrysek Re: Liczymy Krasnale :) 111 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 22:37
        to ten z Amelii, dlugo biedak bladzil, ale trafil ;-)
        • Gość: tyrysek Re: Liczymy Krasnale :) 111 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 22:39
          ...i jego brat blizniak... jednojajowy
          • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 112 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 10:00
            Ten z Amelii w koncu zakonczyl podroze i zamieszkal na strychu w kamienicy przy
            garncarskim...
            • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 113 10.01.02, 10:04
              ...nie zamarznie na tym strychu...?
              ...posyłam mu 113-ego...niech mu pod kominkiem rozpali...
              • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 114 IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 10:28
                Homar poluje na 200 a u mnie był taki jeden i sie przedstawił: Milijon (ja to
                mam szczęście bo i ten o imieniu 44 u mnie był). No to go pogoniłem żeby na
                swoja kolej zaczekał i przysłał młodszego brata.
                • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 115 10.01.02, 10:34
                  ...a duży...tak naplątał...,że niech 115...rozwikła...o co mu chodziło...
                  • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 116 IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 10:40
                    to ten co się za mnie do roboty wziął.
                    • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 117 10.01.02, 11:35
                      ...to takiego pracusia Ci oddałam...???już żałuję...albo też przyślij mi
                      pracowitą krasnalkę...???
    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 118 IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 11:41
      Już wysyłam ... długonoga, w mini w czerwonej czapeczce ... powie, że ode mnie
      • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 118 10.01.02, 11:42
        ...to zmieniam zamówienie...niech będzie długonogi...może być bez czapki...
        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 119 IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 12:01
          ehhhh, nałażą się te krasnale
          • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 120 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 12:16
            Czy mi sie wydaje, ze wy ty prowadzicie handel zywymi krasnalami? :)
            • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 120 10.01.02, 12:26
              ...na razie tylko dajemy sobie w prezencie...
              • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 122 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 12:33
                To sie tak zaczyna, a potem bedziecie hodowac je jak homiki - na sprzedaz :)
                • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 122 10.01.02, 12:34
                  ...nie martw się wakat negocjatora...lub public relation w nowej firmie...
                  zostawimy dla Ciebie...
                • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 123 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 12:35
                  o rety, oczywiscie chodzilo mi o chomiki. Homiki przy Chomikach to pikus :)
                  Przepraszam wszystkie chomiki...
                  • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 125 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 12:40
                    Magnolia, nie mam zamiaru maczac palcow w waszym brudnym interesie. No chyba,
                    ze zarobki bylyby, hm... przyzwoite :)
    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 124 IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 12:40
      tego w banku widziałem - podsunął mi czek (z pokryciem)
      • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 127 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 12:49
        W banku to ich jest sporo. W koncu musza pilnowac swych skarbow. Ciekawe, czy
        jezdza z jednej sali do drugiej na chomikach..?
        • silencium Re: Liczymy Krasnale :) 128 10.01.02, 13:03
          A u mie niedawno byl 128 - Zaopatrzeniowiec z
          propozycja, bysmy roztrzasneli problem co krasnale
          jedza - i co rownie wazne - pija.
          • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 129 IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 13:11
            129 podpowiedział, że po czerwonych nosach ich (napoje) poznacie
          • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 129 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 13:12
            A przyjechal na chomiku? :)

Mysle, ze krasnale zywia sie naszymi snami. Lapia je w wielkie siatki na motyle
            i gotuja z groszkiem i marchewka...
    • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 131 IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 16:35
      Tego malucha z wody wyciągnąłem ...
      • mag_nolia Re: Liczymy Krasnale :) 132 10.01.02, 16:37
        ...biedaczek...osuszyć go i ogrzać...
        • Gość: duzY Re: Liczymy Krasnale :) 133 IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 17:07
          A teraz przylazł za przeproszeniem qrdupel z koszulką z nr 133 i ciągnie mnie
          do domu.
          • Gość: GRRC Re: Liczymy Krasnale :) 134 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 19:08
            ładny, wypasiony krasnoludek ze mnie
            • wromario Re: Liczymy Krasnale :) 135 10.01.02, 20:26
              przechodził własnie koło Empiku, jakieś 2m, podobny właściwie zupełnie do nikogo
              • Gość: Homar Re: Liczymy Krasnale :) 136 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 21:32
                Sto trzydziesty szosty ma koszulke z napisem: "EXPO Wroclaw 2010" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka