ash_3 29.06.08, 11:28 możecie mi polecić jakieś mniej lub bardziej tanie apteki we Wrocławiu. zamierzam kupić kosmetyki dla mojej Dzidzi i dla siebie różne rzeczy do szpitala i generalnie nie tylko :o) dziękuję z góry za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapek7 Re: Tania Apteka-Wrocław 29.06.08, 13:58 akurat w aptekach kosmetyki są najdroższe ... a jeśli chodzi o rzeczy dla dziecka , to może sieć superpharm ? albo rossman ? Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: Tania Apteka-Wrocław 29.06.08, 16:17 nie wszystkie kosmetyki dla dziecka dostaniesz w drogeriach. Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: Tania Apteka-Wrocław 29.06.08, 15:52 Proponuję złożyć zamówienie przez serwis doz.pl - do odbioru w sieci aptek na terenie całego Wrocławia. Polecam, przetestowane wielokrotnie, z bardzo dobrym skutkiem :) Płacisz tylko cenę hurtową leku/kosmetyku bez marży. Drugą, podobną ofertę ma sieć aptek Swiat Zdrowia, ale nie sprawdzalam osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka75 Re: Tania Apteka-Wrocław 30.06.08, 21:17 Aż z ciekawości porównałam leki,które kupiłam dzisiaj w naszej osiedlowej aptece i tak np. za Kinder Biovital-Gumisie-30 szt. zapłaciłam 17,98 a w doz.pl wyświetla się cena 18,84 zł więc ciut drożej, :-) Zyrtec i MGB6 Forte kosztują 2-3 zł drożej u nas niz w doz.Suma sumarum róznica nie jest jakaś zabójcza-jeszcze trzeba doliczyć koszty przelewu(płaci się przelewem?) i dojazd do takiej apteki i chyba nie ma specjalnej korzyści.Może na innych,droższych lekach jest większa róznica-wtedy pewnie się opłaca.No chyba,że nasza apteka jest taka tania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Tania Apteka-Wrocław 29.06.08, 22:38 Też polecam sieć aptek Dbam o zdrowie i zakupy internetowe u mich :) Kupujesz i za dzień lub dwa odbierasz zakupy w wybranej przez siebie aptece. Ceny niektórych leków (również na receptę) niższe o 30%. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: Tania Apteka-Wrocław 29.06.08, 23:25 dzięki bardzo za info. faktycznie ceny są dużo niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: Tania Apteka-Wrocław 30.06.08, 13:29 Najtańsza apteka stacjonarna jest przy ul.Joannitów. Nie dość że tanie leki to bardzo miła obsługa:) Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Tania Apteka-Wrocław 30.06.08, 22:08 W doz płaci się przy odbiorze gotówką lub kartą, aptek mają dosyć dużo we Wrocławiu i ja akurat mam jedną pod nosem. Kupuję regularnie 1 lek na receptę - do tej pory najtaniej płaciłam za niego w aptece magicznej - 55 zł a w doz płacę 43 zł czyli oszczędzam 12 zł na 1 opakowaniu. Jakiś czas temu właśnie w doz znalazłam szczepionkę IRS-19 niedostępną wówczas w innych aptekach za 55 zł (cena rynkowa ponad 70). Dlatego też ja polecam sieć tych aptek - ale zakupy przez internet, bo bezpośrednio w aptece ceny są wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
aw621979 Re: Tania Apteka-Wrocław 01.07.08, 13:01 Apteka na legnickiej przy markecie jim. Odpowiedz Link Zgłoś