glupia_koza 26.09.03, 06:16 Chyba mam hemoroidy ale wstydze sie isc do lekarza. Znacie jakies domowe sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emma Re: Pomozcie, mam problem medyczny IP: *.crowley.pl 26.09.03, 07:49 Kup sobie w aptece bez recepty masc "procto glynewol".ona nie jest tania, kosztuje ok.30,- ale bardzo skuteczna.Mialam po ciazy i to takie,ze tragedia, masc pomogla, z tym ze trzeba smarowac nawet 3 razy dziennie systematycznie nawet do 3 miesiecy, ale warto.Mozesz tez robic nasiadowki z rumianku,podobno tez pomagaja,ale ja nie stosowalam.A w ogole dlaczego sie tego wstydzimy,skoro praktycznie co 2 polak ma hemoroidy, choroba jak kazda inna, nawet grozniejsza, bo nie leczona moze prowadzic do raka odbytu. Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Re: Pomozcie, mam problem medyczny 26.09.03, 08:26 Lepiej idź do chirurga (tylko poszukaj takiego, który się na tym zna, a nie jakiegoś bezczelnego partacza). Teraz jest nowa technika usuwania hemoroidów - metoda Longo, podobno całkiem humanitarna. Odpowiedz Link Zgłoś