Dodaj do ulubionych

Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie?

13.07.08, 20:12
Gdzie mieszkają znani mieszkańcy naszego miasta?. Nie podawajcie adresów tylko
np osiedle albo ulicę :)
Znacie jakiegoś znanego mieszkańca tego miasta?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 21:10
      W telewizji często występują znamienici Platformersi, uczciwi
      Pisowcy,sprawiedliwi Eseldowcy. Nieco w cieniu pozostają Peeselowcy. Mieszkają
      wszędzie, nawet w Brukseli dokąd jeżdżą podpisać listy obecności, żeby otrzymać
      diety. Na Wiejskiej nożna ich zobaczyć w kaplicy i solarium. We Wrocławiu przed
      wyborami możesz spotkać to wyborowe towarzystwo w salach katechetycznych.
      .
      • Gość: ja Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: 83.19.29.* 13.07.08, 21:20
        Rubik podobno tu mieszka. Ale dokladnie gdzie to nie wiem...
        • Gość: Emeryt Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 21:23
          Rubika osobiście nie znałem ale bawiłem się jego kostką.
          • Gość: mrrr Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.nat.tvk.wroc.pl 13.07.08, 22:49
            a Dziewiątkowska nie mieszka gdzieś na Krzykach?
            • Gość: ob Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.wro.vectranet.pl 13.07.08, 22:51
              Dziewiatkowska mieszka na Kochanowskiego
              • Gość: ?? Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.lanet.net.pl 13.07.08, 23:09
                a kto jest Dziewiątkowska???
                • Gość: oj Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: 78.8.140.* 13.07.08, 23:21
                  to wspaniała kobieta
                  ale nie wiem czy chciałby ciebie poznać.
                  • Gość: marka Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 07:48
                    A gdzie mieszka Ola Rosiak?
                    • Gość: h. m Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.blt.pl 04.11.08, 17:47
                      Gość portalu: marka napisał(a):

> A gdzie mieszka Ola Rosiak?

czasami w Brzegu Dolnym:-)
                  • flying_jureczek Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej 14.07.08, 18:42
                    a mnie?
                  • Gość: ?? Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.lanet.net.pl 15.07.08, 09:18
                    ale nie opowiedziałeś, kim jest
                    skoro zadaję pytanie, to liczę na sensowną odpowiedź
        • Gość: Papparazzi ;D Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.media4.pl 14.07.08, 11:18
          Rubik to mieszka prawdopodobnie w apartamencie na poddaszu w budynku ING na rogu
          Wita Stwosza, Szewska. A Pan Miodek gdzieś na os. przy Jaracza ( niedaleko
          mostów Warszawskich ).
    • Gość: kaizdorb Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:51
      Wiekszość na ul. Grabiszyńskiej 333 lub na ul. Osobowickiej
    • Gość: yu Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.nat.tvk.wroc.pl 14.07.08, 17:08
      to Rubik mieszka we Wrocku???
      a Dziewiątkowska na bank nie mieszka na Kochanowskiego :>
      • Gość: mietek z monopola Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.cust.tele2.pl 14.07.08, 21:30
        ja mieszkam na legnickiej
    • Gość: ja Różewicz na Biskupinie IP: *.wroclaw.mm.pl 14.07.08, 21:54
      • akzalag Re:Mieszko I na Psim Polu. 14.07.08, 22:01
      • Gość: ciekawy Re: Różewicz na Biskupinie IP: *.aster.pl 14.07.08, 22:04
        A minister Zdrojewski, a premier Schetyna ? i od kiedy tam ?
        • Gość: wiewióra Gdzie mieszkają znani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:58
          Słyszałam, że L. Czarnecki mieszka na Kutrzeby (Ołtaszyn) w starej willi ale z
          dobudowanym basenem.
    • Gość: droga Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.wroc.one.pl 16.07.08, 18:09
      Popatrz, gdzie są drogi naprawione, lub świeżo doprowadzone i
      odpowiednio naokrągło naprawiane, bo tam zapewne mieszkają Ci znani -
      bo mają "chody" i po dziurawych drogach, drogimi autami niebędą
      jeździć.
      • ptysia78 Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 16.07.08, 21:15
        Dziewiatkowska mieszka kolo Wyscigowej a Schetyna kolo Pawiej
        • miki_pluszak Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 16.07.08, 22:34
          Zaraz za Zakrzowem za granicami Wroclawia w Ramiszowie (a dokladniej to Ramiszow Przylesie, bo stary Ramiszow jest kilka kilometrow dalej) mieszka z tego co pamietam Piotr Anioła (dawny komendant wojewodzki policji), Rafał Dutkiewicz (wiadomo) i Andrzej Rusko (prezes Ekstraklasa SA - ten od WTSu).
          Rusko ma naprawde okazala rezydencje - 120B - www.wroclaw.hydral.com.pl/10620,obiekt.html :)
          • miki_pluszak Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 16.07.08, 22:45
            Zapomnialem dodac, ze w Ramiszowie mieszka rowniez Waldemar Sieminski - szef ASCO :)
          • Gość: maciop Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 23:52
            Gdzie dokładnie mieszka p. Dutkiewicz ?
    • Gość: szpak6ciopak Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.08, 22:51
      Gucwińscy na Biskupinie :P
      • emi69 Re: Różewicz itd. 01.11.08, 20:59
        Tadeusz Różewicz mieszkał kiedyś przy ul.Glinianej obecnie od kilkudziesięciu
        lat mieszka na Borku obok Parku Południowego.
        Na Borku mieszka też Krzysztof Kiljański.
        Gonera mieszka na Starym Mieście chyba przy ul.Włodkowica.
        • Gość: ja Re: Różewicz itd. IP: 217.153.67.* 01.11.08, 21:08
          A Jerzy Schejbal na Motylkowej
        • Gość: xxx Kiljański IP: *.router.finemedia.pl 01.11.08, 23:41
          Kiljański mieszkał na Kruczej ale 2 miesiące temu sprzedał mieszkanie moim
          znajomym i wyniósł się do Wawy chyba...
    • Gość: gość Jan Jakub Kolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:54
      mieszka w Kiełczowie - razem z żoną - aktorką, która w Koglu-Moglu
      grała główną rolę.
      • emi69 Janerka i inni 02.11.08, 09:32
        Lech Janerka mieszka na Gądowie w pobliżu skrzyżowania Legnickiej z Ostatnim
        Groszem.
        Gitarzysta Dżemu Styczyński mieszka na Przedmieściu Oławskim zwanym Trójkątem. Z
        Sępolna zaś pochodzi Janek Borysewicz obencie mieszka w Wawie.
        Do 18 roku życia na Borku żyła Monika Richardson.
        Państwo Zdrojewscy mieszkaja na Borku choć ponoć mieli też dom w Długołęce.
        Prezydent Dutkiewicz mieszkał na Maxa Borna, a teraz na Pawłowicach.
        Dyduch pomieszkiwał na Klecinie.
        Leszek Czarnecki ma dom na Ołtaszynie, ale mieszka tam tylko kilka miesięcy w
        roku bo jest rezydentem pewnej śródziemnomorskiej wyspy:).
        • Gość: aa Re: IP: *.nat.tvk.wroc.pl 02.11.08, 09:40
          rubik na kozanowie w willach szeregowcach, nie raz go tam widzialem
          • bgwd14 Re: 02.11.08, 10:29
            >Tadeusz Różewicz mieszkał kiedyś przy ul.Glinianej obecnie od
            >kilkudziesięciu
            >lat mieszka na Borku obok Parku Południowego.

To nieaktualne. Różewicz, jak już ktoś wcześniej napisał, mieszka na
            Biskupinie, od dobrych kilku lat.
            • Gość: Obserwator Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 13:06
              A dokładnie na Promien 16 - w willi, którą miasto odebrało poprzednim
              właścicielom (p.Pluta), następnie zrobiło tam poradnie zdrowia psychicznego, a
              4-5 lat temu zrobiło gruntowny remont i oddało Rozewiczowi. Jednocześnie na
              krawężniku wmurowali słupki, żeby Wielkiemu Poecie plebs pod oknem nie parkował,
              dzięki czemu na tej wąskiej ulicy wyrwano mieszkańcom 50 m miejsc do parkowania.
              • membrum_virile Re: 03.11.08, 07:04
                Zmienić muszę ten rząd wielkości, powodowany obiektywizmem: pięć
                miejsc mianowicie rdzenni mieszkańcy stracili, nie pięćdziesiąt.
          • Gość: pajlikot Re: IP: *.play-internet.pl 21.08.14, 19:49
            Rubik ?!?!?!?! A kto to jest ?!?!?!?
            Czy to ten pseudokatolik, płodzący smutne ultra-kato-songi , przy których nawet
            uschnięta sosna nie chce wypuścić pąków na wiosnę ?
    • texas331 Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 02.11.08, 20:23
      Ja mieszkam na Kuźnikach ;)
      • Gość: Ferdek Kiepski Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.play-internet.pl 21.08.14, 19:51
        Normalsi pozdrawiają Kuźniki.
    • membrum_virile Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 03.11.08, 07:09
      "Nie podawajcie adresu, a jedynie ulicę..." - resztę już sam
      znajdziesz?
      Jak naiwni jeszcze jesteśmy!
      Gdyby jekiś krypto-pedofil założył wątek pod tytułem "gdzie
      mieszkają słodkie, naiwne siedmiolatki, które zgwałacić i zabić
      można, bo ich rodzice całymi dniami są poza domem", to też byście
      spieszyli z odpowiedziami?
      Autor wątku może być złodziejem, porywaczem albo hieną zwaną
      paparazzi z "Faktu", węszącą łupu.
      Nie dawajcie się omotać.
      • Gość: ggfh Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: 91.90.165.* 21.08.14, 12:40
        Renata Pałys- Paździochowa ze Świata wg. Kiepskich chyba gdzieś na Gaju...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka