czaszki1 13.07.08, 20:12 Gdzie mieszkają znani mieszkańcy naszego miasta?. Nie podawajcie adresów tylko np osiedle albo ulicę :) Znacie jakiegoś znanego mieszkańca tego miasta?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emeryt Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 21:10 W telewizji często występują znamienici Platformersi, uczciwi Pisowcy,sprawiedliwi Eseldowcy. Nieco w cieniu pozostają Peeselowcy. Mieszkają wszędzie, nawet w Brukseli dokąd jeżdżą podpisać listy obecności, żeby otrzymać diety. Na Wiejskiej nożna ich zobaczyć w kaplicy i solarium. We Wrocławiu przed wyborami możesz spotkać to wyborowe towarzystwo w salach katechetycznych. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: 83.19.29.* 13.07.08, 21:20 Rubik podobno tu mieszka. Ale dokladnie gdzie to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 21:23 Rubika osobiście nie znałem ale bawiłem się jego kostką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrr Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.nat.tvk.wroc.pl 13.07.08, 22:49 a Dziewiątkowska nie mieszka gdzieś na Krzykach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.wro.vectranet.pl 13.07.08, 22:51 Dziewiatkowska mieszka na Kochanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.lanet.net.pl 13.07.08, 23:09 a kto jest Dziewiątkowska??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: 78.8.140.* 13.07.08, 23:21 to wspaniała kobieta ale nie wiem czy chciałby ciebie poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 07:48 A gdzie mieszka Ola Rosiak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h. m Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.blt.pl 04.11.08, 17:47 Gość portalu: marka napisał(a): > A gdzie mieszka Ola Rosiak? czasami w Brzegu Dolnym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
flying_jureczek Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej 14.07.08, 18:42 a mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.lanet.net.pl 15.07.08, 09:18 ale nie opowiedziałeś, kim jest skoro zadaję pytanie, to liczę na sensowną odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papparazzi ;D Re:Znamy ich dużo, a może i jeszcze więcej IP: *.media4.pl 14.07.08, 11:18 Rubik to mieszka prawdopodobnie w apartamencie na poddaszu w budynku ING na rogu Wita Stwosza, Szewska. A Pan Miodek gdzieś na os. przy Jaracza ( niedaleko mostów Warszawskich ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaizdorb Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:51 Wiekszość na ul. Grabiszyńskiej 333 lub na ul. Osobowickiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.nat.tvk.wroc.pl 14.07.08, 17:08 to Rubik mieszka we Wrocku??? a Dziewiątkowska na bank nie mieszka na Kochanowskiego :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek z monopola Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.cust.tele2.pl 14.07.08, 21:30 ja mieszkam na legnickiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Różewicz na Biskupinie IP: *.aster.pl 14.07.08, 22:04 A minister Zdrojewski, a premier Schetyna ? i od kiedy tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewióra Gdzie mieszkają znani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:58 Słyszałam, że L. Czarnecki mieszka na Kutrzeby (Ołtaszyn) w starej willi ale z dobudowanym basenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.wroc.one.pl 16.07.08, 18:09 Popatrz, gdzie są drogi naprawione, lub świeżo doprowadzone i odpowiednio naokrągło naprawiane, bo tam zapewne mieszkają Ci znani - bo mają "chody" i po dziurawych drogach, drogimi autami niebędą jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 16.07.08, 21:15 Dziewiatkowska mieszka kolo Wyscigowej a Schetyna kolo Pawiej Odpowiedz Link Zgłoś
miki_pluszak Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 16.07.08, 22:34 Zaraz za Zakrzowem za granicami Wroclawia w Ramiszowie (a dokladniej to Ramiszow Przylesie, bo stary Ramiszow jest kilka kilometrow dalej) mieszka z tego co pamietam Piotr Anioła (dawny komendant wojewodzki policji), Rafał Dutkiewicz (wiadomo) i Andrzej Rusko (prezes Ekstraklasa SA - ten od WTSu). Rusko ma naprawde okazala rezydencje - 120B - www.wroclaw.hydral.com.pl/10620,obiekt.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
miki_pluszak Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 16.07.08, 22:45 Zapomnialem dodac, ze w Ramiszowie mieszka rowniez Waldemar Sieminski - szef ASCO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciop Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 23:52 Gdzie dokładnie mieszka p. Dutkiewicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak6ciopak Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.08, 22:51 Gucwińscy na Biskupinie :P Odpowiedz Link Zgłoś
emi69 Re: Różewicz itd. 01.11.08, 20:59 Tadeusz Różewicz mieszkał kiedyś przy ul.Glinianej obecnie od kilkudziesięciu lat mieszka na Borku obok Parku Południowego. Na Borku mieszka też Krzysztof Kiljański. Gonera mieszka na Starym Mieście chyba przy ul.Włodkowica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Różewicz itd. IP: 217.153.67.* 01.11.08, 21:08 A Jerzy Schejbal na Motylkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Kiljański IP: *.router.finemedia.pl 01.11.08, 23:41 Kiljański mieszkał na Kruczej ale 2 miesiące temu sprzedał mieszkanie moim znajomym i wyniósł się do Wawy chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jan Jakub Kolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:54 mieszka w Kiełczowie - razem z żoną - aktorką, która w Koglu-Moglu grała główną rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
emi69 Janerka i inni 02.11.08, 09:32 Lech Janerka mieszka na Gądowie w pobliżu skrzyżowania Legnickiej z Ostatnim Groszem. Gitarzysta Dżemu Styczyński mieszka na Przedmieściu Oławskim zwanym Trójkątem. Z Sępolna zaś pochodzi Janek Borysewicz obencie mieszka w Wawie. Do 18 roku życia na Borku żyła Monika Richardson. Państwo Zdrojewscy mieszkaja na Borku choć ponoć mieli też dom w Długołęce. Prezydent Dutkiewicz mieszkał na Maxa Borna, a teraz na Pawłowicach. Dyduch pomieszkiwał na Klecinie. Leszek Czarnecki ma dom na Ołtaszynie, ale mieszka tam tylko kilka miesięcy w roku bo jest rezydentem pewnej śródziemnomorskiej wyspy:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: IP: *.nat.tvk.wroc.pl 02.11.08, 09:40 rubik na kozanowie w willach szeregowcach, nie raz go tam widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: 02.11.08, 10:29 >Tadeusz Różewicz mieszkał kiedyś przy ul.Glinianej obecnie od >kilkudziesięciu >lat mieszka na Borku obok Parku Południowego. To nieaktualne. Różewicz, jak już ktoś wcześniej napisał, mieszka na Biskupinie, od dobrych kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 13:06 A dokładnie na Promien 16 - w willi, którą miasto odebrało poprzednim właścicielom (p.Pluta), następnie zrobiło tam poradnie zdrowia psychicznego, a 4-5 lat temu zrobiło gruntowny remont i oddało Rozewiczowi. Jednocześnie na krawężniku wmurowali słupki, żeby Wielkiemu Poecie plebs pod oknem nie parkował, dzięki czemu na tej wąskiej ulicy wyrwano mieszkańcom 50 m miejsc do parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: 03.11.08, 07:04 Zmienić muszę ten rząd wielkości, powodowany obiektywizmem: pięć miejsc mianowicie rdzenni mieszkańcy stracili, nie pięćdziesiąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajlikot Re: IP: *.play-internet.pl 21.08.14, 19:49 Rubik ?!?!?!?! A kto to jest ?!?!?!? Czy to ten pseudokatolik, płodzący smutne ultra-kato-songi , przy których nawet uschnięta sosna nie chce wypuścić pąków na wiosnę ? Odpowiedz Link Zgłoś
texas331 Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 02.11.08, 20:23 Ja mieszkam na Kuźnikach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Kiepski Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: *.play-internet.pl 21.08.14, 19:51 Normalsi pozdrawiają Kuźniki. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? 03.11.08, 07:09 "Nie podawajcie adresu, a jedynie ulicę..." - resztę już sam znajdziesz? Jak naiwni jeszcze jesteśmy! Gdyby jekiś krypto-pedofil założył wątek pod tytułem "gdzie mieszkają słodkie, naiwne siedmiolatki, które zgwałacić i zabić można, bo ich rodzice całymi dniami są poza domem", to też byście spieszyli z odpowiedziami? Autor wątku może być złodziejem, porywaczem albo hieną zwaną paparazzi z "Faktu", węszącą łupu. Nie dawajcie się omotać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggfh Re: Gdzie mieszkają jacyś znani Wrocławianie? IP: 91.90.165.* 21.08.14, 12:40 Renata Pałys- Paździochowa ze Świata wg. Kiepskich chyba gdzieś na Gaju... Odpowiedz Link Zgłoś