Gość: m IP: 156.17.63.* 01.10.03, 12:13 zaczęłam studia zaoczne, mam 25 lat czy mogę korzystać z ulgowych biletów MPK? Czy nie ma ograniczeń wiekowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprawiedliwy Re: zniżki dla studentów IP: 80.68.224.* 01.10.03, 13:10 Ja mam 35, też studiuję zaocznie, przeczytałem dokładnie przepisy (w tramwaju) i nie ma tam nic o ograniczeniach wiekowych oraz o rodzaju studiów więc jeżdżę "ulgowo". Co innego PKP - tam jest chyba ograniczenie do 26 (25?) roku zycia. A co do innych instytucji (muzea, kina itd.) to obowiazują ich wewnętrzne przepisy. Ale w każdym kinie też wchodzę za okazaniem biletu ulgowego i nigdy nie miałem związanych z tym problemów. Aha, żeby mi nikt nie zarzucił cwaniactwa. W każdym przypadku pytam się czy przysługuje mi ulga podając swój wiek i rodzaj studiów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: zniżki dla studentów 01.10.03, 13:25 Pan Wieczny Student hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: zniżki dla studentów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.03, 14:36 tz Heniu tramwajarz. kto mieszkal alo mieszka na Wittigowie to wie o kogo chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: zniżki dla studentów IP: *.ssk.com.pl 02.10.03, 08:14 Raczej nie wieczny tylko na raty: 12 lat przerwy i od nowa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zniżki dla studentów IP: 156.17.63.* 02.10.03, 13:27 Sprawiedliwy dzięki za informacje! i nie przejmuj się tymi głupolami.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: zniżki dla studentów 02.10.03, 13:53 Gość portalu: m napisał(a): > Sprawiedliwy dzięki za informacje! i nie przejmuj się tymi > głupolami.Pozdrawiam!!! ooo jesteś niesprawiedliwa Odpowiedz Link Zgłoś