Gość: ktos Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 10:30 gdybys swoimi dzialaniami doprowadzil do tego www.youtube.com/watch?v=fgTOITFlGBQ caly Wroclaw nosil by cie na rekach , a teraz kazdy napluje ci w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer a ja lubie ta sytuacje ... IP: *.telsat.wroc.pl 30.07.08, 10:46 ... twarze kibicow anwilu - bezcenne:) pl.youtube.com/watch?v=t41RnHTSN_I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: a ja lubie ta sytuacje ... IP: *.centertel.pl 30.07.08, 14:24 piekne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Re: Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: 80.54.192.* 30.07.08, 11:22 To co stało się ze Śląskiem to zupełna porażka. Kiedy w końcu sportem w naszym kraju zaczną zajmować się ludzie, którzy mają o nim pojęcie. Może trzeba założyć jakieś Stowarzyszenie Kibiców, zacząć zbierać kasę i wziąć sprawę we własne ręce. Zdaje się, że gdzieś już jacyś kibice przejmowali w Polsce klub piłkarski, ale nie pamiętam szczegółów. Wiem, że sukcesem byłoby zebranie kasy na odkupienie klubu, na resztę trzeba by szukać sponsorów. Ale byłby to już jakiś krok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duke Bojkot ASCO IP: *.erlm.siemens.de 30.07.08, 11:53 Za to jak potraktowal Slask nalezy mu sie nauczka. Niech marka ASCO bedzie zapamietana jako ta, ktora doprowadzila 17-krotnego mistrza Polski do upadku! Pamietajcie o tym gdy zglosza sie do was agencje ochrony, firmy sprzatajace lub cateringowe z ASCO w nazwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: Bojkot ASCO IP: *.telsat.wroc.pl 30.07.08, 12:05 www.ascopol.pl/nasi_klienci.php Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Szok !! i brak logiki!! 30.07.08, 12:12 W ciągu miesiąca rozwalić efekt kilkudziesięciu lat pracy, zespoł o historii, jaką ma niewiele klubów w Europie. Sprowadzić go tylko do kwestii pieniędzy tak jak sprzedaż budki z warzywami. Czy pan Sieminski nie zdawał sobie sprawy, ze to wywoła trzęsienie ziemi nie tylko w polskiej koszykówce, ale przede wszystkim w samym Wrocławiu. Przecież on tu prowadzi interesy i jak wyobraża sobie przyszłość swojej firmy we Wrocławiu jako grabarz Śląska. Jak będzie mógł rozmawiać z ludźmi, którzy w mniejszym lub większym stopniu kibicowali Śląskowi. Nie sprzedał klubu, a teraz sam już nic nie ma. Zupełny w tym brak logiki. Mam nadzieje, że firma Sieminskiego odczuje na własnej skórze nieodpowiedzialne decyzje prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: 195.177.83.* 30.07.08, 12:20 Śląska nie zniszczył Siemiński, tylko Schetyna niestety. czyli paradoksalnie ten sam człowiek, który zbudował potęgę tego klubu. proces upadku klubu zaczął się jeszcze pod rządami Grzesia. wszyscy pamietamy lawinę jego idiotycznych decyzji (np. nieodpowiedzialna żonglerka trenerami, zawodnikami, itp), a sprzedaż klubu takiej karykaturze jak Siemiński tylko dopełniła czary goryczy. Dziękujemy panie wicepremierze ! Jednym ruchem zniszczył Pan to co Pan zbudował i z czego dumny był cały Wrocław. Gratulacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasty Re: Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 12:55 palant Schetyna niczego nie zbudował. WKS istniał długo, długo przed nim i był najlepszym klubem koszykarskim od lat 60. Cwaniaczek Schetyna tylko spił smietanke by później wespół z sb-kiem Siemienskiemu z premedytacją zniszczyć klub, chyba z chorej nienawiści do miasta, do mieszkańców i do Dutkiewicza osobiście. Najlepiej lobbować za klubem niszcząc pasożyta siemienskiego i jego twierdzę Asco-pol. Można zhakować stronke albo zablokowac autka albo pikietka pod asco, albo cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kniaż Igor Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: *.chello.pl 30.07.08, 12:56 Za to co zrobił Sląskowi puścić gnoja w skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasart Ale kretyn z tego właściciela. Buiznesmen rodem z IP: 83.238.215.* 30.07.08, 14:48 ...Etiopii... Kupił klub za iles tam milionów złotych a teraz sam doprowadził dojego upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasart Przeczytajcie to: IP: 83.238.215.* 30.07.08, 14:51 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,3235247.html Co za hipokryta!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba Koszykarze Śląska poza ekstraligą 30.07.08, 15:30 esbeku pie..ny jak cie spotkam kiedys na ulicy to zejdz mi ch..u z drogi bo zaje.. jak psa. takiej szmaty jak sieminski to nie wolno bylo nigdy wpuszczac do slaska, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jar Re: Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: *.wro.vectranet.pl 30.07.08, 16:16 Można powtórzyć za Pazurom/film Psy/-Ty SB-ku pier....!!!!Co można było się spodziewać po facecie który nagrywał kolegów z firmy!!! Szkoda takiego klubu jest tak jak idiota chce pokazać jakim to jest sponsorem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: *.tami.pl 30.07.08, 17:00 CAŁY WROCŁAW BOJKOTUJE PALANTÓW Z ASCO Odpowiedz Link Zgłoś
tejon23 asco = ohyda 30.07.08, 18:18 W jezyku hiszpanskim "asco" oznacza "ohyda" i oby tak bylo dla wszystkich, wszystko co sie wiaze z asco bede dla mnie zrodlem obrzydzenia. zebys zdechl jak pies, ktorym jestes! Wroclaw Cie nienawidzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.08, 18:35 Po co prywatna firma sponsoruje klub piłkarski, jeżeli potem skłóca się z mediami? To absurd! Siemiński jest żałosnym biznesmenem. Przypomnijcie sobie kto wymyślił Siemińskiego - Grzesiu Schetyna - pokazał, że jego ulubiony klub to Maccabi Tel Awiw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Gucwiński Maccabi IP: *.cust.tele2.pl 30.07.08, 18:39 Nie rozumiem, chłopie, co masz na myśli, pisząc, że ulubiony klub Schetyny do Maccabi. Mój tez , i co z tego? Z takimi aluzjami - na księżyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hors Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.08, 18:36 Coś ja widzę, że ten Siemiński zrobi karierę w Platformie, bardzo zdolny fachowiec od sportu. Może zastąpi Zdrojewskiego na funkcji ministra kultury ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Koszykarze Śląska poza ekstraligą IP: *.mas.airbites.pl 30.07.08, 18:38 zrobi kariere ale chyba u Rydzyka, podobne aspiracje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena PLK znów się ośmiesza IP: *.satfilm.net.pl 30.07.08, 18:37 Ile jeszcze Wierzbowski będzie dawał szans Śląskowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! to przeczytajcie !!!!!!!! IP: *.telsat.wroc.pl 31.07.08, 13:02 www.slask.wroclaw.pl/cms/content/repository/docs/PLK.jpg Odpowiedz Link Zgłoś