andrzejg 21.02.06, 21:59 Jako jedyna ma kopię zapasową prezydenta i rząd sterowany radiem.... A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Re: Polska jest unikatem 21.02.06, 22:02 frau_blada napisała: > Znane, ale fajne. > :) ja z prowincji i dopiero do mnie dotarło A. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Polska jest unikatem 21.02.06, 22:32 Fajne i tyle. :) Ja tez z prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly333 [...] 21.02.06, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Polska jest unikatem 21.02.06, 22:18 andrzejg napisał: > Jako jedyna ma kopię zapasową prezydenta i rząd sterowany radiem.... a najsmieszniejsze jest ze to ta kopia urzeduje a radio nadaje z rosji Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Polska jest unikatem 21.02.06, 22:28 Toruń leży w Rosji? od kiedy? nawet w czasie zaborów Toruń do Rosji nienależał tylko do Prus ( był miastam przygranicznym..na wsód od Drwęcy faktycznie była Rosja Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Polska jest unikatem 21.02.06, 22:29 skin.polski napisał: > Toruń leży w Rosji? od kiedy? nawet w czasie zaborów Toruń do Rosji nienależał > tylko do Prus ( był miastam przygranicznym..na wsód od Drwęcy faktycznie była > Rosja nie pisze o studiach tylko o nadajnikach Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nadajniki sa w Rosji i na Bialorusi; inaczej nie 21.02.06, 22:31 mieli szans objac swym zasiegiem calej Polski - zadna to zreszta tajemnica, Rydzyk to zglaszal KRRTV przy wystepowaniu o koncesje:))) Odpowiedz Link Zgłoś