Gość: Mexx IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.03, 18:16 Czy możecie mi jakąś w miare profesjonalna polecić?? PS Ca sadzicie o English Entrance w kameleonie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mexx Re: język angielski - szkoła językowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.03, 19:42 No to mi pomogliście!!! napewno nikt nic nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyc Re: język angielski - szkoła językowa 04.10.03, 18:22 Na jaki kurs chcesz iść? Business, general, FC, z native speakerem, ile godzin, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mexx Re: język angielski - szkoła językowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.03, 19:53 ladyc napisała: > Na jaki kurs chcesz iść? Business, general, FC, z native speakerem, ile > godzin, itd. Interesuje mnie kurs dla sredniozaawansowanych (hmm to by musiał zweryfikowac test...)- mam parę lat przerwy w nauce. 4 godziny w tygodniu, szkoła najlepiej w centrum Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: język angielski - szkoła językowa IP: *.pop.e-wro.net.pl 05.10.03, 20:22 Osobiście polecam International House na Leszczyńskiego (za KFC)- w centrum, profesjonalne sale, lektorzy, świetny poziom. Zdałam z nimi bez problemów FCE i CAE. Oprócz tego English Language Centre na Kuźniczej (pod auspicjami British Council).English Entrance jest w porządku, ale moim zdaniem tamte dwie szkoły są lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mexx Re: język angielski - szkoła językowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.03, 20:09 Bardzo dziekuję za odpowiedź!! I pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś