Dodaj do ulubionych

język angielski - szkoła językowa

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.03, 18:16
Czy możecie mi jakąś w miare profesjonalna polecić??

PS Ca sadzicie o English Entrance w kameleonie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mexx Re: język angielski - szkoła językowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.03, 19:42
      No to mi pomogliście!!!
      napewno nikt nic nie wie???
      • ladyc Re: język angielski - szkoła językowa 04.10.03, 18:22
        Na jaki kurs chcesz iść? Business, general, FC, z native speakerem, ile
        godzin, itd.
        • Gość: Mexx Re: język angielski - szkoła językowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.03, 19:53
          ladyc napisała:

> Na jaki kurs chcesz iść? Business, general, FC, z native speakerem, ile
          > godzin, itd.

Interesuje mnie kurs dla sredniozaawansowanych (hmm to by musiał zweryfikowac
          test...)- mam parę lat przerwy w nauce. 4 godziny w tygodniu, szkoła najlepiej
          w centrum
          Pozdrawiam
          • Gość: laura Re: język angielski - szkoła językowa IP: *.pop.e-wro.net.pl 05.10.03, 20:22
            Osobiście polecam International House na Leszczyńskiego (za KFC)- w centrum,
            profesjonalne sale, lektorzy, świetny poziom. Zdałam z nimi bez problemów FCE i
            CAE. Oprócz tego English Language Centre na Kuźniczej (pod auspicjami British
            Council).English Entrance jest w porządku, ale moim zdaniem tamte dwie szkoły
            są lepsze!
            • Gość: Mexx Re: język angielski - szkoła językowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.03, 20:09
              Bardzo dziekuję za odpowiedź!!

I pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka