grzesiekura 05.08.08, 02:07 witam mam pytanie gdzie krecili serial klatka b bo opinia idzie ze we wroclawiu ale w ktory miejscu ci co nie wiedza to linka daje pl.youtube.com/watch?v=CaB6Pov9u4c&feature=related pani basia robi furore! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nam Re: pytanie o serial IP: 78.8.136.* 05.08.08, 17:48 Na pewno we Wrocławiu (wystarczy poczytać napisy - reklama Magnolii robi wrażenie): klatkab.tivi.pl/1353,wpis,napisy_na_scianie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: pytanie o serial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 16:15 mimo wszystko polecam jednak coś znacznie lepszego i dla ucha i dla ducha np citylajf który jest realizowany w sposób profesjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: pytanie o serial IP: *.chello.pl 04.01.09, 02:20 Właśnie widziałem ten cały Citilajf. nie wiem, czy to serial, czy reklama LG. fatalny. co z tego, że ładnie w obrazku wygląda.... nuda i żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita heyworth Re: Bulwar Ikara na Osiedlu Kosmonautów IP: *.wroclaw.mm.pl 04.01.09, 10:19 Widzę że producenci seriali próbują na forum kryptoreklamy. Nieładnie. Zaraz zainteresuje się wami administrator i skasuje wątek, bo za reklamę Gazeta bierze sporą kaskę:-) A gdzie leci ten serial. jeden odcinek z łaski mogę obejrzeć. czy równie "dobry" jak "Pierwsza miłość";-)? Odpowiedz Link Zgłoś