Dodaj do ulubionych

50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 10:26
Wrocławianie! Ruszamy na podbój stolicy. Mieliśmy pierwszy w kraju 50-
tysięczny post na forum, będziemy mieć i drugi, w dodoatku w stolicy. Wrocław
najbardziej przyjacielskim miastem Polski. Wrocław najbardziej skory do
dyskusji. Wrocław ma wiele do powiedzenia!
Korona 50-tysięczników do zdobycia! Drugi już czeka!
Obserwuj wątek
    • postmodern Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa 12.01.02, 12:00
      To jakie są twoje przewidywania???? Kiedy należało by się wpić na "Warszawkę"???
      • Gość: sew Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 14:19
        zostało tylko 25 postów, można więc wbić je już teraz samodzielnie........
    • Gość: Lukas Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 12:13
      Może tak w końcu wrocławskie forum przekroczy 100 tyś. postów.
      Ta już zdecydowanie za długo trwa.
    • Gość: sew Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 15:33
      ciężko im w Warszawie to idzie. pomóżmy, pościgajmy się w Warszawie. Zostało 20
      postów. Nie bójcie się żadnej nagrody nie ma za to.
      • Gość: red Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroc.gazeta.pl 12.01.02, 16:02
        A moze skupimy sie na zdobywaniu np. 100-tysiecznika na WROCLAWSKIM FORUM?!
        • Gość: tyrysek Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 16:05
          Gość portalu: red napisał(a):

> A moze skupimy sie na zdobywaniu np. 100-tysiecznika na WROCLAWSKIM FORUM?!

tam bylo blizej ;-)

• seew Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa 12.01.02, 16:09
            i zdobyty......
            z przeglądu wynika że na raczej zdobył go Wrocław, tylko kto dokładnie? Może
            pan red. to sprawdzi- ma bliżej.
            • Gość: tyrysek Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 16:13
              tylko ty byles zalogowany
              czyzby szampam z twego kubka? ;-)
              • seew Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa 12.01.02, 16:17
                może być z mojego...
                ale przecież jak ktoś trafił nie zalogowany to nie mogą go nie uznać, bo
                kolejności wejść nie da się zmienić a liczą wszystkie wejścia......
                w każdym razie na 90% był to Wrocław, czekamy na następne kąski... nie szybko
                (widać to liczb postów na forach).
              • seew Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa 12.01.02, 16:20
                następny kąsek to chyba Łódź. ale to dopiero za 19 tysięcy postów........
                • Gość: Janek Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 20:35
                  Chyba ktoś z naszych zdobył. Ciekawe kto?
                  • postmodern Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa 12.01.02, 20:37
                    Skąd ta pewność?
                  • Gość: sew Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 00:33
                    na 90% zdobył go wrocław, ciekawe czy napiszą kto jak obliczą.
                    Redakcjo!!!
                    • Gość: MKK Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:41
                      Rozhulali się w tej Warszawie, jak nakręcone myszy.
                      • Gość: sew Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 13:10
                        wzięli przykład z Wrocławia
                        • Gość: Janek Re: Kto zdobył? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 16:18
                          Sew. Wiesz już kto zdobył tego 50000 posta?
    • Gość: tyrysek sew! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 20:55
      obawiam sie, ze organizatorem konkursu byles Ty, wiec i nagrody musisz
      ufundowac ;-))
      do Ciebie rowniez nalezy ogloszenie listy zwyciezcow
      • Gość: sew Drogi Tyrysku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.02, 22:22
        Widzisz, przyjąłem perspektywę wrocławską. U nas taki numer postu był
        wydarzeniem, w Warszawie żadnym (może dlatego że "wziął" go wrocławianin). Nie
        zwrócili uwagi redaktory w ogóle, choć forumowicze się wkręcili. Masz przykład
        jak media kreują rzeczywistość :-))), nie napisali o czymś to tego nie było. Z
        moich wyliczeń wynika że 50 000 na pewno wbił: albo Janek, albo Aska, albo
        jkling (to jest zalogowana Aska), albo ja, albo Ty Tyrysku. Pewnej informacji
        udzieliłaby tylko Gazeta Stołeczna- ale ona nie chce. Więc mając na uwadze że
        spośród czwórki, wśród której na pewno jest 50-tysięcznik trzech jest z
        Wrocławia, możemy sobie pogratulować. Ufunduję Ci duże piwo Tyrysek. Gzie i
        kiedy?
        • Gość: tyrysek Re: Drogi Tyrysku! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 21:42
          swietnie, ale nie wiem, czy zasluzylam ;-)
          mam wybierac sposrod miejsc wirtualnych?
    • Gość: sew DO YETTY!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.02, 22:32
      zapomniałem o personie pod nickiem yetta! Yetta! Ty też mogłaś być 50-
      tysięcznikiem na forum/Warszawa. W zwiążku z upartym milczeniem Warszawy
      ogłaszam prywante nasze forumowe śledztwo.
      1. przesłanka pierwsza: yetta napisała 0 15.56 "my wrocławianie zawsze chętni
      do pomocy". Potem wpisałem ja coć, po tym yetta o 15.58 napisała "już
      trafiony". Pytanie do yetty: jaki numer widziałaś na katalogu gdy ogłosiłaś że
      już trafiony??? Napisz. Może ustalimy kto był. Może to byłaś TY!?!?
      • yetta Re: DO YETTY!!! 15.01.02, 20:45
        Gość portalu: sew napisał(a):

> zapomniałem o personie pod nickiem yetta! Yetta! Ty też mogłaś być 50-
        > tysięcznikiem na forum/Warszawa. W zwiążku z upartym milczeniem Warszawy
        > ogłaszam prywante nasze forumowe śledztwo.
        > 1. przesłanka pierwsza: yetta napisała 0 15.56 "my wrocławianie zawsze chętni
        > do pomocy". Potem wpisałem ja coć, po tym yetta o 15.58 napisała "już
        > trafiony". Pytanie do yetty: jaki numer widziałaś na katalogu gdy ogłosiłaś że
        > już trafiony??? Napisz. Może ustalimy kto był. Może to byłaś TY!?!?

Zgłasza się persona pod nickiem yetta :)))
        Po napisaniu postu: "już trafiony" numer wskazywał 50 005 !
        Nie podejmuję się liczyc...
        Co prawda trafiłam prawie 50 000 (O jeden post za daleko... ) na forum wrocławskim, ale skoro niektórzy zyczyli mi po tym 100-tysięcznika więc czułam się zobowiązana, zeby szczęściu pomóc :)))
        Pozdr. Y.

• Gość: sew Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 00:58
      Śledztwo w toku! Nabrało nadzwyczajnego przyspieszenia! Postanowiło mu pomóc
      Bardzo Ważne Źródło, które jest w bardzo bliskich kontaktach z Tym Który Wie. A
      Tym Który Wie jest Admine (tak okreśłiło go Bardzo Ważne Źródło), zaś Bardzo
      Ważnym Źródłem jest sama redaktor Piegdoń, która publicznie zapytała Admine o
      to kto zdobył 50-tysięcznika. Cała akcja dzieje się na forum/Warszawa.
      Nadawcę pytania redaktor określiła jasno i zdecydowanie "pyta Wrocław".
      Powstaje zatem zasadnicze pytanie: czy Admine po nocy, gdy spojrzy na teren
      swojego adminowania- natychmiast, mająć na uwadze bardzo bliskie relacje z
      BArdzo Ważnym Źródłem zdradzi sprawcę którego szukamy, czy wręcz przeciwnie:
      pozostanie niewzruszony co spowoduje potrzebę silnej presji/perwersji ze strony
      Wrocławia, by Warszawa- miasto niewątpliwie drogie dla Admine- wyjawiła prawdę
      iż 50-tysiecznik zdobył..............
      Wrocławianie!
      Czekamy dopóty dopóki nie zaczniemy wpełzać setkami na forum/Warszawa z
      pytaniem na które Warszawa odpowiedzieć musi.
      • Gość: tyrysek Re: 50-tysięczny post do zdobycia na forum- Warszwa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 00:39
        Sew! wiesz juz?
        gratuluje! ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka