Gość: LICENCJAT IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 08.10.03, 19:54 kontakt rubinek-paulinek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rybak A ile ona jest warta? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 08.10.03, 20:37 A ile ona jest warta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strup Re: A ile ona jest warta? IP: *.chem.uni.wroc.pl 09.10.03, 10:36 Gość portalu: rybak napisał(a): > A ile ona jest warta? Nie pamiętam dokładnie, ale zdaje się że 2 lata w zawieszeniu oraz koszta sądowe. Nie możesz, kurde, sam se napisać tej pracy? Co z ciebie za student? Z jaką wiedzą chcesz zdobywać świat? Kupioną przez internet? Stuknijta sie ludzie w łeb wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Nie ośmieszaj się!!! 09.10.03, 11:02 Nie ośmieszaj się, UWr i tak produkuje zbyt wielu pseudopedagogów. Kilka lat temu skończyłam pedagogikę i na wspomnienie głupoty kilku koleżanek, które przedstawiły do obrony plagiaty, do dziś włosy stają mi dęba. Nie chciałabym, żeby w przyszłości moje dzieci wpadły w ich szpony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: SPRZeDaM PRACE LICENCJACKA Z PEDAGOGIKI!* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 17:29 Moją ofertę znajdziesz na 31337.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś