Dodaj do ulubionych

Trzymajcie za mnie jutro!

13.01.02, 17:46
Trema... Znacie to uczucie?
Już dziś odczuwam jej skutki, a co dopiero będzie jutro? Błagam was,
forumowicze kochani, trzymajcie za mnie jutro od 17.00 do 19.30. Jak wsio
pójdzie dobrze, to po fakcie napiszę o co chodziło... isis
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 18:37
      Oczywiście kciuki będziemy trzymać. W zwązku z powyższym szelki już dziś
      odpinam, żeby mi kciuki o nie nie haczyły. A jak gardełko? Wyleczone?
      • Gość: judyt Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: 192.168.129.* 14.01.02, 17:31
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Oczywiście kciuki będziemy trzymać. W zwązku z powyższym szelki już dziś
        > odpinam, żeby mi kciuki o nie nie haczyły. A jak gardełko? Wyleczone?

Janku, ale co ze spodniami ... ?
    • Gość: lidia Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 18:37
      Trzymam ze wszystkich sił, zakładając, że nie chcesz się zatrudnić na moim stanowisku w mojej firmie
      • Gość: Jajaccek Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 13.01.02, 20:05
        Ja tez bede trzymal za Ciebie, pod warunkiem, ze to "cos" jest zgodne z prawem
        i ogolnymi normami wspolzycia z Forum.
        • Gość: wędzonka Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: 156.24.231.* 13.01.02, 20:31
          Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Ja tez bede trzymal za Ciebie, pod warunkiem, ze to "cos" jest zgodne z prawem
          > i ogolnymi normami wspolzycia z Forum.

To i ja bede trzymal, pod warunkiem ze nie ucierpia z tego powodu zadne
          zwierzeta...
          • Gość: hrabiaa Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: 213.77.64.* 13.01.02, 20:38
            Tak, jak zwykle ? Przed premiera ?
            • Gość: Freeman Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: *.chello.pl 13.01.02, 21:04
              A jeżeli jest to czym śpiewał Niemen " Deflorata decośtam" ?

To tym bardziej trzymam kciuki !
              Za niego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Żeby tu żadnych reklamacji nie było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • isis! Re: Trzymajcie za mnie jutro! 13.01.02, 23:27
              Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Tak, jak zwykle ? Przed premiera ?

Nie, hrabioo, coś gorszego. A nie wiesz, że w poniedziałki teatry nieczynne?
              To COŚ mam w Katowicach. Zaprosiłam ludzi z Forum katowickiego, ale zero odzewu.
              Nie lubią opery czy cuś?
      • Gość: mauser Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: *.enh.org 13.01.02, 22:46
        Zycze wysokiego c.
        • isis! Re: Trzymajcie za mnie jutro! 13.01.02, 23:14
          Gość portalu: mauser napisał(a):

> Zycze wysokiego c.

Najwyższy dźwięk jaki jutro wydobędę ze swojego (jeszcze niezbyt zdrowego) gardła
          to ces (w arii Eboli), ale dzięki. Podnieśliście mnie na duchu. Trzymajcie
          zwłaszcza od 17.00 do 18.30, bo z obroną to sobie jakoś poradzę... A potem do
          knajpy i... ach, żeby już był poniedziałek, godzina 20.00....
          • Gość: hrabiaa Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 12:43
            Po wyciśnięciu cesu, czas by cos łyknąć na gardło.
          • Gość: duzY Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.01.02, 13:07
            ja trzymam bez stawiania warunków wstępnych.
          • Gość: mauser Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: *.enh.org 14.01.02, 18:15
            Zeby tylko ces nie zmienilo sie nipostrzezenie w h nieme.
            Trzymam za Ciebie, napisz jak bylo.
    • Gość: nell Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: 10.197.112.* 14.01.02, 13:30
      Późno to przeczytała, ale zdążyłam, ufff
      Będę trzymać, i wierzę w Ciebie, dasz radę !
    • mag_nolia Re: Trzymajcie za mnie jutro! 14.01.02, 13:37
      blisko rynku-w Piramidzie- można smacznie zjeść...
      • mag_nolia Re: Trzymajcie za mnie jutro! 14.01.02, 13:38
        mam nadzieje, że powyższy mail też będzie rozładowy=ujący dla stresów...
        • Gość: marsha Re: Trzymajcie za mnie jutro! IP: *.kask.net.pl 14.01.02, 17:33

i...???

• isis! Dr isis 15.01.02, 23:52
      HURRA!!! Już PO. Trema była niesamowita, na szczęście minęła na drugim utworze
      (z czternastu). Potem obrona - pryszcz. Przeskoczyłam jeden stopień w górę i
      mam niesamowity komfort psychiczny. Wiem, że było strasznie, ale zdaję sobie
      sprawę, że gdyby nie było tej tremy, teraz nie byłoby taaaakiej radości i ulgi.
      DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY TRZYMALI ZA MNIE KCIUKI I INNE CZĘŚCI CIAŁA. MOŻE TO
      WŁAŚNIE POMOGŁO? Jeszcze raz - dzięki, kochani. Można na Was liczyć.
      • Gość: Janek Re: Dr isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 23:54
        Gratulacje z całego serca składam. :)))))))))))))))))))))
        • isis! Re: Dr isis 15.01.02, 23:55
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Gratulacje z całego serca składam. :)))))))))))))))))))))

Dzięki!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: Żarłacz Re: Dr isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:51
            Brawo Urszulko!!! moje imienniczki nigdy nie zawodzą! Gratuluję i pozdrawiam. W
            czwartek wybieram sie do Vincenta, sprawdzić ich zmagania z kuchnią węgierską.
            Będę około 17:00, gdybyś miała chwilę i ochotę to spróbujmy wegierszczyzny
            razem
            • isis! Re: Dr isis 16.01.02, 10:44
              Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> Brawo Urszulko!!! moje imienniczki nigdy nie zawodzą! Gratuluję i pozdrawiam.

Niestety, Żarłaczu, muszę Cię rozczarować... To a propos imienniczki odnosiło się
              do Trojanowskiej... Ale imię Urszula lubię i spotkałam same miłe na swojej drodze.

> W czwartek wybieram sie do Vincenta, sprawdzić ich zmagania z kuchnią
              węgierską.
              > Będę około 17:00, gdybyś miała chwilę i ochotę to spróbujmy wegierszczyzny
              > razem

Niestety - w czwartek pracuję. Do Vincenta wybieram się w piątek, z moją
              przyjaciółką. Szkoda... Pozdrawiam
            • isis! Re: Dr isis 16.01.02, 10:52
              Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> Brawo Urszulko!!! moje imienniczki nigdy nie zawodzą!

Piszę jeszcze raz, bo sprawdziłam co napisałam i dlaczego nazwałaś mnie Urszulką.
              Te dwie panie mi się pomieszały kompletnie - sorry - to efekt niedawnych emocji.
              Po prostu jeszcze nie wszystkie ze mnie spłynęły. Chodziło mi oczywiście o Izę
              Trojanowską. URSZULA jest OK (tylko na koncerty powinna lepiej dobierać
              garderobę - ostatnio ulubiony przez nią krój spodni uwypukla brzuszek). No i po
              come-backu obniża wszystkie tonacje swoich utworów, ale mogę jej to wybaczyć -
              głos z wiekiem obniża się... Ale jest OK. Imię też. Mogłoby nawet być.
        • Gość: marsha Re: Dr isis IP: *.kask.net.pl 15.01.02, 23:55
          BRAWO!!!

• Gość: Jajaccek Re: Dr isis IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 16.01.02, 00:02
            Gratulacje!!!!!:)))Jak tylko mi sie kciuki wyprostuja, to bede brawkowal.Do tej
            chwilki,trzymalem.
            • Gość: wędzonka Re: Dr isis IP: 156.24.231.* 16.01.02, 00:31
              Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Gratulacje!!!!!:)))Jak tylko mi sie kciuki wyprostuja, to bede brawkowal.Do tej
              > chwilki,trzymalem.

O to to! Isis, wszystko poszlo dobrze bosmy naprawde mocno sie starali! Ja np. od
              trzymania zwyrodnien stawow dostalem. Krotko mowiac:

NALEZY NAM SIE KONCERT !!!!!!

:)
              • Gość: Jajaccek Re: Dr isis IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 16.01.02, 00:59
                Gość portalu: wędzonka napisał(a):

>>
                > NALEZY NAM SIE KONCERT !!!!!!
                >
                > :)
                Nadchodzi dzien zaplaty:((Jak to w zyciu, nic za darmo.

• Gość: nell Re: Dr isis IP: 10.197.112.* 16.01.02, 08:06
        Brawo Isis, no ale koncert to już nam dawno obiecałaś. Nie musi być taki
        specjalny, podłączymy się na jakikolwiek, tylko powiedz gdzie i kiedy.
        • isis! Re: Dr isis 16.01.02, 10:47
          Gość portalu: nell napisał(a):

> Brawo Isis, no ale koncert to już nam dawno obiecałaś. Nie musi być taki
          > specjalny, podłączymy się na jakikolwiek, tylko powiedz gdzie i kiedy.

Staram się o koncert w Kalamburze. Na luty już za późno, więc chyba w marcu.
          Gdyby było coś wcześniej - oczywiście dam znać. Teraz szukam sponsora na wydanie
          płyty. A może ktoś jest zainteresowany...?
      • pszczolowski Re: Dr isis 16.01.02, 08:38
        '... Dwunastu braci, wierzac w sny, zbadalo mur od marzen strony,
        A poza murem plakal glos, dziewczecy glos zaprzepaszczony.

I pokochali glosu dzwiek i chetny domysl o Dziewczynie,
        I zgadywali ksztalty ust po tym, jak spiew od zalu ginie...' (B. Lesmian, Dziewczyna)

Isis, przy okazji doktoratu, to nic sie nie martw - to tylko godzina wstydu a doktor na cale zycie !

bzzz serdeczne
        • Gość: hrabiaa Re: Dr isis IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 12:04
          Isis ! Nie zaczynaj od plyt. Zacznij od karaoke na imprezie u JB. Bede stal pod
          oknem i dokonam przesluchania.
      • Gość: duzY Re: Dr isis IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.01.02, 12:23
        Trzymałem. Gratuluję.
        • Gość: tyrysek Re: Dr isis IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 20:20
          gratulacje!!!
          • ##wera## Re: Dr isis 18.01.02, 23:46
            • Gość: kaktus Re: Dr isis IP: 10.101.1.* 19.01.02, 00:01
              Gratuluję! Zrób jeszcze siłą rozpędu doktorat z gastronomii i zacznij
              organizować imprezy typu "Muzyka i smak"
            • ##wera## Re: Dr isis jeszcze raz.. 19.01.02, 00:03
              • ##wera## Re: Dr isis jeszcze raz.. 19.01.02, 00:07
                Isis !

próbuję Ci pogratulować, ale złośliwość przedmiotów martwych nie pozwala..

do trzech razy sztuka : GRATULUJĘ !!!
                lepiej póżno niż wcale..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka