mum6 13.07.06, 18:27 ile okręgów mają Katowice? (potrzebuję wykombinować, czy COK na sowińskiego jest w okręgu, do którego się przepiszę- adres dostawy itp) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialenka82 Re: okręg, katowice. 13.07.06, 20:17 Nic nie musisz kombinować. Przecież zawsze możesz ustawić na odbiór w COk nie zaleznie od tego w jakim okręgu jesteś. Odpowiedz Link
mum6 Re: okręg, katowice. 13.07.06, 20:48 chodzi o to, że na prośbę o zmianę adresu zamieszkania dostałam odpowiedź zawierającą taki akapit: "W przypadku podtrzymania chęci zmiany adresu zamieszkania prosimy o przesłanie pisemnej zgody na zmianę okręgu oraz podanie adresu dostawy (musi znajdować się w tym samym okręgu, co adres zamieszkania)." ale chyba po prostu zmienię na domowy, a przy zamawianiu będę zaznaczać na COK. Odpowiedz Link
madzialenka82 Re: okręg, katowice. 14.07.06, 08:45 Dokładnie robię tak jak Ty. Ale potem zmienili mi na inny okręg bo taki był przypasowany do mojego adresu zamieszkania. Jednak teraz znowu wróciłam do "starego" okręgu i się bardzo ciesze Odpowiedz Link
gosia_pb Re: okręg, katowice. 15.07.06, 11:23 W katowicach sa az 4 okregi: 178,180,308,594 kazdy z tych okregow mial przyporzadkowane ulice teraz juz zniesli rejonizacje wiec jesli zmienisz adres zamieszkania to nic sie nie stanie PS Madzia ja tez sie ciesze ze jestes u mnie Pozdr. Gosia Odpowiedz Link