Dodaj do ulubionych

Dobry szewc we Wrocławiu

01.10.08, 13:12
Poratujcie dobrze ludzie - szukam dobrego szewca we Wrocławiu, a konkretniej w
Śródmieściu.
Jakieś mam takie szczęście, ze gdzie nie idę, tam albo nie zrobią, albo zrobią
źle, albo się obrażą, ewentualnie mnie... heh, a buty trzeba czasem naprawić...
Obserwuj wątek
    • conti Re: Dobry szewc we Wrocławiu 01.10.08, 13:36
      Na ul.Wyszyńskiego obok księgarni Marco Polo jest szewc. Polecam.
      • Gość: kotek Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.51.akron.net.pl 01.10.08, 15:21
        A ja bardzo odradzam... Nie dość, że mi źle zmienił obcasy, to jeszcze próbował
        wmówić, że wszystko jest ok - a i widać i czuję, że mi obcas "ucieka". Kiedy mu
        zwróciłam uwagę i poprosiłam o poprawienie, nie dość, że się nie zgodził, to
        jeszcze się obraził.
    • Gość: mik Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.itma.pwr.wroc.pl 01.10.08, 13:37
      Dobry, solidny szewc jest na Psim Polu- ul. Krzywoustego( jedyny
      zresztą zakład szewski na "Psiaku" ale dobry , sprawdzony!!!
      • Gość: bc Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 15:06
        Tez polecam zaklad na Psim Polu. Naprawialam tam raz - tanio i solidnie.
        • Gość: Wiewiórka Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 10:51
          A na Krzykach? Lub bliżej centrum? Kto może polecić?
          Na Powstańców Ślaskich, W Carrefourze i na Krzyckiej..trochę przeginają. Nawet
          butów nie wyglansują, "kurtka" ... w małych miastach to podstawa.
          • anna76o Re: Dobry szewc we Wrocławiu 02.10.08, 13:42
            na inżynierskiej
            • Gość: Wiewiórka Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 11:04
              Inżynierska jest długa. Może jakaś podpowiedź?
              • Gość: kotek Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.51.akron.net.pl 03.10.08, 11:13
                A bym poprosiła o namiary o dobrego szewca w okolicach Bema, Grunwaldzki, Browar
                Piastowski i informację, czy ktoś korzystał z usług na Jedności Narodowej:)
                • Gość: Aga Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 19:59
                  Ja zanoszę buty do szewca na Dworcowej idąc od dworca pkp przed strażą miejską.
                  Kilka lat temu naprawili mojej koleżance super klapki japonki chyba z Venezi!
                  Inni szewcy nie chcieli się podjąć tego zadania. Buty po naprawie były lepsze
                  niż kupione wcześniej w sklepie!;)
                  Może rok później koleżanka chciała oddać buty ale Pani powiedziała, że nie da
                  rady naprawić (nie wiem co to było) ale pracujący tam pani i pan to ludzie w
                  starszym wieku i widać, że zaczynają podupadać na zdrowiu i np. potrafią mówić,
                  że czegoś nie wykonują mimo, że wcześniej coś takiego wykonywali:) nie wiem to
                  chyba niepamięć.... a może coś jeszcze innego.
                  Aha w zakładzie wisi artykuł z gazety o tym, że jako jedyni we Wrocławiu szyją
                  buty na miarę! Nie wiem czy to prawda ale wcale bym się nie zdziwiła:)
                  Ja polecam w każdym razie:)
                • Gość: billy Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.generacja.pl 03.10.08, 20:45
                  Ja korzystałam z usług szewca na Jedności, prawie na przeciwko Browaru, i nigdy
                  nie miałam żadnych zażaleń. Stalki połamane w obcasach kozaków ponaprawiał, tak
                  że nie wdać różnicy. Zawsze super. U szewca na Psiaku też byłam, gdy trzeba było
                  zwężać cholewki kozaków i też w porządku.
                  • Gość: video Piekarz musi mieć buty, więc do szewca iść trzeba IP: 87.105.190.* 06.10.08, 09:19
                    Szukam SZEWCA ale nie od naprawy, a od szycia butów! Czy ktoś słyszał o takim?
                    Czy jeszcze tacy istnieją, u których obstalować można obuwie?
    • Gość: dgh Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 15:26
      plac JP II pod przejściem- lub filia pod arkadami- ul Ruska. Super fachowcy,
      szybko, sprawnie i bardzo miło
      Naprawili mi świetnie niejedne buty i nawet nietypowe zlecenia przyjmują, polecam!!
      • 1grosik2 Re: Dobry szewc we Wrocławiu 08.01.09, 12:00
        ja szukam jakiegoś w miarę taniego szewca,który dorobi mi fleczki. ten do
        którego zawsze zanosiłam buty bierze ponad 20 zł, a że mam do zrobienia kilka
        par butków to byłby to spory wydatek.
        ktoś może jakiegoś polecić?
    • izabellinda Re: Dobry szewc we Wrocławiu 08.01.09, 17:31
      A a polecam szewca z takiego nowego bloku, stojącego na skrzyżowniu
      ul. Słowiańskiej z Jedności Narodowej (choć może to już księcia
      Poniatowskiego).
      Jeśli wymieniam u niego fleki to zawsze proszę o fleki austriackie.
      Bardzo trwałe, nie to co ten chiński shit, jakiego teraz pełno. A
      wyjdziesz i już fleki zniszczone. O ile dobrze pamiętam to zawsze
      płaciłam za taką wymianę 16 zł.
      A teraz inna sytuacja. Moja mama kupiła w firmowym sklepie
      obuwniczym, buty z bardzo długim czubem. Już kiedy zaczęła chodzić w
      nich po domu, okazało się, że sprawia jej to wyraźny dyskomfort (a
      wszystko przez te długie czuby). Rozpoczęłam poszukiwania szewca,
      który by mi to skrócił. Byłam naprawdę w wielu miejscach. Jedni
      mówili, że się nie da, inni tylo się śmiali.
      Szewc, o którym wspominam na początku postu, nie wyśmiał mnie,
      przyjął buty. Obciął 3,5 cm, odkleił, i to w taki sposób, że buty
      wyglądają jak fabryczne.
      Teraz są dużo wygodniejsze, czego dododem jest przetańczenie całej
      nocy w Sylwestra.
      Pozdrawiam
      • Gość: Saba Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.wro.vectranet.pl 08.01.09, 17:59
        Izabellindo czy możesz dokładniej określić gdzie jest ten
        szewc? Jedności i Słowiańska są tam nowe bloki, ale
        Poniatowskiego to już dużo dalej i nie graniczy ze
        Słowiańską. Bardzo mi zależy, bo mam problem z butami i
        boję się, że byle jaki fachowiec mi je zniszczy.
    • Gość: Zbyszek Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.15, 15:55
      Polecam Panów na jedności narodowej, Pan Robótka wszystko perfekcyjnie i dokładnie zrobine
    • Gość: Zbyszek Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.15, 15:56
      Polecam Panów na jedności narodowej, Pan Robótka wszystko perfekcyjnie i dokładnie zrobione
    • Gość: KATARZYNA Re: Dobry szewc we Wrocławiu IP: *.wroc.pl 25.08.15, 23:37
      Jedności Narodowej 69, Pan Robótka. Szybko, solidnie i w korzystnej cenie. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka