Gość: Halski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 15:16 Takie male pytanko jak wam sie podoba ta knajpka ktora wlasnie obchodzi swoje pierwsze urodziny dzialalnosci na wroclawskim rynku? Moze jakies propozycje co zmienic? Halski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: will Re: Czeski Film Pub IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.03, 16:39 Dla mnie to najlepszy pub we Wrocławiu ! Bezpretensjonalna, mila atmosfera, fajni ludzie, ladne kelnerki, piwo Tyskie, niezly wystroj, klimatyczna muza itd... Czego chciec wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Czeski Film Pub 16.10.03, 18:52 kiedyś to była knajpa, jak był partner pub, to były piękne czasy, teraz już to nie to samo. wtedy przychodziło sie tam dość późno, po pracy, (swego czasu pracowałam w knajpach) i tam się spotykali właśnie po północy kelnerzy i barmani, i siedziało się z obsługą do godzin wczesno rannych, z wszystkim po imieniu, tam było tak kameralnie i domowo, muzyka taka jakąś chcieliśmy a teraz tam jest za jasno, za głośno o za dużo ludzi. niestety nie jest to już " moje miejsce" ale pozdrawiam wszystkich ulubieńców tego miejsca diabelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Czeski Film Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 22:45 Oddymić!!! Odpowiedz Link Zgłoś