marczan83 29.01.10, 21:13 czesc gdzie wsazym zdaniem sa najlepsze fast foody w mielcu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: FAST FOOD opinie 30.01.10, 12:43 Nigdzie!.Zjedz chopie bulke z salcesonem a nie bedziesz wygladal tak jak przecietny Amerykanin. Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: FAST FOOD opinie 30.01.10, 18:25 po pierwsze nie pisz "FAST FOODY" bo to wyjatkowy dziwolag jezykowy . Po drugie, co do rady lechowskiego polska bulka z salcesonem to wieksze zlo niz tzw " fast food", nie wspominajac o ociekajacym tluszczem schabowym. lechowski nie wiedziec dlaczego uzywa negatywnego okreslenia " przecietny amerykanin" co jak sadze odnosi sie do ludzi jego pokroju bo jak sadze Ameryke ( USA dokladniej ) zna tylko z negatywnych ocen serwowanych przez nieobiektywne polskie media, majace tuszowac polskie ulomnosci. Po trzecie : sa gusty i gusciki i co mnie smakuje tobie nie musi. Po czwarte Mielec ma wlasne regionalne " fast food" nawet jesli nazywane sa egzotycznie jak Hot Dog czy Wet Clit . Po piate;jesc po polsku to znaczy duzo i tlusto. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
xpc60 Re: FAST FOOD opinie 30.01.10, 21:26 Moim skromnym zdaniem najlepsze zapiekanki, hamburgery, cheeseburgery, kebaby, pity i inne tego typu produkty można kupić w budce na placu AK. Odpowiedz Link Zgłoś
marczan83 Re: FAST FOOD opinie 02.02.10, 21:42 powiem ci jedno czlowieku ja tylko zadalem proste pytanie a ty , litanie do h... wie kogo piszesz . jestes starej daty i na proste pytanie jest krotka i konkretna odpowiedz a nie wyskakujesz jak jakis burak ze smalcem , podejzewam ze ci sloma z butow wystaje i jestes odwazny tylko w swoim kurniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
marczan83 Re: FAST FOOD opinie 02.02.10, 21:44 gdzie mozna zjesc dobre fast foody w mielcu Odpowiedz Link Zgłoś
marczan83 Re: FAST FOOD opinie 02.02.10, 21:44 powiem ci jedno czlowieku ja tylko zadalem proste pytanie a ty , litanie do h... wie kogo piszesz . jestes starej daty i na proste pytanie jest krotka i konkretna odpowiedz a nie wyskakujesz jak jakis burak ze smalcem , podejzewam ze ci sloma z butow wystaje i jestes odwazny tylko w swoim kurniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
marczan83 Re: FAST FOOD opinie 02.02.10, 21:45 powiem ci jedno czlowieku (lechowski51 )ja tylko zadalem proste pytanie a ty , litanie do h... wie kogo piszesz . jestes starej daty i na proste pytanie jest krotka i konkretna odpowiedz a nie wyskakujesz jak jakis burak ze smalcem , podejzewam ze ci sloma z butow wystaje i jestes odwazny tylko w swoim kurniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
noelka84 Re: FAST FOOD opinie 02.02.10, 21:52 chyba cos ci sie zle wkleilo za duzo razy Odpowiedz Link Zgłoś
matheu Re: FAST FOOD opinie 01.02.10, 12:42 Nie wiem, czy najlepszy, ale szybki i tani - Grill Bar w Tesco, czasem mają też smaczne rzeczy po nie złej cenie np. medaliony z serem i ogórkiem, a teraz schaboszczaki (całkiem dobre) po 2 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: FAST FOOD opinie 01.02.10, 20:12 hemoafrodyta pisze; lechowski nie wiedziec dlaczego uzywa negatywnego okreslenia " przecietny amerykanin" co jak sadze odnosi sie do ludzi jego pokroju bo jak sadze Ameryke ( USA dokladniej ) zna tylko z negatywnych ocen serwowanych przez nieobiektywne polskie media, majace tuszowac polskie ulomnosci. Musze Cie zmartwic bo moje opinie o "przecietnych Amerykanach" wynikaja z ich obserwacji od NY po Arizone.Polskie ulomnosci to pikus w porownaniu ztym co zobaczysz w ciagu godziny spacerujac od Times Square do Central Park. Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re:opinie 02.02.10, 02:08 Nie chodzi o to gdzie byles i co widziales ale o to ze negatywnie oceniasz przecietnego Amerykanina. Z tego prosty wniosek ze o Ameryce i ludziach tam zyjacych masz zerowa wiedze. Czy stwierdzenie ze przecietny Polak to oszust , zlodziej i alkoholik jest dla ciebie do przyjecia ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 02.02.10, 11:21 Nie oceniam negatywnie a stwierdzam fakty.Do poczytania; fakty.interia.pl/news/75-proc-amerykanow-bedzie-mialo-nadwage,1164992 www.se.pl/wydarzenia/ciekawostki/amerykanie-tyja-przez-kryzys_85446.html wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Epidemia-otylosci-wsrod-Amerykanow,wid,8256188,wiadomosc.html?ticaid=19924 Zamiast pisac glupoty jedz do Ameryki a wpierw poczytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re:opinie 02.02.10, 13:44 na zakonczenie: twoja wiedza oparta jest o plotkarskie i szukajace sensacji polskie media ktore z natury sa nieobiektywne i jako takie nie moga sluzyc za dowod jakiejkolwiek tezy. Radze siegnac do bardziej wiarygodnych zrodel. Tak czy inaczej uwazam ze jestes nieobiektywny, a twoje wypowiedzi nacechowane sa pogarda i zlosliwoscia dla innych nacji, a takie zachowanie doskonale pasuje do przecietnego Polaka. Nie zapominaj tez ze przecietny Polak jest niedozywiony, odzywia sie fatalnie, nie dba o siebie i zyje krotko w porownaniu z dlugoscia zycia przecietnego Amerykanina. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 02.02.10, 16:27 Wydaje sie ze rozmawiam z kims znajomym tylko pod innym nikiem.Argumentacja bowiem z gardla wyjeta a raczej z glupawych elaboratow nikity-chlujka ktory zasmieca to forum z Domu Starcow w Toronto. ...polskie gazety nie obiektywne,ja pogardliwy dla innych nacji.Szkoda chlujek ze nie wyjechales od razu z ksenofobia i antysemityzmem! Odpowiedz Link Zgłoś
gladysek Re:opinie 02.02.10, 20:53 Pisz na temat a nie doszukuj się drugiego dna. Jak zwykle kiedy argumenty są nie do odparcia zaczynasz personalne ataki.A Ameryke lechowski to ty widziałeś, jak d.pa słońce. Dziwię sie ze są jeszcze tacy którzy chcą z tobą pisać, zarozumiały dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 02.02.10, 23:17 Wlasnie!.Pisz na temat dupku....a jak pacanie porozmawiac o Ameryce to prosze zaloz oddzielny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
samakasia Re:opinie 03.02.10, 10:57 Kiedy byle jakim Fast Foodom będzie winna komuna i 50 lat ucisku ZSRR. Fast Foody pozakładali byli UBecy SBecy i tacy tam. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 03.02.10, 11:53 Nic nie wiem o aktywnosci gospodarczej bylych ubekow i sbekow w sieciach fast food.Wiem natomiast ze siec sklepow Centrum zalozyli byli sbecy z Krosna a na czele Rady Nadzorczej stoji byly sbek z biura paszportow w Krosnie Waldemar Jezierski.Dalej!.Jednym z zalozycieli tej sieci byl Frąc ktory zostal przez kolesiow sbekow wyslizgany i teraz otwiera swoje sklepy FRAC ktorego uroczyste otwarcie z fajerwerkami mielismy niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
samakasia Re:opinie 03.02.10, 16:09 Ale myślę, że jako patriota robisz zakupy w tych sklepach, a nie w niemieckim Kaulflandzie angielskim Tesco czy francuskim Carrefour. Dbasz o polski interes i gospodarkę, mam rację prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 03.02.10, 16:27 Nie masz racji!.Fraca "zwiedzilem" i w porownaniu z Tesco czy Biedronka ma super wybor wedlin,ryb i owocow.Tak jak MC Donald sluzy mi na swiecie po to by skorzystac z ubikacji ,tak i supermarkety omijam z daleka. W mieso zaopatruja sie w sklepie u Zajaca a chleb kupuje u Duszkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re:opinie 03.02.10, 19:58 I ten twój głęboko pojmowany patriotyzm nakazuje ci NIE używać polskich znaków kiedy piszesz. Jesteś hipokrytą lechowski. Odwiedzając McDonald tylko po to żeby się wy..ać jesteś sknerą i swego rodzaju złodziejem. To ta sama klasa złodziejstwa co pirackie Windows którego używasz. Używasz choć za to nie płacisz. Wstydź się polski katoliku. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 03.02.10, 20:20 Widzę że Tobie chlujek-nikita-hamafrodyta obiło zupełnie w przytułku Armii Zbawienia w Toronto.Poza żydowską pogardą do wszystkiego co polskie i katolickie nie potrafisz wypluć z siebie nic innego. ...a pisze bez polskich znakow palancie bojest mi wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re:opinie 03.02.10, 21:19 lechowski - co zlodziej, a za takiego cie uwazam w kontekscie tego co napisales, ma wspolnego z Polska czy katolicyzmem. Nie chcesz chyba powiedziec ze sa to synonimy. Zlodziejstwo jest jeszcze do zaakceptowania ale paranoje i manie przesladowcze ktore cie nekaja wskazuja ze powinienes koniecznie odwiedzic specjaliste od chorob umyslowych. Po polsku to psychiatra , a ten wyraz akurat nie wymaga polskich "ogonkow". Dbaj o siebie i wroc laskawie do tematu (pozdrowienia od Ö ) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 04.02.10, 09:37 Wracam chluje-nikita-hemafrodyta do tematu.Jak starcom z Toronto urzadza wycieczke do NY to polecam koszerny MC Donald na Borough Park/tuz przy stacji metra na 55 str/ Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re:opinie 04.02.10, 19:35 Nie wydaje ci sie ze McDonald to twoja obsesja ? Pomijam twoje wstawki zwiazane z Toronto bo to jest dla mnie kompletnie niezrozumiale ale McDonald ? O co chodzi z tym miejscem ? Czy chcesz ta droga powiedziec ze byles w NY i ze jezdziles tam metrem ? czy jest to jedyne miejsce w Ameryce, gdzie byles i na dodatek zrobiles siusiu. Nie mam pojecia o czym piszesz ale skoro masz potrzebe pisania bzdurek to baw sie dalej. Milego popoludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 05.02.10, 10:23 Nie wydaje mi sie ze MC Donald to moja obsesja.Zamiast hamburgerow do ktorych zamiast jajek uzywa sie zmielonych glist kanadyjskich,wole polska bule z salcesonem. ...a tym metrem w NY troche jezdzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
gladysek Re:opinie 05.02.10, 13:21 Ale to że Kanada rzuciła ci się na mózg to też prawda.Co jest że ciągle piszesz o tej Kanadzie. Masz jakieś kompleksy,czy co, choć najprawdopodobniej nie dostałeś kanadyjskiej wizy w przeszłości, a że jesteś pamiętliwy i mściwy to ciągle do tego wracasz. Ale żeby aż tak cierpieć z tego powodu ? A co na to mówią lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 05.02.10, 15:15 Bedac ostatni raz w USA/Arizona,NY i Conecticut/ postanowilem ze nastepny raz odwiedzam przy okazji Kanade.Corka ktora byla we francuskojezycznej Kanadzie bardzo mi ja polecala.A tak na marginesie to wydaje mi sie ze mamy nowe wcielenie chlujka-nikity?!.Ty masz chlopie niezle narabane w tej zydowskiej glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tetratec Re:opinie 05.02.10, 16:33 Żydzi co Ci zrobili że tak cały czas do nich nawracasz. Przecież jesteś katolikiem chodzącym do kościoła. Pisząc z pogardą o żydach obrażasz siebie przecież Jezus był królem żydowskim a Ty nim gardzisz pisząc o zydowskich głowach. "Więc śpiewaj duszo ma Bóg jest miłością miłuje mnie" Odpowiedz Link Zgłoś
gladysek Re:opinie 05.02.10, 17:29 Myśl sobie lechowski co tam chcesz.W końcu nie jest ważne kto pisze, tylko co pisze. Powinieneś dziękować bogu ze odpowiadam na twoje gryzmolenie. Jesteś marnym polakiem, antysemitą i rasistą. Każda twoja myśl wypełniona jest obsesyjną nienawiścia i pogardą dla inaczej myślących. Uważasz się za oczytanego i znawcę świata a w gruncie rzeczy jesteś prymitywnym, zadufanym w sobie du..kiem. Twój czas dobiegl końca. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re:opinie 05.02.10, 22:30 Chlujek jak widze znow siostra zapomniala Ci dac lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re:opinie 10.02.10, 19:49 A ty "przyjacielu" dalej swoje. Nie czas na "zmiane plyty" ?. Odpowiedz Link Zgłoś