sachar87 13.10.08, 21:34 Witam, szukam siłowni, najlepiej jakaś niedroga, bo dla mnie wyłożyć 140 za 10 wejść to trochę dużo. Może ktoś polecić coś tańszego i w miarę OK? Najlepiej Okolice Legnickiej, Pilczyce, Ok. Astry, Nowy Dwór ale nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Która siłownia najlepsza ? IP: *.e-wro.net.pl 13.10.08, 22:34 Zainteresuj się siłownią przy MDK Fabryczna na Nowym Dworze. Ostatnio tam byłem i szczerze polecam. Siłownia bardzo dobrze wyposażona, dużo sprzętu zarówno atlasów jak i wolnych ciężarów, miła atmosfera no i kosmicznie niskie ceny w porównaniu do tego co oferują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Turysta SP 32 - Muchobór Mały IP: *.e-wro.net.pl 13.10.08, 22:41 Szkoła taka nad rzeką Ślęzą, oddzielne wejście (czyli nie wchodzisz szkolnym wejściem). Dokładnej ceny teraz nie podam ale karnet na 10 wejść stoi coś ponad 80 PLN, kolejny karnet taniej (jak oddajesz poprzedni). 1 razowe aż 10 pln. Do Pana Wąsatego na Pilczycach chodziłem i .... jest tanio ale te warunki to lipa. Mało sprzętu, duży tłok. Szatnie jak w podstawówce z PRL'u lat '80. Odpowiedz Link Zgłoś