Gość: Cacharel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:10 No jeżeli to dziewczę stwierdza, że Polacy nie potrafią się ubrać to chyba zapomniała z samego rana spojrzeć w lustro. Brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gigant Sonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 19:10 Taka nieudana próba bycia sobą :)A ciuchy wyglądają jak kupione na targu u paryskiego araba:))czyli szmateks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: underwear Sonia IP: *.xdsl.centertel.pl 25.12.08, 13:09 najbardziej rozśmieszyło mnie stwierdzenie: "kiedy jest za granicą i ma do wydania więcej pieniędzy to nie stroni od marek Pepe Jeans,czy Diesel. ". Po 1. - jeśli się nie mylę to marki te są dostępne w Polsce,ba, we Wrocławiu nawet można kupić oryginalne ciuchy tych firm. po 2. - jeśli one są drogie to ja jestem marokańskim studentem medycyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czikita Sonia IP: *.chello.pl 04.02.09, 17:55 Trochę więcej tolerancji proszę. To nie Sonia ten tekst redaguje :P A Wy jak to baby, nie znacie jej, a od razu próbujecie dogryźć. Porażka! Odpowiedz Link Zgłoś