megi881 03.11.08, 09:12 Czesc prosze o namiary na bardzo dobrego pediatre może byc prywatnie w okolicach Wrocław-Strzelin-Oława, bede wdzieczna bardzo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapek7 Re: polećcie mi najlepszego pediatrę? 03.11.08, 13:04 dr Lilianna Baran , przyjmuje na Biskupinie , tel. 0601 723 588 Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: ciapek7 08.11.08, 18:12 byłam z córką na kilku wizytach u dr Baran ,bardzo dokładnie bada dziecko , zwraca uwagę na wszystko , poświęca dosyć czasu , gabinet przytulny , dziecko dobrze się w nim czuje , dla mnie zaletą jest bliskość od domu , mogę nawet spacerkiem się przejść , a zważywszy na obecne korki we Wrocławiu , to bardzo wygodne, wcześniej jeździłam do dr Koralewskiej , ale to dla nas strasznie daleko i nie po drodze, polecam i jedną i drugą panią dr Odpowiedz Link Zgłoś
mmonia74 Re: ciapek7 08.11.08, 21:27 popieram przedmówczynię - chodzimy z dzieckiem do pani dr Baran od urodzenia; to naprawdę b. dobry fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś