Gość: jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:12 8 zarzutów i kupa smiechu, a moze .......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza koledzy IP: 94.254.159.* 20.02.09, 21:55 To już kolejny kumpel prezydenta co mu nóż w plecy wsadził. Najpierw Julke, teraz premier. To już może lepiej być wrogami otoczonym. Po nich wszakże niczego dobrego nikt się nie podziewa. Panie Prezydnecie - my mieszkańcy, tak czy inaczej jesteśmy z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
trojanska Koledzy od ciemnych interesów 21.02.09, 10:15 Jacy wy jestescie koledzy chyba, że od ciemnych interesów. U was ktoś mówiący o złodziejstwie to wbijający nóż w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
takitamjeden Re: koledzy 21.02.09, 18:19 Gość portalu: zuza napisał(a): my mieszkańcy... ty stara komuszko Odpowiedz Link Zgłoś
gtw100 Jesteśmy z Panem - Prezydencie 21.02.09, 08:38 W końcu trzeba dbać o rodzinę i gdzieś mieszkać, jeśli rodzina sie powiększa do dwóch rodzin. Poza tym... prosze dokończyć budowe tej hali, bo jak Pan znika, to zaraz się ona rozpada i dach trzeszczy. Te 36 milionów złotych z tytułu kar umownych, ktore podarował Pan wykonawcom bubla - to uwazam, że Panu się za to coś należy. Pijak który ukradnie wino ze sklepu po uprzednim wybiciu szyby idzie do paki na kilka lat. Pan wina nie ukradł, to dlaczego chcą Pana zapuszkować ? Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Tusk: Karnowski musi odejść 21.02.09, 10:17 Panu Premierowi coś się "pomerdało". Czy donosy jakiegoś DUPKA, wspierane przez GALERIĘ DYPLOMOWANYCH ANALFABETÓW ma stanowić o korupcji i rezygnacji z funkcji faceta, który sporo nabrużdził, ale nie w tym temacie. Przypominam Panu Tuskowi, że przed dziesięciu laty apelowałem do Jego Biura Poselskiego, aby interweniował w sprawie absurdalnych pomysłów Karnowskiego. Miałem tylko przyjemność rozmawiać z miłą sekretarką, bo Pana Posła nigdy nie było. Mimo krytycznej oceny prezydentury Karnowskiego oraz całego "samorządu" stwierdzam, że nie ma podstaw do Jego rezygnacji, a wręcz przeciwnie - winien do końca kadencji odpowiedzialnie realizować swoje pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Tusk: Karnowski musi odejść 21.02.09, 18:21 szacuneczek dla Premiera! Odpowiedz Link Zgłoś
jkal z takimi POwiązaniami 21.02.09, 23:00 tego sę PO prostu nie da skomentować, a prokurator generalny śpi www.rp.pl/artykul/2,266587_Co_laczy_krakowskiego_gangstera_z_Sopotem_.html Odpowiedz Link Zgłoś
marie-100 Tusk: Karnowski musi odejść 22.02.09, 10:55 "Mordo Ty moja" - afera sopocka zmiecie ze sceny POlitycznej nie tylko Tuska, ale i całe PełO. Odpowiedz Link Zgłoś
marcel.rappaport Tusk: Karnowski musi odejść 22.02.09, 12:18 Taaa. Mąż radnej Maj - znany adwokat mafii tójmiejskiej, syn radnego Woźniaka - szefa PO - na pensji u gangsterów z Pruszkowa. www.sopot.naszemiasto.pl/wydarzenia/964578.html Luuudzie, co się dzieje w tym mieście... zamknąc tą całą sopocką platformę do więzienia za te przekręty i kontakty ze światem przestępczym... Koniec,kropka.. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 PO w Sopocie chce uratować swą du..ę 22.02.09, 15:32 mnie na to nie nabiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Karnowski musi odejść 23.02.09, 16:00 Ale ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni... Mam nadzieję, że Karnol zaryczy na końcu baranim głosem. ;-(( I nawet Partia Obrotnych mu nie POmoże. Odpowiedz Link Zgłoś