Gość: jo IP: 212.214.128.* 17.07.01, 12:52 Bo jest tam nudno , a szczegulnie na takim durzym osiedlu na obrzezach miasta gdzie sa same bloki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mycha Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.pl 17.07.01, 17:35 a nazwy nie znasz osiolku ? co do Klodzka jest dbst ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: 212.214.128.* 18.07.01, 11:34 Olsnilas mnie!!!! Kocham klodzko, jest boskie, cudne i wogle!!!!!!!!1 A tak nawiasem piszac to jak sie nazywa to osiedle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.satkabel.com.pl 18.07.01, 11:39 Gość portalu: jo napisał(a): > Olsnilas mnie!!!! > Kocham klodzko, jest boskie, cudne i wogle!!!!!!!!1 > > A tak nawiasem piszac to jak sie nazywa to osiedle? Skoro tak Ci sie Klodzko nie podoba, moze bys to jakos uzasadnil? I co to znaczy - nudno - nie ma fajnych baletow? A moze nie ma fajnych sklepow z dresami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XM Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.netgate.com.pl 03.08.01, 08:35 Gość portalu: Olin napisał: > Skoro tak Ci sie Klodzko nie podoba, moze bys to jakos uzasadnil? I co to znacz > y > - nudno - nie ma fajnych baletow? A moze nie ma fajnych sklepow z dresami? ales ty zlosliwy, Olin... szpiegu jeden! :) czy Krakow jest ciekawszy jesli chodzi o zaopatrzenie w dresy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.satkabel.com.pl 18.07.01, 11:33 Gość portalu: jo napisał(a): > Bo jest tam nudno , a szczegulnie na takim durzym osiedlu na obrzezach miasta > gdzie sa same bloki. Za to sa tam szkoly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: 212.214.128.* 18.07.01, 11:57 Níe nosze dresow, a tak z dobrego serca to proponuje na tym osiedlu (nikt nie napisal jakim) posadzic troche drzew bo latem gdy wali sloneczko nie da sie wytrzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.satkabel.com.pl 18.07.01, 12:18 Nie wiem, jak sie to osiedle nazywa, bo nie jestem z Klodzka. Pewnie jakies osiedle Mlodych czy inne Spoldzielcze. :) W kazdym razie - co do drzewek - na 90% polskich postpeerelowskich osiedlach ich brakuje, a tam gdzie juz sa - najczesciej topole - uszkadzaja korzeniami instalacje kanalizacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.pl 19.07.01, 08:58 opisz gdzie sie znajduje opisywane osiedle - jakies tablice polozenie - wiecej szczegolow prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: 212.214.128.* 19.07.01, 12:25 OK! Wiec jest to na wzgorzo, durzo blokow (wysokich), jest tam super market(lub cos w tym stylu), buduje sie jakis koscio, o wiem! Niedaleko cmentarza, hali targowej i drogi do Kudowy Zdr. Musi starczyc bo nic wiecej nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.pl 19.07.01, 14:17 to juz wiem gdzie to jest ul Spoldzielcza jak ci sie tam nie podoba to zejdz ciut nizej - jest piekniej i wiecej zieleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futurist Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 15:46 no panie JO wnioskuje ze mieszkancem Kłodzka nie jestes, a wiec stwierdzenie "klodzko jest do dupy" jest chyba "lekko" przesadzone. Pospaceruj po miescie, a napewno zmienisz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.01, 21:51 te blokowisko nazywa sie Osiedle Kruczkowskiego. jestem jego szczesliwym mieszkancem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: 212.214.128.* 24.07.01, 12:32 Faktycznie, osiedle nazywa sie kruczkowskiego! rzeczywiscie, doszedlem do wniosku ze Klodzko nie jest az takie zle i ma takze swoje jasniejsze strony. Jednak Klodzko to nie jest miejsce na wakacje i dlatego mi tak zbrzydlo. A teraz sie odslonie , Klodzko to miasto w ktorym sie urodzilem, ale 2 roku zycia wyjechalem do Wroclawia i stalem sie typowym mieszczuchem. Dlatego wole moje tramwaje i ogromny rynek, a wszystkich Klodszczan przepraszam z moje pierwsze wyrazenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.nyc.adsl.bellatlantic.net 31.07.01, 21:21 Gość portalu: JO napisał(a): > Faktycznie, osiedle nazywa sie kruczkowskiego! > rzeczywiscie, doszedlem do wniosku ze Klodzko nie jest az takie zle i ma takze > swoje jasniejsze strony. Jednak Klodzko to nie jest miejsce na wakacje i > dlatego mi tak zbrzydlo. > A teraz sie odslonie , Klodzko to miasto w ktorym sie urodzilem, ale 2 roku > zycia wyjechalem do Wroclawia i stalem sie typowym mieszczuchem. Dlatego wole > moje tramwaje i ogromny rynek, a wszystkich Klodszczan przepraszam z moje > pierwsze wyrazenie! wyjechalem majac kilkanascie lat i dalej mile wspominam Klodzko jako moje rodzinne miasto ! Jest nas tutaj bardzo mala ale pozostajaca w stalym kontakcie grupa Klodzka... Nowy Jork pozdawia Klodzko... Odpowiedz Link Zgłoś