Dodaj do ulubionych

dlaczego klodzko jest do dupy?

IP: 212.214.128.* 17.07.01, 12:52
Bo jest tam nudno , a szczegulnie na takim durzym osiedlu na obrzezach miasta
gdzie sa same bloki.
Obserwuj wątek
    • Gość: mycha Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.pl 17.07.01, 17:35
      a nazwy nie znasz osiolku ?

co do Klodzka jest dbst !
      • Gość: jo Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: 212.214.128.* 18.07.01, 11:34
        Olsnilas mnie!!!!
        Kocham klodzko, jest boskie, cudne i wogle!!!!!!!!1

A tak nawiasem piszac to jak sie nazywa to osiedle?
        • Gość: Olin Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.satkabel.com.pl 18.07.01, 11:39
          Gość portalu: jo napisał(a):

> Olsnilas mnie!!!!
          > Kocham klodzko, jest boskie, cudne i wogle!!!!!!!!1
          >
          > A tak nawiasem piszac to jak sie nazywa to osiedle?

Skoro tak Ci sie Klodzko nie podoba, moze bys to jakos uzasadnil? I co to znaczy
          - nudno - nie ma fajnych baletow? A moze nie ma fajnych sklepow z dresami?
          • Gość: XM Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.netgate.com.pl 03.08.01, 08:35
            Gość portalu: Olin napisał:

> Skoro tak Ci sie Klodzko nie podoba, moze bys to jakos uzasadnil? I co to znacz
            > y
            > - nudno - nie ma fajnych baletow? A moze nie ma fajnych sklepow z dresami?

ales ty zlosliwy, Olin... szpiegu jeden! :)
            czy Krakow jest ciekawszy jesli chodzi o zaopatrzenie w dresy?
    • Gość: Olin Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.satkabel.com.pl 18.07.01, 11:33
      Gość portalu: jo napisał(a):

> Bo jest tam nudno , a szczegulnie na takim durzym osiedlu na obrzezach miasta
      > gdzie sa same bloki.

Za to sa tam szkoly...
      • Gość: jo Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: 212.214.128.* 18.07.01, 11:57
        Níe nosze dresow, a tak z dobrego serca to proponuje na tym osiedlu (nikt nie
        napisal jakim) posadzic troche drzew bo latem gdy wali sloneczko nie da sie
        wytrzymac!

• Gość: Olin Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.satkabel.com.pl 18.07.01, 12:18
          Nie wiem, jak sie to osiedle nazywa, bo nie jestem z Klodzka. Pewnie jakies
          osiedle Mlodych czy inne Spoldzielcze. :) W kazdym razie - co do drzewek - na
          90% polskich postpeerelowskich osiedlach ich brakuje, a tam gdzie juz sa -
          najczesciej topole - uszkadzaja korzeniami instalacje kanalizacyjne...
          • Gość: mycha Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.pl 19.07.01, 08:58
            opisz gdzie sie znajduje opisywane osiedle - jakies tablice polozenie -
            wiecej szczegolow prosze
            • Gość: jo Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: 212.214.128.* 19.07.01, 12:25
              OK!
              Wiec jest to na wzgorzo, durzo blokow (wysokich), jest tam super market(lub cos
              w tym stylu), buduje sie jakis koscio, o wiem! Niedaleko cmentarza, hali
              targowej i drogi do Kudowy Zdr. Musi starczyc bo nic wiecej nie pamietam.
              • Gość: mycha Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.pl 19.07.01, 14:17
                to juz wiem gdzie to jest

ul Spoldzielcza

jak ci sie tam nie podoba to zejdz ciut nizej - jest piekniej i
                wiecej zieleni
                • Gość: futurist Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 15:46
                  no panie JO wnioskuje ze mieszkancem Kłodzka nie jestes, a wiec
                  stwierdzenie "klodzko jest do dupy" jest chyba "lekko" przesadzone. Pospaceruj
                  po miescie, a napewno zmienisz zdanie.
                  • Gość: k Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.01, 21:51
                    te blokowisko nazywa sie Osiedle Kruczkowskiego.
                    jestem jego szczesliwym mieszkancem
                    • Gość: JO Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: 212.214.128.* 24.07.01, 12:32
                      Faktycznie, osiedle nazywa sie kruczkowskiego!
                      rzeczywiscie, doszedlem do wniosku ze Klodzko nie jest az takie zle i ma takze
                      swoje jasniejsze strony. Jednak Klodzko to nie jest miejsce na wakacje i
                      dlatego mi tak zbrzydlo.
                      A teraz sie odslonie , Klodzko to miasto w ktorym sie urodzilem, ale 2 roku
                      zycia wyjechalem do Wroclawia i stalem sie typowym mieszczuchem. Dlatego wole
                      moje tramwaje i ogromny rynek, a wszystkich Klodszczan przepraszam z moje
                      pierwsze wyrazenie!
                      • Gość: adam Re: dlaczego klodzko jest do dupy? IP: *.nyc.adsl.bellatlantic.net 31.07.01, 21:21
                        Gość portalu: JO napisał(a):

> Faktycznie, osiedle nazywa sie kruczkowskiego!
                        > rzeczywiscie, doszedlem do wniosku ze Klodzko nie jest az takie zle i ma takze
                        > swoje jasniejsze strony. Jednak Klodzko to nie jest miejsce na wakacje i
                        > dlatego mi tak zbrzydlo.
                        > A teraz sie odslonie , Klodzko to miasto w ktorym sie urodzilem, ale 2 roku
                        > zycia wyjechalem do Wroclawia i stalem sie typowym mieszczuchem. Dlatego wole
                        > moje tramwaje i ogromny rynek, a wszystkich Klodszczan przepraszam z moje
                        > pierwsze wyrazenie!
                        wyjechalem majac kilkanascie lat i dalej mile wspominam Klodzko jako moje
                        rodzinne miasto !
                        Jest nas tutaj bardzo mala ale pozostajaca w stalym kontakcie grupa Klodzka...
                        Nowy Jork pozdawia Klodzko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka