Dodaj do ulubionych

Auto dachowała na Popowicach

18.11.08, 18:26
kilka zdjęć z tego wypadku:
www.aukcjoner.pl/gallery/000634513-bum.html#I4
najlepsze było to , ze kombiakiem kierował gość z dwiema nogami w
gipsie :P
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Auto dachowała na Popowicach IP: *.chello.pl 18.11.08, 19:08
      :)
    • Gość: Gabi Re: Auto dachowała na Popowicach IP: *.chello.pl 18.11.08, 19:14
      ul.Niedźwiedzia
    • Gość: na zimno Teraz bedzie miec wszystko...w gipsie. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.11.08, 19:18
    • 2w Re: Auto dachowało na Popowicach 18.11.08, 19:29
      Niedawno dzwoniłem na policję drogową żeby zwrócili uwagę na zapierniczające Popowicką auta, które często wyprzedzają na okolicznych przejściach, gdzie ludzie z dziećmi przechodzą na spacery na Polanę Popowicką i gdzie statystyki wypadkowe nie napawają optymizmem. Pan dyżurny powiedział, że nie ma ludzi. Gdy zapytałem, jaki ma sens (oprócz stricte zarobkowego) wystawianie patrolu na moście Milenijnym, podczas gdy kilkaset metrów dalej są o wiele niebezpieczniejsze miejsca, pan odburknął, że coś "boli" mnie ten Milenijny i że mogę na niego skargę złożyć...
      Po kiego panowie policjanci oblepiacie radiowozy naklejkami typu "Popieraj swoją policję", jeśli macie nas i nasze bezpieczeństwo gdzieś?
      • Gość: Gazeciorek Do 2w IP: *.dialog.net.pl 18.11.08, 19:50
        >Po kiego panowie policjanci oblepiacie radiowozy naklejkami typu >"Popieraj
        swoją policję", jeśli macie nas i nasze bezpieczeństwo >gdzieś?

Odpowiedź jest prosta:
        masz ich popierać a nie krytykować.
      • mac-mag Re: Auto dachowało na Popowicach 18.11.08, 19:51
        na Milenijnym mają "dyskretniejsza warunki do łapanki" są zatoczki
        przystankowe, jest dyskretniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka