Dodaj do ulubionych

Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy

IP: 212.127.78.* 28.10.03, 17:26
Dla mnie E.Leclerc,biały,prosty i nowoczesny.
Obserwuj wątek
    • Gość: dali Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: 195.205.44.* 01.11.03, 17:41
      aldi
      • Gość: gmc Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.03, 19:35
        dla mnie Astra
      • Gość: Volter Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.03, 09:05
        Bez przesady, Leclerc a właściwie jego pawilion oparty jest na opracowane
        sprzed 20 laty hangarze handlowym, ktorych pełno w całej Francji. Bardziej
        indywidualne piętno wykazuje Carrefour- Borek czy też Geant na dawnym wysypisku
        przy cukrowni na Soltysowicach.
        • Gość: ;-) Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 16:34
          Geant nie jest na wysypisku, tylko dawnym targowisku. swoja droga to chyba
          najbardziej lubie Geant (bo mam blisko i sie przyzwyczaiłam), ale z drugiej
          strony brakuje tego targowiska. pamietam jak bylam mniejsza (obecnie mam 18
          lat), często latem chodzilam tam po świeże truskawki...
          a teraz... sa nadal, swieze, ale to juz nie ten sam klimat
      • Gość: df Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.12.03, 22:28
        spierda........
        • Gość: NieMen Galeriia Dominkańska bo ladnie wpasowana w otoczen IP: *.domena.pl 06.04.04, 11:55
    • woo-cash Najładniejsza dziura ;-) 01.11.03, 17:46
      Pffff... Co za czasy, żeby zastanawiać się nad urodą marketów!
      To trochę tak, jakby zastanawiać się, który korek w mieście piękniejszy, albo
      która piękniejsze dziura w jezdni. ;-)

Pzdr,
      Woo.
      • Gość: Woj Re: Najładniejsza dziura ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.03, 23:55
        Jak maja takie gusta, to i "uroda" marketow im sie podoba :o)
        • Gość: Rafis markety sa piekne w swej... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 02.11.03, 12:44
          Gość portalu: Woj napisał(a):

> Jak maja takie gusta, to i "uroda" marketow im sie podoba :o)

widać, że nie czytasz forumowicza wro 2015 lub innych, którzy twierdzą, że
          architektura po 90 roku jest we Wrocku kiepska(reneissance center,termos, EFL)
          bo w architekturze najważniejsza jest prostota a czy jest cos prostszego niż
          market? :)
          • Gość: kotbehemot Re: markety sa piekne w swej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 14:38
            > bo w architekturze najważniejsza jest prostota a czy jest cos prostszego niż
            > market? :)

jest. blok na gajowicach (blee)
          • woo-cash Re: markety sa piekne w swej... 02.11.03, 16:37
            Gość portalu: Rafis napisał(a):

> czy jest cos prostszego niż
            > market? :)

Kij od szczotki? ;-)

Pozdrawiam,
            Woo.
            • Gość: Rysiek177a Re: markety sa piekne w swej... IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 16.11.03, 21:47
              woo-cash , co to jest "miasato" ?
            • Gość: xxx Re: markety sa piekne w swej... IP: 195.205.73.* 11.12.03, 10:11
              idź pojeździć na rowerze buraku
      • Gość: WT Wrocław miastem rowerów IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.11.03, 21:22
        ... i pedałów ?!
      • Gość: wroclawianin. Re: Najładniejsza dziura ;-) IP: 131.165.141.* 05.11.03, 13:50
        Masz racje.Jeden lubi pomarancze, a drugi zapach skarpek (niepranych)
        Nire ma ladnych marketow.
        Chyba, ze te przedwojenne.
    • ewencja Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy 02.11.03, 16:24
      Epi Market
      • Gość: Woj Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.03, 21:17
        Gdyby oceniac wnetrza :o) , to tu sie podpisuje wszelkimi posiadanymi
        konczynami !!!
    • wroc1 Feniks i żaden inny 03.11.03, 14:53
      A już na pewno nie Carrefour
      www1.gazeta.pl/wroclaw/1,35778,1756514.html
      smacznego dla wszystkich, którzy kupują tam i w innych podobnych molochach.
      • Gość: artur975 Re: Feniks i żaden inny IP: 62.233.249.* 03.11.03, 18:05
        Lidl
      • Gość: Żuczek Re: Feniks i żaden inny IP: 62.244.144.* 06.11.03, 07:54
        w pełni popieram kandydaturę Feniksa (z małymi uwagami ale jednak:)
        • Gość: to_ja Re: Feniks i żaden inny IP: 62.244.144.* 06.11.03, 07:58
          oj Żuczku , Żuczku.....
    • Gość: justicje EPI MARKET i żaden inny !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 22:30
      • Gość: Rafis Re: EPI MARKET w przyszłości! IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 06.11.03, 22:44
        Epi market to dopiero będzie fajnie wygladał-jak znajdzie sie inwestor ;p
        www.epi.com.pl/foty/biurowiec2.jpg
      • Gość: ina Re: EPI MARKET i żaden inny !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 10:50
        Sklep swietny, towar doskonaly, ale maly parking i dookola kamienna pustynia.
        • Gość: nancy Re: EPI MARKET i żaden inny !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 20:17
          EPI MARKET JEST DOSKONAŁY , miła atmosfera nawet teraz bez muzyki, świeży
          towar .... zawsze!!!! można kupić unikatowe produkty żywnościowe, bardzo
          ładne dekoracje. Gratulacje dla właścicieli
          • Gość: wroclawianka jeeeejciuuuu..... IP: *.xdsl.tiscali.nl 03.03.04, 20:58
            jeeeejciuuuu..... was naprawde pokrecilo..... debata nad "pieknem" wroclawskich
            marketow...... wyglad zewnetrzny budynkow mozna porownywac, patrzac na zabytki
            architektury, a nie jakies wspolczesne "blaszaki" , a co do towaru, to zarcie w
            kazdym z tych marketow jest takie samo.
      • Gość: Metal Re: EPI MARKET i żaden inny !!!!!!!!! IP: *.alstom.pl / *.ipartners.pl 20.01.04, 10:40
        To prawda. Tylko tam nie dość, że ładne kobietki, to jeszcze pracują, a nie
        odsiadują wyrok. Szkoda tylko, że w żaden sposób mi tam nie po drodze.
        Pozdrowionka.
      • Gość: grześ Re: EPI MARKET i żaden inny !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.04, 15:38
        Chyba dla snobów,. . . chodzi po Wrocku, wśród tzw klasy średniej, taka moda
        że jak kogoś zobaczą w jakimś hipermarkecie na zakupach to straszna siara,
        fo'pa, dyshonor a jak w EPI, to znaczy ma "klasę".
        Zgadzam się z jednym z uczestników forum, że jedzenie jak w każdym sklepie, z
        tą różnicą, że bardzo drogie.
    • Gość: Beata Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.11.03, 04:12
      Bardzo lubie Leklera ( potocznie tak nazywam ten sklep), czyli E. Leclerka.
      Podobala mi sie inicjatywa z przejazdzka po Odrze dla klientow. Sklep jest
      czysty i milo sie robi tu zakupy. Definitywnie stawiam go na pierwszej
      pozycji. Szkoda tylko ze te wszystkie nazwy supermarketow w Polsce sa takie
      niepolskie. Pozdrawiam, szczegolnie wszystkich zwolennikow Leclerka.
    • Gość: ina Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 10:48
      Nie lubie go, ale jednak Leclerc.Dlaczego?Bo zadbano o zielen i wkomponowano ja
      w pejzaz Odry.
    • Gość: Karłowiczanka Moze nie najladniejszy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 13:21

Moze nie najladniejszy ,ale przynajniej polski- glusuje na Ponika ( ul.
      Zmigrodzka) !
      • Gość: Jakis_chlopak Re: Moze nie najladniejszy..... IP: 195.20.110.* 02.12.03, 12:26
        Daj spokój z PONIKIEM

zobacz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=359&w=1970043
    • Gość: Karłowiczanka Moze nie najladniejszy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 13:21
      Moze nie najladniejszy ,ale przynajniej polski- glusuje na Ponika ( ul.
      Zmigrodzka) !
    • Gość: ROB Re: Naj3adniejszy market we Wroc3awiu i okolicy IP: *.biology.ualberta.ca 17.11.03, 21:04
      Dla mnie hala targowa bo zkomplikowana i stara
      • Gość: Zabonzo Re: Naj3adniejszy market we Wroc3awiu i okolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 14:34
        Moim zdaniem wszystkie te markety projektowane sa na jedno kopyto.Nie sa to
        zbytnio wybujale pomysly architektow. Ale jesli mialabym powiedziec , ktory z
        nich ma w sobie jakos esensje piekna to odpowiedzialabym, ze IKEA. Jest w
        dobrym guscie.
    • Gość: janka Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 22:06
      coś wam się chyba pomyliło... ludzie takiego styfu jak Leklerk to dawno nie
      widziałam !!!!!
      totalny brak koncepcji ogólnej całości....
      brak aranżacji wnętrza wręcz odpycha....
      dekoracja ,którą powieszono przed świętami wielkanocnymi wisiała przez kilka
      miesięcy właściwie bez żadnych zmian....
      zmian dokonano dopiero na urodziny Leklerca ...i to jakich ....o zgrozo ..!!
      ciemno,!!!smutno!!!, brudno!!!, pasaż bez żadnego pomysłu!!!!...
      kilka butików i fryzjer jakby z innego świata ,reszta to bazar i hałtura...
      na samie tłok, smród,brak profesjonalnej obsługi....
      brak profesjonalnych reklam towarów tylko głos śmiesznego infantylnego
      człowieczka zapowiadający coś,czego i tak nie słychać.....!!!!!!!!!!
      ludzie,chodzę tu bo mieszkam obok...więc obserwuję, co się dzieje ..ale z
      przyjemnością jadę do Borka czy Tesko- niby to samo ,a zupełnie inny świat
      szkoda,że ci co zarządzają Leklerkiem nie podglądają jak wygląda świat, tylko
      uważają,że dla tych biedaków którzy mieszkają w koło to wystarczy tak jak
      jest!!!!!!
      dla mnie w rankingu na najbrzydszy market we Wrocławiu Leklerk
      zdobyłby 1 miejsce
      pozdrawiam
      • Gość: mysza Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.Kromera.K.PL 18.03.04, 21:41
        a jakie mają syficzne mięso więcej tam zakupow nie zrobię wszystko było
        nieświeże
    • Gość: a Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 19:15
      Żaden obcokrajowców tylko nasze swojskie, polskie !!!!
    • Gość: Alman Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.eko.wroc.pl 26.11.03, 10:13
      Pier... się w czoło z tymi wyborami marketów. Można powiedzieć o nich wszystko
      tylko nie to, że są ładne. Może w końcu jakiś kompetentny tekst o szkodach
      jakie powoduje działalność marketów(żeby wspomnieć tylko upadek drobnego
      handlu). Tak na marginesie, zawłaszczanie słowa ładny dla konstrukcji z tworzyw
      sztucznych jest zwykłym debilizmem!!! no chyba, że Michnik ma inne zdanie...
    • Gość: Alman Pier... się w czoło z tymi wyborami marketów. IP: *.eko.wroc.pl 26.11.03, 10:13
      Pier... się w czoło z tymi wyborami marketów. Można powiedzieć o nich wszystko
      tylko nie to, że są ładne. Może w końcu jakiś kompetentny tekst o szkodach
      jakie powoduje działalność marketów(żeby wspomnieć tylko upadek drobnego
      handlu). Tak na marginesie, zawłaszczanie słowa ładny dla konstrukcji z tworzyw
      sztucznych jest zwykłym debilizmem!!! no chyba, że Michnik ma inne zdanie...
    • Gość: wrocek Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 09:03
      Konkurs na najładnieszy market ????? To jakiś absurd, jak takie g... można
      posądzać o to, że jest ładne, metalowa skrzynia i full szajsu wewnątrz.
    • Gość: Jakis_chlopak Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: 195.20.110.* 02.12.03, 12:32
      Co to za ranking???

Nie ma innych rzeczy do rankingu?

• Gość: mwe Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.biskupin.wroc.pl / 80.55.194.* 08.12.03, 20:44
      z definicji wszystkie są paskudne-czy tego nie widzicie?
    • kecajkilwap Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy 08.12.03, 23:25
      Wszyscy, którzy zamieszczają posty na tak bzdurny temat to albo pracownicy
      tych koszmarów albo ich pryncypałowie, którzy każą im pisać te głupoty dlatego
      zastanawiające jest to skąd tyle znajomych nicków
      • sciurrus Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy 19.03.04, 21:22
        kecajkilwap napisał:

> Wszyscy, którzy zamieszczają posty na tak bzdurny temat to albo pracownicy
        > tych koszmarów albo ich pryncypałowie,

no cóż, zdaje się,że po prostu zostaliśmy zmuszeni do kupowania w hiper- i
        supermarketach... kwestia tylko które 'zło' jest lepsze.
        Postuluje za przekształcaniem polskich targowisk. Wystarczy 'zaopiekowanie się'
        targami tzn. zrobienie zadaszenia i podłogi, do tego dobre oświetlenie, miłe
        wnętrze,ustalenie zasad co do standardów żywności i czystości i w zasadzie
        byłoby całkiem swojsko :)
        Mam taka wizję targowiska, gdzie miłe panie opryskują co pół godziny czystą
        wodą świeże warzywa....
        Dla bardziej wymagających i posiadających głębszą kieszeń zaprosiłabym do
        galerii centrum, czy galerii dominikańskiej.
        Jestem wdzięczna za zamieszczenie takiego tematu ze wzgl. na mój kierunek
        studiów- gospodarka przestrzenna, nie wydaje mi sie więc głupotą dyskutowanie
        na tem temat.
        nie mam swojego ulubionego marketu- robię zakupy w geant bo mam tam najblizej,
        warzywa kupuje na targu na pl. grunwaldzkim a mięso w punktach 'firmowych'.
        najważniejsze jest przecież zdrowie :)
        pozdrawiam
        kamyczek
    • Gość: Amadea Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 09:08
      Leclerc to straszna kaszana, tak samo jak Elea na Hubskiej i Lidl.ja lubię
      Geant'a , Carrefoura ale najbardziej SELGROS !!!!!!!
      • Gość: WT Re: Najładniejszy market: buda pana Henia z piwem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.12.03, 22:14
        Co tam Selgross?! Buda pana Henia z piwem to dopiero market!
    • Gość: ip Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: 212.127.95.* 06.01.04, 10:16
      www.impressio.pl/Panel/zdjecia/realizacje/11d.jpg
      www.impressio.pl/Panel/zdjecia/realizacje/12d.jpg
      www.impressio.pl/Panel/zdjecia/realizacje/13d.jpg
    • Gość: mariusz l. Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 07.01.04, 13:27
      Dla mnie Biedronka na brochowie!!!!! Super obsługa , miłe panie !!!
    • Gość: szczeniaczek PDT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 20:39
      ale,
      kto to pamieta:)
      • sknerusmckwacz Re: PDT 31.01.04, 21:07
        Całe CH Bielany Park
    • Gość: ja Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 20:20
      centrum handlowe"LESNICA" NIESTETY JESZCZE NIE POWSAŁE .)
      • Gość: czap Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.04, 20:34
        Najładniejsza jest Korona w najładniejszym położeniu ( na staryn obskurnym
        targowisku ) przy okazji jest blisko centrum a zarazem na uboczu.
    • rw.wro Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy 06.03.04, 13:38
      "Ładny" i "Market", to słowa wzajemnie się wykluczające. Będąc na zakupach
      zajrzyjcie kiedyś między półki, a nie na półki - albo bardziej w głąb - za
      ostatni rządek towarów... kurz, syf, pająki; a najlepsze kukuryku jest na
      półkach z sokami, gdzie butelki i kartoniki pociągają za sobą blat, na którym
      stoją, bo są do niego przyklejone pozostałością płynów sprzed pół roku...
      Ewentualnie wybierzcie się kiedyś na samo otwarcie, może uda Wam się spotkać
      uciekające z hali sprzedaży myszy, które grasowały w nocy po regałach.
      Smacznego...
      • Gość: BartM Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 10.03.04, 23:13
        tylko i wyłącznie Market Square!
        co to ankieta na zlecenie "mózguw" z maketingu z hipermarketów czy co?
        • Gość: zorro Re: Najładniejszy market we Wrocławiu i okolicy IP: *.wroclaw.mm.pl 11.03.04, 23:05
          Feniks i Pedet - al;e w pedecie pustoooooo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka