gieniaa.4 29.11.08, 21:00 Potrzebuje dużo do mieszkania chciałabym do świat nabyc rtv sprawny prosze o informacje,,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Są sklepy, lombardy, giełda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.08, 21:11 z cyklu: "Jakie pytanie, taka odpowiedź" Odpowiedz Link Zgłoś
gieniaa.4 Re: Są sklepy, lombardy, giełda... 29.11.08, 21:24 dziękuje za podp.....nie chce sie ze swoja sytuacja rozpisywać a byłoby co ,,,,,jedynie osoba zainteresowanym moge udokumentowac..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Są sklepy, lombardy, giełda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.08, 21:47 Droga Gieniu, domyślam się, że nie zakładałabyś tego wątka, gdyby było Cię stać na zakup radioodbiornika, ale moim poprzednim postem chciałem zwrócić uwagę, że nawet w trudnej sytuacji życiowej należy starać się wykładać swe myśli bardziej klarownie i z dbałością o język ojczysty. Ja nie mam TV, bo uważam jej oglądanie za stratę czasu. Wszystko co trzeba jest w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś