bule 21.06.05, 13:33 CZEŚC! Mam problem z życiorysem na UWM. Nie wiem czy mna on być w formie CV? Jakie dane mam zawrze w życiorysie? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 21.06.05, 14:05 ja napisalam normalnie proza... umiescilam daty uczeszczania do poszczegolnych szkol , pochodzenie i ze sie dobrze uczylam( heheh ) powodzenia <oni i tak tego nie czytaja, wierz mi :D> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:09 Moje koleżanki i siostra w tamtym roku tez sie z tym życiorysem zmagały. Pisały w formie CV, z wyszczególnieniami typu: imię i nazwisko, adres, edukacja, zainteresowania, ewentualnie konkursy. W dziekanacie nikt nie mial zadnych zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.olsztyn.mm.pl 25.06.05, 18:10 dzwonilem do nich i powiedziano mi ze zyciorys ma byc w formie opisowej. Jak juz ktos napisal to moze podpowie mi co mam tam napiac... Mam juz o rodzicach i edukacji. Co wiecej? Jakis szczegolnych osiagniec godnych zawarcia w zyciorysie to ja nie mam :) Zainteresowania? Tak po prostu napiac 'interesuje sie bla bla bla' i tak ten zyciorys zakonczyc? Jak Wy napisliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.poswietne.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 22:08 nie pisz o zainteresowaniach ...to nie rzaden koncik poetycki. konrety...mozesz napisac kim z zawodu sa rodzice i jakie szkoły pokolei. no jezeli masz jakies wieksze osiagniecia w nauce to dobrze to napisac...pozdro ja tez jeszcze musze to napisac:( Odpowiedz Link Zgłoś
almost_perfect Re: ŻYCIORYS NA UWM 25.06.05, 22:25 Ja już napisałam. Ledwo starczyło mi miejsca, a wypisałam jedynie szkoły, na jakie zajęcia uczeszczałam, konkursy w których brałam udział i dlaczego wybrałam ten kierunek. Namęczyłam się, a wiem, że i tak pewnie tego nie przeczytają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.05, 08:59 Szukam jakiegos przykladowego zyciorysu w internecie, ale trudno cos znalezc, wszedzie tylko CV i CV... Jak ktos ma jakis przyklad, albo sam napisal to niech tu wklei (oczywiscie po usunieciu swoich danych i innych informacji... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: 195.117.96.* 26.06.05, 19:26 boze ludzie macie po 19 lat i juz sie gubicie przy zyciorysie :| na podaniu macie kilka linijek z wielkim napisem : ZYCIORYS KANDYDATA i tam piszecie no juz nie mowice ze takie mlotki jestescie :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellastella Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.poswietne.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 09:57 no co ty tam pod spodem pisze sie zycorys ....łałłł. ale ty madra jestes . gratulacje. wiesz chyba sama do tego bym nie doszła!! PEACE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś