Dodaj do ulubionych

ŻYCIORYS NA UWM

21.06.05, 13:33
CZEŚC! Mam problem z życiorysem na UWM. Nie wiem czy mna on być w formie CV?
Jakie dane mam zawrze w życiorysie?

pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 21.06.05, 14:05
      ja napisalam normalnie proza... umiescilam daty uczeszczania do poszczegolnych
      szkol , pochodzenie i ze sie dobrze uczylam( heheh ) powodzenia <oni i tak tego
      nie czytaja, wierz mi :D>
      • Gość: karola Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:09
        Moje koleżanki i siostra w tamtym roku tez sie z tym życiorysem zmagały. Pisały
        w formie CV, z wyszczególnieniami typu: imię i nazwisko, adres, edukacja,
        zainteresowania, ewentualnie konkursy. W dziekanacie nikt nie mial zadnych
        zastrzezen.
    • bule Re: ŻYCIORYS NA UWM 21.06.05, 14:30
      wieeelkie dzięki
      • Gość: a Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.olsztyn.mm.pl 25.06.05, 18:10
        dzwonilem do nich i powiedziano mi ze zyciorys ma byc w formie opisowej.
        Jak juz ktos napisal to moze podpowie mi co mam tam napiac...
        Mam juz o rodzicach i edukacji. Co wiecej?
        Jakis szczegolnych osiagniec godnych zawarcia w zyciorysie to ja nie mam :)
        Zainteresowania? Tak po prostu napiac 'interesuje sie bla bla bla' i tak ten
        zyciorys zakonczyc?
        Jak Wy napisliscie?
        • Gość: magda Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.poswietne.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 22:08
          nie pisz o zainteresowaniach ...to nie rzaden koncik poetycki.
          konrety...mozesz napisac kim z zawodu sa rodzice i jakie szkoły pokolei. no
          jezeli masz jakies wieksze osiagniecia w nauce to dobrze to napisac...pozdro
          ja tez jeszcze musze to napisac:(
          • almost_perfect Re: ŻYCIORYS NA UWM 25.06.05, 22:25
            Ja już napisałam. Ledwo starczyło mi miejsca, a wypisałam jedynie szkoły, na
            jakie zajęcia uczeszczałam, konkursy w których brałam udział i dlaczego
            wybrałam ten kierunek.
            Namęczyłam się, a wiem, że i tak pewnie tego nie przeczytają
            • Gość: abc Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.05, 08:59
              Szukam jakiegos przykladowego zyciorysu w internecie, ale trudno cos znalezc,
              wszedzie tylko CV i CV...
              Jak ktos ma jakis przyklad, albo sam napisal to niech tu wklei (oczywiscie po
              usunieciu swoich danych i innych informacji...

Pozdrawiam
          • Gość: magdalena Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: 195.117.96.* 26.06.05, 19:26
            boze ludzie macie po 19 lat i juz sie gubicie przy zyciorysie :| na podaniu
            macie kilka linijek z wielkim napisem : ZYCIORYS KANDYDATA i tam piszecie no
            juz nie mowice ze takie mlotki jestescie :|
            • Gość: bellastella Re: ŻYCIORYS NA UWM IP: *.poswietne.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 09:57
              no co ty tam pod spodem pisze sie zycorys ....łałłł. ale ty madra jestes .
              gratulacje. wiesz chyba sama do tego bym nie doszła!!
              PEACE!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka