Dodaj do ulubionych

optyk-dobry i godny polecenia?

• Gość: Marian Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.play-internet.pl 27.07.11, 21:45
      Mam wrażenie, że większość powyższych opinii jest wyssana z palca (pisana na zamówienie).
      • Gość: Ewa Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 14:23
        Wygrałam nagrodę w radiu Ram na oprawy w salonie Zeiss na ul. Dziadoszańskiej 31 polecam ten salon bo warto oprawy są piękne całkiem inne niż w salonach optycznych obsługa klienta wzorowa zrobiłam sobie całe okulary bo warto tam wracać dostałam prezent na bezpłatny makijaż pozdrawiam EWA
      • apram Re: optyk-dobry i godny polecenia? 28.02.18, 17:41
        UWAŻAJCIE NA PANIĄ GRZECH, OPTOMETRYSTA A MIANUJE SIĘ OKULISTĄ. NIE SKOŃCZYŁA MEDYCYNY I TRZEPIE KASĘ NA URZĄDZENIACH. ODSZUSTKA!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Goscinka Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.23, 13:18
          Optyk dr Z i A. Grzech to duet, ona dr optometrii a jej syn to lekarz okulista. Także bzdury piszesz. Jako człowiek jest fatalna, wyniosła i arogancka ale specjalistą jest dobrym, jej syn to kawał chama ale jest wybitnym okulistą.
    • Gość: karolina Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.pl 29.09.11, 13:18
      jak szukacie fajnej i profesionalnej obsługi polecam optykana na grabiszynskiej w przychodni mswia maja fajne ramki wszystkie po 99zl ale naprawde ladne i duzy wybor jestem dosc upierdliwa ale wszystko optyk wziol na klate pozatymi na wieszakach mial jeszcze ogromy magazyn opraw duzo czasu mu zmarudzilam i sie nawet niezirytowal podziwiam .....najtanszy optyk w miescie bardzo fajan maja promocje te same ramki w innych widzialam po ponad 200 stuwki..a moja bacia moze zrobic cale ze szklami z antyreflesem tez po 99zl
      polecam
      • Gość: angelika Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 18:44
        Mam wrażenie że tu salony same robią wpisy .Jeżeli chodzi o dzieci to najlepszy jest salon dla maluchów RÓŻOWE OKULARY wiem że mają swoją stronkę .Polecam
        • Gość: mariola Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 18:47
          chyba nie byliście na chrobrego 38,superceny soczewki kontaktowe i gabinet gdzie super dobierają soczewki.Rodzinna firma polecam
    • Gość: kamila Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 08:14
      NIE MA SIĘ CO OSZUKIWAĆ KAŻDY Z OPTYKÓW MUSI ZAROBIĆ . NAJLEPSZE CENY ORAZ PROFESJONALIZM Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA JEST W D.H. PODWALE. OPTYBELL.PL DUŻE DOŚWIADCZENIE . WŁAŚCICIELA I PAŃ .. DBANIE O KLIENTA .:) SKLEPY W MARKETACH MAJĄ DUŻE CZYNSZE I DUŻO LUDZI DO OPŁAT WIEC CENY SĄ WYSOKIE . LOGICZNE . W MAŁYCH ZAWSZE JEST MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI ROBIŁAM -6, 75 SUPER DOBRALI OPRAWKĄ I INDEX 1.61 . CENA DUŻO NIŻSZA NIŻ W FIELMANIE . A MÓWIĄ ŻE TANI :(
    • Gość: kamila Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 08:17
      NIE MA SIĘ CO OSZUKIWAĆ KAŻDY Z OPTYKÓW MUSI ZAROBIĆ . NAJLEPSZE CENY ORAZ PROFESJONALIZM Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA JEST W D.H. PODWALE. OPTYBELL.PL DUŻE DOŚWIADCZENIE . WŁAŚCICIELA I PAŃ .. DBANIE O KLIENTA .:) SKLEPY W MARKETACH MAJĄ DUŻE CZYNSZE I DUŻO LUDZI DO OPŁAT WIEC CENY SĄ WYSOKIE . LOGICZNE . W MAŁYCH ZAWSZE JEST MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI ROBIŁAM -6, 75 SUPER DOBRALI OPRAWKĄ I INDEX 1.61 . CENA DUŻO NIŻSZA NIŻ W FIELMANIE . A MÓWIĄ ŻE TANI :([/b]
      • Gość: martyna Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.11.11, 22:17
        zgadzam się z przedmówcą i z czystym sumieniem polecam optyka w D.H. Podwale; przemiła obsługa, szybka realizacja "zamówienia" i rozsądna cena nieprzekraczająca mozliwosci potencjalnego klienta ;)
    • Gość: Aurora Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 21:15
      Soccoli Galeria Optyczna

www.soccoli.pl

Wrocław ul.Hubska Simply Market

polecam
    • Gość: Kasia Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: 31.61.245.* 14.02.12, 17:58
      Polecam optyka przy ul. Kuźniczej 11, tuz przy rynku. Miła obsługa, bardzo profesjonalne badanie i fachowy dobór okularów.
    • Gość: Grażyna Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 21:05
      Bardzo polecam optyka na ul. Kuźniczej 11, obok STP, mają piękne oprawki, fachową obsługę, zrobiłam tam kilka par okularów i zawsze byłam zadowolona. Ostatnio pan - złota rączka, który tam pracuje, odratował mi okulary, na których usiadłam. Polecam!
      • Gość: zosia Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.03.12, 00:53
        duża część z tych odpowiedzi są to reklamy od osób prowadzących te optyki. mozna od razu wyczuć co jest napisane od klienta a co od właściciela salonu.
        żenada....na pewno nie polecam soczewek24.
        • Gość: zosia Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.03.12, 01:00
          optyka na ul Wejherowskiej 28 i OPTYBELL Z PODWALA też nie polecam. sami właściciele podbijają wpisy. oboje: ten sam ip, do tego właściciel optybell cały czas pisze z caps lockiem....aż tacy kiepscy są że potrzebują takiej reklamy??
          oszukaują w internecie, oszukują pewnie i klientów. nie chce sprawdzać tego na własnej skórze, ale dobrze o nich w środowisku optycznym nie słyszałam, a jako przedstawiciel handlowy mam doświadczenie w tej materii i wiem co w trawie piszczy.
    • Gość: Ania Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.ip.netia.com.pl 03.03.13, 21:12
      Najlepsza optometrystka jest w Soccoli na Hubskiej,Podobno wykłada optometrie na Politechnice.Takich testów nie przeprowadził mi jeszcze żaden okulista,a nosze okulary od dziecka.
    • Gość: rajka Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.internetunion.pl 09.07.13, 19:21
      Widzę, że jeszcze o tym optyku nikt nie napisał, a warto. Mój syn, mąż i ja nosimy okulary, więc siłą rzeczy trochę optyków zwiedziliśmy i doświadczenie w tym temacie już jakieś mamy. Dużych sieciówek typu vision express itp. nie polecam, bo szkła kupują hurtem jak lecie bez względu na gatunek. Nie raz już musiałam reklamować :-(
      Przyjemnie zaskoczona natomiast jestem firmą Vide-Optyk z ul.Łokietka 14. Jakiś miesiąc temu robiłam tam dla siebie progresy, a wcześniej okulary dla syna. Tak dokładnie przeprowadzone badanie wzroku widziałam po raz pierwszy (syn), dlatego wróciłam do nich. Dodatkowo zaproponowano mi specjalną kartę rodzinną i od razu naliczono duży rabat. Dostałam też markowe okulary przeciwsłoneczne gratis, co przed wyjazdem na urlop bardzo się przydało. Cena za moje okulary bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, a jak się przez nie widzi, to już tylko ja wiem :)
      Szanują tam każdego klienta i to mi się podoba!
      Z pewnością będę do nich wracać i wracać :)
      • kamafiter Re: optyk-dobry i godny polecenia? 17.05.16, 16:10
        Potwierdzam, Pani Agnieszka Optometrysta bardzo dokładnie bada wzrok. Bardzo dużo różnorodnych oprawek wielu firm - można coś naprawdę oryginalnego wybrać. Niedrogo, miło i kawa dla klienta gratis - kompetentna obsługa i profesjonalizm. Polecam.
    • Gość: Dominika Oprawki IP: *.206.113.196.static.telsat.wroc.pl 02.01.14, 10:05
      Witam. Mam pytanie, posiadam własne oprawki do okularów i słyszałam ze nie każdy salon optyczny chce wprawić szkła do oprawek nie zakupionych u nich. Czy spotkaliście się z czymś takim we Wrocławiu zaoszczędzi mi to czasu na poszukiwania optyka.
      • Gość: kawkaka Re: Oprawki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.14, 15:11
        Ja potrzebuję namiarów na niedrogi salon optyczny.
        • Gość: marysiaiaa Re: Oprawki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.14, 07:36
          W Galerii jest salon Fielmanna. Polecam, badanie wykonują za darmo i mają spory wybór oprawek.
          • Gość: ewka Re: Oprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 12:59
            to ze za darmo to nic, wazne ze sa wyksztalceni i znaja sie na rzeczy. W niektorych optykach sie zwa nie wiadomo kim, a potem ci tylko wzrok psuja. Lepiej chodzic tam gdzie ludzie konczyli studia aby wyksztalcic sie w zawodzie zarowno optyka jak i optometrysty.
        • Gość: majka Re: Oprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 08:50
          Wcześniej ktoś już pisał o tym salonie na Łokietka. Chyba do końca lutego mają tam promocje i możesz zrobić 2 pary dowolnych okularów w cenie 1. Ja sobie wzięłam progresy i dodatkowo fotochromy gratis, w Fielmannie policzyli mi znacznie drożej za szkła i to gorszej jakości. Mają też promocje na soczewki, ale musisz sama spr. na ich www. niedrogi optyk wrocław
    • Gość: Wrocławianka Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 12:43
      Również polecam optyka CC, ja robiłam badanie i okulary w salonie CC na ul. Borowskiej na przeciwko szpitala. W końcu zrobili mi tam dobre okulary, prawidłowo dobrane i niedrogie. Wcześniej zrobiłam 2 razy okulary w zakładzie "21" na Szybowcowej. 2 razy, ponieważ poprawiali mi źle dobrane okulary, poprawili mi źle i dopiero w CC zrobili mi dobre okulary, dobierał mi je lekarz Adam Grzech.
    • Gość: Anetkass Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.ip.netia.com.pl 01.04.14, 14:19
      Ja ostatnio odkryłam dobrego optyka na Łokietka. Długo szukałam jakiejś fajnej oprawy i nigdzie nie mogłam nic takiego stylowego znaleźć, a tam jedna pani powyciągała jeszcze z szuflad i wreszcie mam takie okulary jak chciałam. I jeszcze mi odratowali moje stare okulary przeciwsłoneczne za darmo. Fajna atmosfera i fachowy sprzedawca. Polecam.
      • Gość: kaska Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.internetunion.pl 09.07.14, 18:15
        Też polecam ten salon Vide-Optyk na łokietka. Właśnie odebrałam moje pierwsze progresy. Super cena, mają wiele promocji na szkła i okulary i co najważniejsze - rewelacyjna jakość. Polecam Panią Marzenę - świetnie dobiera oprawki. A, badanie wzroku trwało 25 minut, a nie jak u mojego starego optyka 5 min...
      • nikodela Re: optyk-dobry i godny polecenia? 28.06.16, 13:42
        Też tam chodzę od lat (vide-optyk) i zawsze wychodzę zadowolona. Nie zdzierają jak inni, a jakość usług, oprawki (bardzo różnorodne i dużo tego) i szkła okularowe naprawdę na najwyższym poziomie. Często mają super promocje, więc korzystam.
    • Gość: Gosia33 Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.speed-transfer.mm.pl 14.08.14, 12:01
      Ja bardzo serdecznie wszystkim polecam salon Diuk Optyk na ul.Kołłątaja. Robiłam tam badanie wzroku jakiś czas temu, bardzo dokładne i szczegółowe badanie. Pozdrawiam
      • Gość: viola86 Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.15, 14:44
        Widzę, że tutaj więcej reklam salonów optycznych niż samych opinii - 5 wpisów pod rząd z tego samego adresu to już przegiecie :) Ja od siebie moge dodać, że odwiedzilam już sporo punktów we Wrocławiu i część mogę polecić, a część odradzić. Przykladowo Fiellman - raz dobrze mi zrobił okulary, a raz badałam tam wzrok i tak zbadali, że od okularów bolala mnie głowa... Ale za okulary placila mi firma i nie chciało mi się reklamować :p Punkt na Kuźniczej jest w porządku, choć mają trochę drogo - kupowałąm tam często soczewki, ale poźniej przerzuciłam się na internet, bo bylo taniej. Ale niedawno przeprowadzilam sie na Wojnów i szukalam jakiegoś optyka w pobliżu, bo mam takie godziny pracy, ze nigdzie bym nie zdążyła... Patrzylam tu na forum, ale jak już pisałam, większość to jakaś reklama i kpina z ludzi, którzy szukają czegoś fajnego :)przy okazji wizyty w aptece przy przychodni opil okazalo się, że jakoś miesiąc temu otworzył się tam też optyk. Zrobiłam okulary i jestem zadowolona. Z tego co mi powiedział młody pan, który tam pracuje, to maja tez badania, ale nie codziennie, tylko w soboty, bo badanie samym komputerem jest niedokładne i on nie chce mi złych okularów zrobić. Ale zrobiłam sobie u okulistki i wróciłam tam - wszystko fajnie mi wytłumaczono, oprawki mierzyłam chyba z godzine, bo dużo modeli mi sie podobało, ale w końcu udało mi się :) Młody pan wyrozumiały i cierpliwy, doradzał, jak potrafił :) może nie zapłaciłam najtaniej, bo 550 złotych (dałam się namówić na tego Zeissa, co się przewijał już :)), ale jestem super zadowolona, bo rzeczywiscie da się widzieć różnicę. Także polecam, salon rozwojowy, pewnie będzie jeszcze lepiej, bo na razie widać, że dopiero zaczynają :)
    • Gość: ADU Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: 92.60.142.* 10.11.15, 12:15
      OTO OPTYK Rynek- radziłabym się trzymać od nich z daleka obsługa jest bardzo miła i uprzejma jak trzeba wypchać towar, przy reklamacji zmienia się o 180 stopni, okulary robią byle jak i ciągle ktoś ma problemy i przychodzi z reklamacją
      • Gość: beza Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.static.chello.pl 14.03.17, 23:35
        Soczewki 24. Curie Skłodowskiej 31 - też nie polecam; mają markowe oprawy w niskich cenach, ale ich jakoś jest podobnie niska; potem trzeba się użerać z reklamacją
    • kalinamalina123 Re: optyk-dobry i godny polecenia? 10.11.15, 19:30
      ehh też potrzebuję, najgorzej że faktycznie trzeba najpierw przebacać wzrok najlepiej a dopiero pozniej dobierać okulary bo wady lubią się pogłębiać, a to wszystko kosztuje niestety
    • teresa463 Re: optyk-dobry i godny polecenia? 18.12.15, 12:35
      Ja polecam Oculus na Świdnickiej. Ich największym plusem jest dla mnie to że mają na miejscu bardzo dobrego okulistę i swoje zaplecze dzięki czemu mogą wykonać bardzo szybko okulary na miejscu. Fajny jest też ich outlet.
    • aneta_2012 Re: optyk-dobry i godny polecenia? 11.02.16, 01:29
      Trzeba odróżniać tez optometryste od lekarza okulisty. Uświadomiłam sobie to właśnie ostatnio jak byłam u optyka na świdnickiej pod starymi arkadami (Oculus chyba). Bardzo miłe panie oznajmiły, ze badanie wykonuje u nich lekarz okulista. Naprawdę polecam udawać się do okulistów, bo to lekarz może zdiagnozować jakieś zmiany chorobowe i skierować ewentualnie do specjalisty. A co do salonu to jak najbardziej na plus, zreperowali mi okularki za free :)
      Pozdrawiam
      • Gość: Optyk Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: 89.35.146.* 16.10.16, 19:21
        Jest zupełnie odwrotnie, droga pani Aneto. Specjalistą od badania wzroku jest optometrysta, specjalistą od chorób oczu - okulista. Optometryści przez lata studiów uczeni są pomiaru wady wzroku oraz doboru odpowiedniej korekcji, w przeciwieństwie do okulistów, którzy mają zajmować się leczeniem. Wada wzroku to nie choroba. Jako technik optyk niejednokrotnie musiałem poprawiać recepty po okulistach, bo zazwyczaj robią to szybko i niedokładnie, nie pytając o poprzednie wartości mocy w okularach klientów - nic dziwnego, bo z okularami nie mają nic wspólnego i nie wiedzą o okularach właściwie nic, tym bardziej o najnowszej ofercie i rodzajach szkieł. Okuliści nadają się tylko dla dzieci - bo jako jedyni mogą prawnie zakrapiać oczy atropiną w naszym kraju. Każdy optometrysta zauważy rozwijającą się chorobę i wtedy zleci odwiedzenie specjalisty - czyli okulisty!
    • Gość: pięna Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.finemedia.pl 17.12.16, 21:45
      Zdecydowanie okooptyk na boya żeleńskiego!! ceny jedne z niższych we Wrocławiu.
    • Gość: marta Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.internetia.net.pl 24.07.17, 22:18
      Opticare - super!
    • apram Re: optyk-dobry i godny polecenia? 28.02.18, 17:35
      pani Grzech nie jest lekarzem!!!!!!!!!!! OSZUSTWO DLA KASY. pani grzech, niech pani skończy medycynę, a potem pisze na portalach,że jest pani "okulistą"DO SZKOŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Goscianka Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.23, 13:22
        Ona jest dr optometrii a jej syn jest lekarzem okulistą. Także oboje świadczą usługi okulistyczne i optometryczne. Co nie jest kłamstwem. Należy nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
    • apram Re: optyk-dobry i godny polecenia? 28.02.18, 17:40
      NA PEWNO NIE PANIĄ GRZECH, KTÓRA MIANUJE SIĘ LEKARZEM A NI NIE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ananna Re: optyk-dobry i godny polecenia? IP: 91.90.160.* 04.02.20, 23:38
      Ja polecam OneDayClinic. Nikt nie był w stanie dobrać mi okularów, bo źle reagowalam na każdą korekcję, a tam Pani Monika Gwara z salonu na Armii Krajowej w koncu mi pomogla. Zalecajac do tego terapie widzenia. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka