tes14 09.12.08, 09:21 PONOWNIE DODA MA BYC NA WROCŁAWSKIM RYNKU W SYLWESTRA. PRZECIEŻ TO TOTALNY OBCIACH. NIE CHCEMY DODY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SYLWESTER BEZ RABCZEWSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: semafor jest takie powiedzenie: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.08, 10:05 "Dzieci i ryby głosu nie mają." U nas, od czasu wybrania Rafała D. na Wielkiego Sternika, zostało zmodyfikowane: "Dzieci, ryby i wrocławianie głosu nie mają." Czy ktoś nas pyta o cokolwiek? Jak Dutkiewicz i ekipa mają "pomysła", to nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal.gulbinowicz Fakty są inne 10.12.08, 21:22 Alleluja! Nasz Kościół z przymróżeniem oka patrzy na wasze żałosne protesty. Przecież jest jasne, że nasz prezydent Rafał nie może pytać wszystkich o wszystko. Wystarczy, że pyta nas. Amen. kardynał g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Wrocław miastem kultury ? DODA ? IP: *.wroclaw.mm.pl 09.12.08, 10:15 co za obciach, co za żenada ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Wrocław miastem kultury ? DODA ? IP: *.wro.vectranet.pl 09.12.08, 11:38 Też uważam, że my Wrocławianie zasługujemy na poważniejsze traktowanie, a Doda może sobie wystąpić na prywatnej posesji pana Dudkiewicza jeżeli jest jej fanem. Niech jeszcze dokoptuje Jolę Rutowicz, Koterskiego i im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
prskchx Re: Wrocław Nie Chce DODY na sylwestra 09.12.08, 11:58 Ja już szykuję parę zgniłych jajek na tę okoliczność! :) Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: Wrocław nie chce dody na sylwestra 09.12.08, 12:14 znowu plastikowa blondynka bedzie udawała ze śpiewa? jestem na NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnAstAzjA Re: Wrocław nie chce dody na sylwestra IP: *.wroclaw.mm.pl 09.12.08, 13:21 znowu??? to chyba jakiś żart, to juz nie ma kogo zapraszac???? jestem na NIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Precz z dodą tą pastowaną wieśniarą! 09.12.08, 16:27 Nikt tej małpy tutaj nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glus.1 Re: Wrocław nie chce DODY na sylwestra IP: *.magma-net.pl 09.12.08, 19:00 dla DODY mówimy stanowcze NIE! Może zacznijmy wysyłać maile do przydenta w tej sprawie?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obciach Re: Wrocław nie chce DODY na sylwestra IP: *.aster.pl 09.12.08, 19:46 Cieszcie się ! póki czas . Ponoć Dutkiewicz typuje nastepną gwiazdę na przyszły rok będzie to Jolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rutowiczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ! Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Wrocław nie chce DODY na sylwestra 09.12.08, 21:20 A kto wypromował Jolę R jak nie widzowie więc proszę ciszej na tym forum a tak nawiasem to kogo chcielibyście zobaczyć na rynku na sylwka? Proszę o propozycję: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto rzadzi Polska? Ludzie gloduja ... dajcie IM te kase... IP: *.dsl.teksavvy.com 09.12.08, 22:50 Bojkot wystepow zydowek Dody, Steczkowskiej i innego badziewia.... Odpowiedz Link Zgłoś
gruner co masz przeciwko artystom żydowkiego pochodzenia? 10.12.08, 08:51 a Bob Dylan ewentualnie mógłby przyjechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józio pstryk Re: co masz przeciwko artystom żydowkiego pochodz IP: *.wroclaw.mm.pl 10.12.08, 15:48 Tak tak, w sylwestra na rynku wrocławskim filharmonicy wiedeńscy pod dyrekcją von Karajana powinni zagrać ósmą symfonię Mahlera i piątą Bruknera. A na bis coś Musorgskiego albo Szostakowicza.W drugiej części powinniśmy posłuchać chorałów gregoriańskich, ewentualnie pasji wg świętego Mateusza autorstwa Pendereckiego.No i szczęśliwego nowego i dosiego i tak dalej- oby nam się amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aida Re: co masz przeciwko artystom żydowkiego pochodz IP: *.wro.vectranet.pl 10.12.08, 16:00 pl.youtube.com/watch?v=LX1fiE0U1qA Ja sobie życzę orkiestrę Andree Rieu żeby poprowadziła Sylwestra w Rynku. Ale pewnie nas na to nie stać. Proszę posłuchać Schostakovitza w ich wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wexel Re: co masz przeciwko artystom żydowkiego pochodz IP: *.wro.vectranet.pl 10.12.08, 16:32 A ja chcę żeby sylwestra prowadził D.J. Ötzi pl.youtube.com/watch?v=A_8dn_HykqI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Wolę lody niż słuchać Dody! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.08, 20:59 Było głośno w Polsce,gdy dzieciaki z jakiejś tam szkoły podstawowej mając do wyboru jakiegoś znanego poetę i Dodę do wyboru na imię swej szkoły wybrali własnie ją co jednych zszokowało a innych rozbawiło! Mi jej styl nie odpowiada,ci co ją lubią zazdroszczą jej wyglądu {dziewczynki} i uznają ją za seksy{chłopcy,mężczyżni},oczywiście nie wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labammbba Re: Wolę lody niż słuchać Dody! IP: *.centertel.pl 10.12.08, 22:14 ja mam kilka propozycji, ale pewnie będę w mniejszości: Gabin, DePhazz, Club des Belugas, Tape Five, Waldeck, Royksopp i pare innych kapel, ja bym się bawiła znakomicie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Nie chodzi o pochodzenie tylko jakość. 13.12.08, 15:35 Niech występują żydzi, polacy, niemcy, murzyni, ktokolwiek, byle pokazał jakość, za którą (tu masz rację) płaci się ogromną kasę. I też nie chce, żeby trafiła to kieszeni takiego pustego beztalencia i kompletnego prostackiego zera jak doda. Zgodzę się z tobą - Steczkowskiej tez nie chce, to nie jest muza na sylwestra tylko na pogrzeb, zresztą też Steczkowska talentem nie grzeszy. Generalnie na tych koncertach sylwestrowych grają chłam, bo w Polsce nie ma dobrych zespołów, dobrych wokalistów/stek tylko same takie dody, mandaryny, wiśniewskie, file i inne kupichy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Lunaglass, masz racje, trza chlac, a nie sluchac IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.08, 18:50 Lunaglass, widze, ze chcesz orkiestry dete. Masz racje... a do tego obertasy z przytupem. Dobre.... i holubce na scenie, no i oczwiscie Sokoly musza byc, by po lufie wodeczki ruszyc na Ukraine! Tak trzymaj... To jest wlasnie prowincjonalizm, polaczany z chlaniem wody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Do Polaczka Rzadzacego Polska IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.08, 18:53 do idioty ukrywajacego sie pod nickiem " Kto rzadzi Polska? " Konsultowales z mamme i z tatele swe wypociny? Nie? To znaczy, ze wstydzisz sie korzeni! Swoja droga, trzeba byc niezwyklym idiota, by pisac w pijackim szale podobne brednie! Ale coz, taka Polska dzisiaj! Nie madrzy stanowia o niej, a idioci podobni tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Czy ja pisze o chlaniu i orkiestrach dętych?! 14.12.08, 00:54 A pijakiem z prowincji to chyba ty jesteś albo się w takim towarzystwie obracasz. A co do muzyki istnieje dobra muzyka rozrywkowa, nie orkiestra dęta ani sokoły ale trudną taką znaleźć wśród polskich wykonawców albo raczej "wykonafcuf" typu doda i inne patałachy. Jeżeli uważasz, że doda to świetna propozycja na sylwestra (czy w ogóle na jakąkolwiek okazję za wyjątkiem ćpania w melinie) to ja nie wiem skąd ty pochodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gino Re: Czy ja pisze o chlaniu i orkiestrach dętych?! IP: *.wro.vectranet.pl 14.12.08, 10:52 Lunaglas to jakiś kolejny przydupas dody, albo to ona sama.Na prowincje z tą masakrą, a nie do miasta, które ma ambicje być miastem kultury....oj chyba pęknę ze śmiechu..miasto kultury z dodą na scenie..hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Re: Czy ja pisze o chlaniu i orkiestrach dętych?! 15.12.08, 17:44 Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem??? Przeczytaj jeszcze raz co pisałem i zauważ że ja NIE lubie dody (delikatnie mówiąc). Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Wrocław 14.12.08, 11:58 Też nie chce dody i tego całego cyrku, którego nie jestem w stanie oglądać nawet w telewizji, a co dopiero na żywo. Ale wystarczy popatrzeć na tłumy na rynku podczas sylwestra, żeby zrozumieć, że przez najbliższe lata, tak to właśnie będzie wyglądać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Wrocław IP: *.wro.vectranet.pl 14.12.08, 14:43 Tłumy są na Rynku, ale napewno nie dla dody, tylko dlatego,że jest impreza sylwestrowa. A organizator powinien szanować nas Wrocławian i staranniej dobierać wykonawców. Odpowiedz Link Zgłoś