Dodaj do ulubionych

Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr?

19.01.02, 21:54
Na pewno!!! Moim zdaniem są oni na każdej uczelni... Na wydziale filologicznym
jest ich wielu:
prof Miodek (oczywiście!!!), prof Degler,dr Bednarek, dr Gołaczyńska, dr Bajda,
dr Choroszy, dr Libura, mgr Lesiak..... itd. itp.

A na twojej uczelni są..?
Obserwuj wątek
    • marsha Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 19.01.02, 21:55
      ja głosuję na mojego promotora: prof. Deglera...
      • postmodern Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 19.01.02, 22:03
        BOŻE MARSHA!!! Promotorem moim nie jest... ale mam z nim wykłady!!!
        • marsha Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 19.01.02, 22:07
          postmodern napisał(a):

> BOŻE MARSHA!!! Promotorem moim nie jest... ale mam z nim wykłady!!!

i co,tak źle? zgadza się,koszmarnie nudnawo bywa... Ale uwielbiam Jego samego!- a
          takie chyba było pytanie (ulubiony)

• postmodern Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 19.01.02, 22:08
            Nie nie... chodziło mi tylko, że jesteśmy na jednym wydziale, kierunku....
            Mhm....??????????
            • marsha Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 19.01.02, 22:17
              postmodern napisał(a):

> Nie nie... chodziło mi tylko, że jesteśmy na jednym wydziale, kierunku....
              > Mhm....??????????

...już nie!!!...cha,cha... :))
              szczęśliwie skończyłam pięciolatkę filologiczną. życzę wytrwałości! :)

• Gość: koli Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:54
              !!!!!!!!!!!!!!
          • postmodern Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 19.01.02, 22:12
            Niestety muszę kończyć... obiecaj mi, że jeszcze pogadamy... Miłego ŁYKENDU
            • samozycie Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 21.01.02, 18:26
              Bednarek czy moze raczej Zbrodniarek? My mamy Tworka od fonetyki
              (Potworka).Tesh po sasiedzku tyle ze na drugim pietrze.
      • Gość: kio;l Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 23:14
        uo
    • je_leszcz Medyczna 19.01.02, 21:57
      Prof. Zarzycki ps. Mandibul
      • chrust Re: Medyczna 20.01.02, 02:24
        dr Smereka ;-)
        • arvena Re: Medyczna 07.03.02, 22:04
          Smereka jest boski:-))
    • pszczolowski Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 19.01.02, 22:20
      prof Alzheimer - za pamiec
      dr Fermat - za wytrwalosc
      mgr (general) Jaruzelski - za odpowiedzialnosc

bzzz
    • Gość: fermy Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 22:41
      z AE głosuję na Perechudę - niezły palant
      • Gość: Jajaccek Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 23:17
        Alksander Kwasniewski-magister.
        • Gość: Gadzio Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 03:10
          mgr Miller!
          • Gość: STrup Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.02.02, 15:42
            Prof. Wałęsa. Wykłada na licznych uniwersytetach amerykańskich, gdyby ktoś nie
            wiedział.
    • Gość: polak Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: 192.168.26.* 21.01.02, 16:21
      postmodern napisał(a):

> Na pewno!!! Moim zdaniem są oni na każdej uczelni... Na wydziale filologicznym
      > jest ich wielu:
      > prof Miodek (oczywiście!!!), prof Degler,dr Bednarek, dr Gołaczyńska, dr Bajda,
      >
      > dr Choroszy, dr Libura, mgr Lesiak..... itd. itp.
      >

Znam ich... ALe przede wszystkim MODJO vel prof. Miodek
      > A na twojej uczelni są..?

• szarykot Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 21.01.02, 19:08
      > Na pewno!!! Moim zdaniem są oni na każdej uczelni... Na wydziale filologicznym
      > jest ich wielu:
      > prof Miodek (oczywiście!!!), prof Degler,dr Bednarek, dr Gołaczyńska, dr Bajda,
      > dr Choroszy, dr Libura, mgr Lesiak..... itd. itp.

nie tylko na uczelni ale nawet na filologicznym! co prawda jestem na slawistyce,
      ale tam jeszcze nie mam ulubionych wykładowców. natomiast p.p. Miodka i Bednarka
      (Bogusława, nie Mariana :) uwielbiam!

pozdr.
      • Gość: hrabiaa Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: 213.77.64.* 21.01.02, 22:44
        Dawniej, za czasow studenckich, jacys byli. Dzisiaj jedynie doktor z
        przychodni rodzinnej, pan mgr od WF w liceum syna i profesor Tutka od
        Szaniawskiego.
    • Gość: diabełek Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 22:44
      prof Poźniak -o plemionach germańskich: mieli takie duże łuki i długie noże
      więc na pewno nie przybyli w zamiarach pokojowych...jest po prostu kochany
      dr Nobis -dziś obniżył mi pkt bo napisałam że antropologia kultury zajmuje
      się "kulturowym wymiarem egzystencji człowieka" wg niego to brzmi za
      skomplikowanie i powinnam napisać że zajmuje się kulturą. Ale i tak go
      uwielbiam :)
      dr Łukasiewicz- w 90% wypadków nie wiem o co mu chodzi i żyję w stresie że
      kiedyś mnie spyta ale te oczy... :) no i enigmatyczne podsumowanie mojej
      niewiedzy o Weberze-nazbyt swobodna interpretacja... miodzio :)
      • Gość: feran Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.txucom.net 22.01.02, 04:24
        Swiezo"upieczona" Profesor Borodulin-Nadzieja,Dziekan Wydzialu Lekarskiego AM.
        Dawno,dawno temu spedzilismy pare miesiecy w hotelu robotniczym w Polkowicach.

Wszystkiego najlepszego Droga Pani Profesor.
      • samozycie Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 22.01.02, 14:19
        To na jakim ty kierunku jestes? Antropologia czy moze kulturoznawstwo?
      • szarykot Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 22.01.02, 19:20
        > prof Poźniak -

właśnie! prof Poźniak - jego za imię :-))) dla niewtajemniczonych - Telesfor
        • Gość: Ansa Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 13:33
          szarykot napisał(a):

> > prof Poźniak -
          >
          > właśnie! prof Poźniak - jego za imię :-))) dla niewtajemniczonych - Telesfor

To Telesfor jeszcze naucza??? JA lubiłam prof. Barańskiego od historii literatury
          rosyjskiej, podobno dużo pił, ale wykłady miał bardzo ciekawe. Lubiłam dr.
          Tarajło-Lipowską i jej męża, ludzie od czeskiego. Zato na samą myśl o mgr
          Śliwinskiej od fonetyki cierpła mi skóra:((((
          • szarykot Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 24.02.02, 17:29
            > Zato na samą myśl o mgr
            > Śliwinskiej od fonetyki cierpła mi skóra:((((

oboże, przecież ja z nią mam ukraiński! to jest koszmar, 3 godziny (zegarowe)
            tgodniowo wyjęte z życiorysu.

PS ostatni wymysł ciut "zawianych" studentów: p. Śliwińska ubrana w obcisłe,
            lateksowe, czerwone wdzianko :-))))) fuj!!!
    • Gość: nell Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: 10.197.112.* 22.01.02, 08:05
      A ja lubie Drapellę z Wydz. Architektury na Polibudzie i prof. Gospodarczyka z
      AR-u.
      Dla mnie byli zawsze zyczliwi, zwłaszcza Franciszek, bo był moim opiekunem roku.
      • Gość: sdsd Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 00:56
        sdsd
        • Gość: Pafik Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.kom-net.pl 22.02.02, 01:04
          Gość portalu: sdsd napisał(a):

> sdsd

To profesor zwyczajny czy nadzwyczajny? ;)
    • Gość: duzY Na Polibudzie IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.01.02, 14:47
      na Budownictwie Lądowym, w Instytucie Budownictwa doc. Mrozowicz (sorry jeśli
      profesor). Kiedys prodziekan ds studenckich - właściwa osoba na właściwym
      stanowisku.
      • Gość: bpkd Re: Na Polibudzie IP: 213.25.164.* 18.02.02, 12:02
        Z pewnością wielu studentów Wydziału BLiW oraz Inżynierii Środowiska miało na I
        roku zajęcia z p. mgr inż. Januszem Wynalek z przedmiotu geodezja... Może nie
        wszyscy wiedzą, ale wkrótce (jak się tylko uda mu rozwiązać liczne i
        skomplikowane kłopoty rodzinne, m.in.rozwód) zostanie doktorem...
        • efka Re: Na Polibudzie 18.02.02, 22:16
          Gość portalu: bpkd napisał(a):

> Z pewnością wielu studentów Wydziału BLiW oraz Inżynierii Środowiska miało na I
          >
          > roku zajęcia z p. mgr inż. Januszem Wynalek z przedmiotu geodezja... Może nie
          > wszyscy wiedzą, ale wkrótce (jak się tylko uda mu rozwiązać liczne i
          > skomplikowane kłopoty rodzinne, m.in.rozwód) zostanie doktorem...

Chyba niezbyt elegancko tak z kaloszami w cudze kłopoty - czy mgr inż J.W
          spowiada się studentom "z życia rodzinnego", śmiem wątpić... plaaama!
        • Gość: duzY A ja nie miałem. IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.02.02, 12:22
          Ale może ja bardziej już powinienem pochodzenie z Archeologia wiązać niż z BL
    • Gość: :-) Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 17:46
      Moi "ulubieni" (sarkazm) wykładowcy:
      dr Bożena Borkowska
      dr Jerzy Sacała
      dr inż. Dorota Kwiatkowska-Ciotucha
      mgr Teresa Krzyżanowska

"Kocham" (sarkazm) ich całym sercem! :-)
      • Gość: dziobak Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.ifd.uni.wroc.pl 22.01.02, 18:35
        Na Fizyce Uwr: dr. Cegla
        Na astronomii :prof. Pigulski i mgr. Kolomanski
      • wromario prof. Jan Tadeusz Stanisławski 22.01.02, 20:39
        mniemanologi stosowana...
    • Gość: Snafu Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.edusoft.com.pl 18.02.02, 14:03
      oczywiscie ze mam: ja sam mgr inz :))
      tyle tylko ze nie pracuje na uczelni :)))p
    • Gość: madie Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 18:10
      Na prawie uwielbiam mgr GRZESZCZAKA od miedzynarodowego i europejskiego.Jest
      słodki!!!!:-)Uwielbiam chodzic do niego na konsultacje...
      • Gość: Mara W. Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.dozamel.ssk.pl 20.02.02, 12:14
        Czy mgr Grzeszczak ma na imię Robert? Jeśli tak to jest to mój kolega z roku ze
        studiów. Faktycznie, fajny gość.
        • Gość: madie Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 19:10
          Tak na imię ma Robert-poprostu rewelka!:-)
          • Gość: Mara W. Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.dozamel.ssk.pl 21.02.02, 08:08
            Zazdroszczę Wam, że możecie mieć międzynarody z Robertem. Ja musiałam się
            męczyć z Cieślińskim. Jego system oceniania był chory. Wprowadzał tak nerwową
            atmosferę na zajęciach, że zostało tylko 11 straceńców. Reszta pouciekała na
            ćwiczenia do innych.
        • Gość: adam Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 19:24
          Grzeszczak jest rzeczywiscie super i z tego co wiem to podoba sie nie tylko
          dziewczynom:)
          • Gość: matt GRZESZCZAK- HOT:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 21:51
            ...oj tak tak:)))
          • Gość: matt GRZESZCZAK-HOT:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 22:19
            ...oj tak tak:)))
    • szarykot Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 19.02.02, 21:27
      mam! panią dr Annę Paszkiewicz. kto zdawał u niej jakiś egzam ten wie :)))))))
    • Gość: Irma Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: 3.40.128.* 20.02.02, 08:34
      lubie dr Chamota za mozliwosc dialogu nt. teorii literatury i zycia (czego nie
      mozna powiedziec o Oledzkim...) i dr Obare, za poczucie humoru, nieoceniona mgr
      Kubice za cierpliwosc i wyrozumialosc do braku zainteresowania lacina, prof.
      Ślęk (kilka lat temu mialam u niej pierwszy egzamin, paraliz zakonczyl sie pala
      i 4 na poprawce i komentarzem pani prof "no i co sie tak trzesie biedula?") i
      dr Heck,dr Jonca,dr Waksmund..... kurcze, jednak fajnie tam bylo!
      • Gość: Ansa Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 08:41
        Przypomniałam sobie, jeszcze pani prof. Galon-Kurkowa (Klasa babka).
        • szarykot Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 24.02.02, 17:32
          > Przypomniałam sobie, jeszcze pani prof. Galon-Kurkowa (Klasa babka).

chyba mam z nią ćwiczenia z gramatyki opisowej, ale jeszcze nie do końca
          orientuję się w tych wszystkich nazwiskach :-)
          • Gość: Ansa Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 12:34
            szarykot napisał(a):

> > Przypomniałam sobie, jeszcze pani prof. Galon-Kurkowa (Klasa babka).
            >
            > chyba mam z nią ćwiczenia z gramatyki opisowej, ale jeszcze nie do końca
            > orientuję się w tych wszystkich nazwiskach :-)

Nie sądzę, ona jest od historii literatury. A czy dr Sarnowski ciągle "Tubalnie
            huczy" na korytarzach?
            • szarykot Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 06.03.02, 21:51
              > > chyba mam z nią ćwiczenia z gramatyki opisowej, ale jeszcze nie do końca
              > > orientuję się w tych wszystkich nazwiskach :-)
              > Nie sądzę, ona jest od historii literatury.

nio właśnie - historia literatury. właśnie to chciałem napisać :-)

> A czy dr Sarnowski ciągle "Tubalnie huczy" na korytarzach?

na korytarzach prawie go nie widać, ale jak prowadzi wykład, to jak najbardziej
              tubalnie.

• postmodern Do IRMY 21.02.02, 20:47
        Pewnie że fajnie... ale nie było - tylko JEST. CHamot t0o wspaniały człowiek,
        pod każdym względem... My mówiliśmy na niego dr.Chamonix (z francuska)
    • Gość: student dr Zbigniew Zubel :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.02, 11:26
      pozdrawiam...
      • Gość: Tirsa matematyka UWr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 19:47
        cudowny i wspaniały prof. P. Głowacki - wielka moja sympatia
        mgr A. Morawiec (może wreszcie doktor??) - programowanie w TurboPascalu stawało
        się przy nim przyjemnością, a przy tym jaki przystojny :-))))
        klasa sama w sobie - prof. W. Narkiewicz - za wiedzę i umiejętność jej
        przekazania (bo promotor był z niego kiepski ;-) )

• Gość: Ted Re: matematyka UWr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 21:41
          Polibuda:
          Grigoriew (mech. płynów), Madejski (filozofia), Kowal(hydrologia), Zdrojewski
          (matma)
          • e-dit anglistyka w Lublinie 21.02.02, 11:36
            Number One - prof. Marek of fonetyki
            1)za stwierdzenia typu: poniewaz dzisiaj zaczelismy pozniej, to wczesniej
            skonczymy
            2)za "oswajanie" naszego strachu zwiazanego z prof. Gussmannem (postrachem
            anglistyki, a jego kolega ze studiow)za pomoca historii z czasow studenckich, a
            zaczynalo sie to zwykle tak: "A opowiadalem wam juz jak na prof. Gussmannie
            zapalila sie pizama w czasie nocnego uczenia sie w akademiku?
            3)za dowcipy typu "There are things that happen only to women. Period"

Number Two: dr A. Buczek od walijskiego
            1)za zrozumienie dla braku postepow w nauce tego jezyka, co podsumowywala
            zwykle tak "Tu to moze chyba tylko pomoc Sw. Juda Tadeusz od spraw
            beznadziejnych"
            2)za rozne takie lapsusy, np. pokazujac jakas figure tanca walijskiego na tzw
            wieczorku celtyckim w pewnym momencie daje instrukcje "A teraz panie fizycznie
            puszczaja sie" (chodzila o puszczenie rak)
    • dlugopis Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 21.02.02, 13:33
      PWr profesor Brzuchowski od geometrii wykreslnej.
      Wspanialy pedagog i czlowiek. Mialem z nim tylko 1 semestr wykladow na
      pierwszym roku , a jeszcze na piatym pamietal nas po nazwiskach.
      Niestety nie wiem czy jeszcze zyje.
      Pozdrowionka
    • Gość: Ginger Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.02, 20:04
      Ja jestem na kulturoznawstwie i moim ulubiencem jest dr Nobis :)) Ktos tu
      wczesniej napisal, ze Łukasiewicz... Booooze, ile ja stresow przez tego faceta
      przezylam!Jeszcze lubie mgr Poniewierskiego :))
    • Gość: Bianka Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 11:38
      A co tam nie będę gorsza:
      -mgr Łabaz - przesympatyczna
      -dr inż. Markowski - za jazdę na hulajnodze po WLK i groźne miny :)
      -mgr inż. Potyrała - za plenery i luz
      -dr hab.inż. Drapella - za wielką wiedzę,
      -mgr Napieralska - ludzka
      -prof Gryt - za to że dostałam piątke
      -dr Szopińska - za fartuszek i podejście do życia
      -prof J.T. Nowak - za niewybredny dowcip

Pozdrowienia dla AKII AR :)
      • Gość: Dorota Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 12:36
        A ja głosuję na prof. Hernasa, mojego prześwietnego promotora. Jest naprawdę
        WIELKIM człowiekiem - z klasą, przeogromną wiedzą, dobrocią, no i wielką urodą.
        Bardzo go szanuję i lubię. Mam nadzieję, że będzie żył 200 lat, bo jak tacy
        ludzie jak on odejdą, to ten uniwersytet padnie...
        • postmodern poloniści górą 23.02.02, 16:22
          • Gość: hrabiaa Re: poloniści górą IP: 213.77.64.* 23.02.02, 16:23
            Dzięki wszystkim !
          • Gość: Irma Re: poloniści górą IP: 3.40.128.* 26.02.02, 12:43
            eeeeeeeee tam. niby dlaczego gora? ciagle slysze: po co Ci byla ta polonistyka?
            nauczycielka nie chcesz byc, czytac kazdy moze...
            jak Bozia da (czyt. dostane urlop na pisanie pracy), zamierzam sie w tym roku
            obronic i te trzy litery, mam nadzieje, w zyciu mi pomoga... ot co.
            ....i dalej bede ksiazki czytac.
    • Gość: tupelo Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroc.gazeta.pl 24.02.02, 10:34
      Na wydziale filologicznym jest jeszcze jeden genialny profesor (i moj promotor -:)) - prof. Jerzy
      Jastrzebski. Moj autorytet.
      • Gość: jaza Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 00:12
        Hm..., mój niestety nie
    • isis! Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 24.02.02, 23:12
      postmodern napisał(a):

Są. A właściwie jest. Dr isis na przykład. hehe
      • Gość: ash Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 22:10
        Na wrocławskiej anglistyce: przekochany, genialny dr Berezowski i bardzo mądra
        dr Budziak
        • zboczek Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 26.02.02, 00:50
          PRAWO prof.Barbara Adamiak z K.P.A. za to ze tępi wszystkich nieukow i
          uswiadamia jak powinny wygladac egzaminy i studiowanie Szkoda ze nie ma na
          prawie wiecej takich profesorow
          • Gość: prawnik Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 14:25
            Mam w tej sesji KPA zobaczymy czy wyjdę na "nieuka":-)
            • zboczek Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 27.02.02, 22:37
              Gość portalu: prawnik napisał(a):

> Mam w tej sesji KPA zobaczymy czy wyjdę na "nieuka":-)

Napewno wyjdziesz tak jak ja i cala rzesza stodentow prawa Pytanie tylko Ile
              razy? Udalo mi sie zdac za drogim razem ale znam takich co dopiero za 6-7
              Najlepiej juz sie uczyc Ksiazka na pamiec + troche z komentarza POWODZENIA
              Jakbys mial pytania to wal na e-mail
      • postmodern DO isis! 27.02.02, 21:03
        isis! napisał(a):

> postmodern napisał(a):
        >
        > > A na twojej uczelni są..?
        >
        > Są. A właściwie jest. Dr isis na przykład. hehe

A gdzie tą panią doktor można spotkać....??? ;)
        • isis! Re: DO isis! Postmodern... 28.02.02, 01:21
          postmodern napisał(a):

> A gdzie tą panią doktor można spotkać....??? ;)

Odpisze ci na priv.
          • postmodern Re: DO isis! Postmodern... 07.03.02, 16:42
            isis! napisał(a):

> postmodern napisał(a):
            >
            > > A gdzie tą panią doktor można spotkać....??? ;)
            >
            > Odpisze ci na priv.

Dziękuję!!! Zazdroszczę artystom!
    • Gość: wędzonka Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? IP: 156.24.117.* 26.02.02, 09:08
      Prof. czy dr to sie jeszcze nie wypowiem, bo gotowi mnie posadzic o lizusostwo i
      zasieganie, ale najlepszy magazynier to moja babcia: zbiera cukier chyba od
      wojny, na zle czasy...
      ;)
    • arvena Re: Macie swojego ulubionego prof., dr, albo mgr? 07.03.02, 17:15
      rozumiem że masz cichą nadzieję że któryś z wymienionych przez ciebie p-sorów
      to przeczyta???w takim razie dołącz jeszcze mgr Lisek i dr. Chamota!!no i naszą
      nową panią od współczesnej!!!
      • postmodern Re: to ARVENA???????????? 07.03.02, 21:18
        arvena napisał(a):

> rozumiem że masz cichą nadzieję że któryś z wymienionych przez ciebie p-sorów
        > to przeczyta???w takim razie dołącz jeszcze mgr Lisek i dr. Chamota!!no i naszą
        >
        > nową panią od współczesnej!!!

Przepraszam... a my się znamy???
        • postmodern Re: to ARVENA???????????? 07.03.02, 21:36
          Mam nadzieję, że się nie dowiedzą... PRAWDA???!!!!???? Przecież inni by się
          obrazili ;))))

NASI nie wpadają na forum...

pozdr.
          • arvena Re: to POSTMODERN 07.03.02, 21:50
            Jak by się dowiedzieli to co- same plusy!!!Buziaki- aha- sprawdź skrzynkę- pa
        • arvena Re: ha- ale zażywka co?? 07.03.02, 21:49
          POMYŚL MÓJ MIŁY...POMYŚL
          • postmodern Re: ha- ale zażywka co?? 07.03.02, 21:52
            nie mam koncepcji... proszę o jakieś koło ratunkowe... ;)
            • arvena Re: telefon do przyjaciela 07.03.02, 22:10
              dziś spędziliśmy razem dużo czasu...wejdź na priv jak skumasz...pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka