Dodaj do ulubionych

Wspólna wycieczka Forumowiczów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 01:37
Mój przyjaciel organizuje w kwietniu wyprawę trzydziestometrowym szkunerem do
Indii. Potrzebne są załogi, których wymiana nastąpi w Senegalu, RPA i w
Indiach. Czas poszczególnych "przelotów" to ok. trzy tygodnie. Koszt (oprócz
biletów lotniczych) ok. 1000 dolarów. Może znajdą się chętni Forumowicze.
Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • Gość: pedzio Re: Wspólna wycieczka Forumowiczów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.02, 01:50
      ja sie pisze.
      • Gość: Gadzio Re: Wspólna wycieczka Forumowiczów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 02:00
        Niestety, dla takich żartownisiów jak Ty nie będzie miejsca! Zapomniałem dodać,
        że uprawnienia żeglarskie nie są wymagane. Kapitan ma wszystkie wymagane
        patenty i długą praktykę morską, stanowiska oficerski są już obsadzone.
        Pozdrawiam
        • Gość: Homar Chetnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.02, 13:26
          ale czy istnieje mozliwosc zarobienia na rejs na statku? Moge czyscic poklad,
          pomagac w kuchni...
          • Gość: Gadzio Re: Chetnie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 10:14
            Gość portalu: Homar napisał(a):

> ale czy istnieje mozliwosc zarobienia na rejs na statku? Moge czyscic poklad,
            > pomagac w kuchni...

Wymienione przez Ciebie czynności trzeba będzie wykonywać w ramach pełnionych
            wacht. Niestety- za darmo. Pozdrawiam!
            • Gość: Homar Re: Chetnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 10:19
              Tak myslalem... a moze jakies miejsca wolne przy wioslach? Na wypadek braku
              wiatru :)
              Pozdr
              • Gość: Gadzio Re: Chetnie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 10:22
                Jest czterystukonny diesel. A jak zabraknie paliwa i wiatru też to... miej nas
                Panie w opiece!
                • Gość: Homar Re: Chetnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 10:29
                  Ha! I widzisz - tu pojawia sie miejsce dla mnie! Pagaj w dlon i znajdziemy sie,
                  gdzie zechcecie...
                  Zamiast krzyczec o pomoc do Pana, macie mnie - na czarna godzine :)
                  • Gość: Gadzio Re: Chetnie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 10:47
                    Wolna burta jest zbyt wysoka- nie sięgniesz pagajem do wody.
                    • Gość: Homar Re: Chetnie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 11:44
                      A slyszales o przedluzce pagaja, he?
    • silencium Re: Wspólna wycieczka Forumowiczów!!!!!!!!!!!!!!!! 21.01.02, 10:58
      Gość portalu: Gadzio napisał(a):

> Mój przyjaciel organizuje w kwietniu wyprawę
      trzydziestometrowym szkunerem do
      > Indii. Potrzebne są załogi, których wymiana nastąpi w
      Senegalu, RPA i w
      > Indiach. Czas poszczególnych "przelotów" to ok. trzy
      tygodnie. Koszt (oprócz
      > biletów lotniczych) ok. 1000 dolarów. Może znajdą się
      chętni Forumowicze.
      > Zapraszamy!

Gadzio,
      to jest jakis zart czy pytasz serio? Jesli to powazna
      oferta to czy moglbys podac wiecej informacji?
      Jesli chcesz to pisz na:

silencium@poczta.gazeta.pl

Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka