Dodaj do ulubionych

Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMOCY!

30.12.08, 19:01
Witam!

Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry sklep we Wrocławiu, w którym można
kupić porządne, regenerowane tonery?? Wlasnie skonczył mi sie toner w druakrce
a jak widzę ceny oryginalnych tonerów to dostaję zawrotów głowy...

Dzięki, pozdrawiam.
ps. mam Samsunga ML 2010P
Obserwuj wątek
    • Gość: ex Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: *.wro.vectranet.pl 30.12.08, 19:24

Na komandorskiej koło lodziarni tichy oraz na komandoe\reskiej w dachbudzie
      ale regeneroiwanych nie polecam
      ex
    • wielki_czarownik Cybulskiego 30.12.08, 20:01
      Wymontuj toner, zanieś do sklepu na Cybólskiego (róg mostu Uniwersyteckego) i tam go napełnią.
      • wielki_czarownik Błąd ortograficzny 30.12.08, 20:02
        Cybulskiego oczywiście. To "ó" omyłkowo było.
        • Gość: Pierre Re: Błąd ortograficzny IP: *.as.kn.pl 31.12.08, 07:35
          Sprawdz na www.printech.pl
          Najlepiej tam zadzwon, strona jest do bani. Ja kupuję proszek i chip do lexmarka e120 za 40 pln, a wszyscy chcą po 100 pln
    • bart_eservice Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 01.01.09, 21:09
      115 netto z nowym bębnem OPC (kompatybilny oczywiście)
    • Gość: karolll Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: *.rawamaz.mm.pl 05.07.13, 19:28
      Lepiej kupić nowe niż regenerowane. Ja kupuje w sklepie internetowym maxprint24.com . Są właścicielem marki maxprint, kiedyś kupiłem ich toner w sklepie ale w swoim sklepie internetowym mają dużo taniej.
      • Gość: Tomek Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: *.ethnet.com.pl 27.07.13, 22:25
        Ja kupuję dobrej jakości nowe zamienniki tonerów do drukarki Samsung w sklepie internetowym www.ProfiBiuro.pl. Mają tam NOWY zamiennik do Twojej drukareczki w cenie 68.49 zł BRUTTO !!! Zobacz TUTAJJa kupuje te tonery do innego urządzenia i spisują mi się rewelacyjnie
        • Gość: Krystyna Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 18:15
          jak nie wiesz gdzie kupić tonery to skorzystaj ze sklepu internetowego. Tanio, szybko i bez wychodzenia z biura :)
          • Gość: Zuza Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 16:59
            Ja kupuje tonery tylko przez internet, taniej i nie marznę łażąc po sklepach
          • nike74 Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 28.10.14, 16:13
            witam
            jak tonery kupuje w
            www.tusze-lublin.pl
            nie maj sklepu internetowego ale jak zadzwonisz to tez wysyłaj ,jak dla mnie maj spoko ceny ,
            a tonery są nowe .
        • Gość: Artist Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 23:21
          A ja polecam www.addpc.pl mają bardzo dobre ceny i tonery. Kupuję około 15 tonerów w miesiącu i nie miałem żadnego problemu czy z wysyłką czy też z tonerem .
          • Gość: Artur Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: 91.194.188.* 06.03.14, 10:23
            Zawsze korzystałem ze sklepu internetowego Tekst linka. Mają dobre ceny, szybką wysyłkę, no i tonery zawsze były dobrej jakości, żadnego brudzenia, żadnych problemów z drukowaniem.
            • Gość: aaa Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 19:08
              quantec to same chińczyki, wolę regenerowane, z chińczykami mam złe doświadczenia
              • hryniu71 Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 22.07.14, 15:09
                Gość portalu: aaa napisał(a):

> quantec to same chińczyki, wolę regenerowane, z chińczykami mam złe doświadczen
                > ia

OJJJJ i tu sie kolego mocno myślisz... Siedzę w tej branży od dłuższego już czasu i coś mogę o tym powiedzieć. Po pierwsze a myślisz ze kto produkuje tonery ORYGINLANE - Amerykanin!! Chińczyk/ malezyjczyk/tajwańczyk itp... Makra Quantec to jedne z najtańszych podzespołowo produktów dosepnych na rynku polskim -z firm importujących....
                ALe mogę Ci zagwarantować że mogę ściągnąć z Chin toner który będzie lepiej i wyrażniej drukował niż ORYGINAŁ producenta drukarki... ALe jego cena będzie zbliżona albo równa do ceny tego właśnie oryginału.

Na jakość druku tonera - a wiec po prostu na jakość tonera wpływa jakość podzespołów użytych do jego produkcji... Jeżeli ktoś wykonuje tylko prostą regenracje - czyli wierci dziurke w tonerze i wsypuje nowy proch bez dokonania wymiany innych podzespołów to nie licz że będzie on dobrze drukował... Podzespoły mają swoją żywotność. Jeżeli już regenracja to tylko REFABRYKACJA - czyli wymiana wszytkich możliwych części - wałek OPC, Chip, wszystkie listwy, założenie plomby i przede wszystkim wyczyszczenie kasety - gwarantuje że toner będzie funkcjonował należycie... Ba mąło tego do niektórych modeli nie polcema wręcz tonerów 100% nowych tylko i wyłacznie REFABRYKACJE... A jakie to modele to zapraszam podpowiem proszę pytać......

WIęc nie sugerujcie się jakimiś bzdetnymi wypowiedziemy pseudo specjalistów że 100% chińczyk to lipa, i że w ogóel chińczyk to lipa!!! TO bzdura... Trzeba znać producentów, wiedzieć kto co robi, jak robi i wtedy można dopiero wygłaszać tak daleko idące wnioski.. Uogólnienia są niepotrzebne i psują świadomość użytkownikom... WIeć bez obaw... zapraszam z pytaniami :)
                gg 37610366
          • talmar82 Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 12.01.15, 12:15
            TuszMix Lublin ul Bernardyńska 6 - Tusze, Tonery, Oryginalne, Zamienniki, Regeneracja
      • talmar82 Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 12.01.15, 12:36
        TuszMix, Tusze, Tonery, Lublin ul Bernardyńska 6 Tusze, Tonery, Zamienniki, Oryginalne, Regeneracja tonerów, Regeneracja tuszów
    • Gość: ja Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: *.internetunion.pl 07.01.14, 09:32
      Na kozanowie jest kolo przychodni puchatek.
      • Gość: ton Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.14, 15:04
        Puchatek?
    • Gość: jk Pryzmat na Komandorskiej IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.04.14, 08:50
      Kupuję regenerowane tonery w Pryzmatach od kilkunastu lat. Rozsądnym kompromis między jakością a ceną.
      • smerfetka0o Re: Pryzmat na Komandorskiej 15.10.14, 18:24
        Jakoś nie mam przekonania do regenerowania tonerów, bo przez te tusze to mi drukarka padła. Zastanawiam się czy lepszym rozwiązania nie byłoby, gdybym te oryginalne oddawała do skupu, np. adaso?
      • hryniu71 Re: Pryzmat na Komandorskiej 16.11.16, 10:01
        No to powiem szczerze Pryzmaty są drogie. Znajdziesz bez problemu produkty o niższej cenie i lepszej jakości.
    • talmar82 Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 12.01.15, 12:20
      TuszMix Lublin ul Bernardyńska 6 - Tusze, Tonery, Oryginalne, Zamienniki, Regeneracja
    • joannamaria33 Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 05.01.16, 12:07
      Ja sprawdzałam copyrem.pl. Dla modelu HP np. 1566 bardzo dobrze sprawuje się zamiennik tonera. jest o wiele tańszy, jakościowo nie odbiega od oryginału, do tego gwarancja 12mcy i wysyłka darmowa! gdyby ktoś rozważał zakup to podaję link www.copyrem.pl/sklep/toner-hp-ce278a-prism/
    • tonerylasernet Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 16.11.16, 09:41
      Ja kupuję w sklepie www.tonery.abc24.pl na ulicy Puszczykowskiej, mają szeroki wybór zamienników, nawet tych nietypowych, możliwa jest też usługa - regeneracja tonera na poczekaniu, po wcześniejszym umówieniu
    • tonerylasernet Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 16.11.16, 09:46
      Ja kupuję w sklepie www.tonery.abc24.pl na ul. Puszczykowskiej, mają szeroki wybór gotowych tonerów, także jest możliwa usługa - regeneracja własnego tonera na miejscu , po wcześniejszym umówieniu
    • hryniu71 Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 16.11.16, 09:59
      zapraszam na stronę printland.pl - dystrybutor produktów marki Asarto , najwyższej jakości produkty. Do maszyny jaką podajesz są bardzo dobre 100% nowe zamienniki
    • wrona101 Re: Dobry sklep z regenerowanymi tonerami... POMO 22.05.17, 15:51
      polecam inkmax.pl
      www.inkmax.pl
      mają różne tonery w ofercie nowe i regenerowane w dobrych cenach
      sprawdzone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka