sharn.1 04.01.09, 18:57 A w CBA nic sie nie zmieniło, nadal trwa ZIOBOWSZCZYZNA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurekpy Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach 04.01.09, 19:02 Zastanawia mnie gdzie Pani prokurator Rosińska zdobyła wykształcenie prawnicze. Chańba uczelni,która kształci w swych murach ćwierćinteligentów żądnych władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis A Jurka P. jaka szkółka wykształciła? 04.01.09, 19:32 Jak chcesz się, chłopie wypowiadać - najpierw naucz się ortografii. Inaczej się zhańbisz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus Prok.Rosinska, po "uczelniach" Rydzyka !? 04.01.09, 19:40 to widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazpacho Re: Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach IP: *.net.autocom.pl 04.01.09, 21:38 Ciekawe gdzie Ty zdobywałeś wykształcenie "CHAŃBA" piszemy przez samo H . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczek Re: Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 07:20 masz rację jurek, tylko z tym dawaniem dyplomów byłbym ostrożny, bo można znależć się w podobnej sytuacji, a to już będzie HAŃBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciucis Może na tej najbardziej skorumpowanej uczelni... IP: *.wro.vectranet.pl 05.01.09, 18:00 Może z pewnej szanownej uczelni,której wydział prawa sam troszeczke miał problem z korupcją...Po co wykształcenie.Wystarczy areszt wydobywczy.Daj człowieka a deam paragraf. Gdyby były odszkodowania z własnej kieszeni,to pani prkurator troszkę by pomyślała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach IP: *.acn.waw.pl 04.01.09, 19:04 A dlaczego w sprawie działało CBA ? Narażenie firmy na straty to niekoniecznie jest korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
tedepes Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach 04.01.09, 19:22 bardzo podoba mi się akcja CBA. Naprawdę dotyczy korupcji na poziomie zagrażającym finansom Państwa. Rozumiem, że w zarządzaniu nie można zmienić zdania jeżeli w jakiś okolicznościach okaże się to dobre dla spółki? A wogóle to chyba areszt to za mało... Powinni użyć siły. Naprawdę nie podoba mi się to co się zaczyna dziać z służbami w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus Re: Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach 04.01.09, 19:39 sharn.1 napisał: > A w CBA nic sie nie zmieniło, nadal trwa ZIOBOWSZCZYZNA !!! nawyki,nawyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przerażony Obywate Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 19:52 Panie Przemierze! Jak długo jeszcze, zamierza Pan tolerować deptanie praw obywatelskich przez amatorów z CBA? JAK DŁUGO JESZCZE?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tora_tora do paki z nimi 04.01.09, 20:40 nie pierwszy (i pewnie niestety nie ostatni raz) uzbrojeni w broń i władzę zniewalania ludzi ignoranci i zwykli psychole na podstawie zeznań jednej osoby bez sprawdzenia i zrozumienia o co chodzi, zatrzymują bogu ducha winnych ludzi i przyprawiają im w mediach gębę przestępców. może dożyje czasów, kiedy w tym kraju będzie się tych "oficerów" publicznie gnoić za takie akcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: do paki z nimi IP: 82.160.135.* 04.01.09, 23:41 Akurat medialną oprawę tematu robi głównie GW. Czyżby była w zmowie z CBA? Odpowiedz Link Zgłoś
taruras Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach 04.01.09, 21:19 Dla wszystkich, ktorzy jeszcze znaja rosyjski: "Bylbyzh cheloviek - statia naidiotsa". Dla pozostalych tlumaczenie:"Znajdzie sie czlowiek, to i paragraf sie znajdzie". To slynne porzekadlo rodem z CzeKa. Cos mi PiS przypomina. A moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
patriot1 Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach 04.01.09, 22:26 czy wam się coś nie pomajtało?przecież to prokuratura(pod rządami obecnej ekipy) nadzoruje śledztwo,więc co ma ziobro do pomidorów????? swoją drogą stwierdzeni,że"prezes CHCE aby min.sprawiedliwości nadzorowało śledztwo" jest wielce wymowne.niech się pan nie obawia panie prezesie,ćwiąkalski nie da panu krzywdy zrobić. nawet jak pan narozrabiał będzie pan zadowolony.ziobro do paki.na sto lat,nieee na dwieście! Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach 04.01.09, 23:11 rozwiazac wreszcie CBA. Przeciez golym okiem widac, zwlaszcza po tej ostatniej akcji, ze to przestepcza, pisia instytucja sluzaca do paralizowania roznych instytucji w kraju, zwlaszcza tych jeszcze sprawnie dzialajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach 04.01.09, 23:18 W CBA ciul na ciulu siedzi i ciula ciulem pogania. Czy ktoś wreszcie rozpie... to PiSdzielcze bydło?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Dobra wiadomosc na Nowy Rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 23:24 Wreszcie jakaś dobra wiadomość - jeśli CBA powołane do walki z korupcją zajmuje się niegospodarnością, to znaczy, że z korupcją już wygrali. Przykre trochę, że koalicja rządząca nie chce upublicznić tak ogromnych sukcesów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. a w zasadzie o co chodzi? IP: 82.160.135.* 04.01.09, 23:30 1. po pierwsze - co ma lubienie lub nie przez wrocławian pomidorów z Siechnic (podpis pod zdjęciem) do sprawy?? 2. po drugie Ćwiąkalski już przecież "odpisował" prokuraturę więc co ma do tego PiS? 3. po trzecie ktoś chce chyba z Prezesa zrobić kolejnego męczennika tzw. IV RP- tyle że od ponad roku PO wprowadza ponownie III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudelin Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.09, 00:33 Czyzby zydorcza probowala zdyskredytowac dzialania CBA w kontekscie zarzutow wobec urzedasow wroclawskich??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzedas przekretas w sądzie gospodarczym XV u Iwankiewicz wygrywają IP: *.centertel.pl 05.01.09, 10:53 fikcyjne firmy. to samo w okręgowym i apelacyjnym. Mając cynk że urzędnicy wsciekli sie na mnie i mnie załatwioą w sądach podłożyłem fikcyjną nie istniejącą firmę którą to Koksztys z Kaczmarskim załatwili moją produkującą aquaparki. Gdy pokazałem rzecznikowi sądu Tocickiemu jak sieją terror i szefowi prokuratury okregowej Jarochowi oraz Szefowi Dolnośląskiej Izby Skarbowej Dolacie malo nie pomdleli. Tym zachowaniem chcieli mnie przestraszyć bo wykrylem system przejmowania lokali kwaterunkowych zarganizowany przez ministra Zdrojewskiego. Mój ojciec się zorientowal i uderzeniem w glowę został zamordowany. Ślectwo wykazało matactwa w prokuraturze, u Dutkiewicza w urzędzie , na Policji, Z trzech niezależnych mieszkań zrobiono 1 wmeldowując do ojca zarząd szpitala MSWiA. Prawdopodobnie to był system jak w Lodzi mordowania samotnie mieszkających starszych mieszkańców pl.youtube.com/watch?v=11pLudbjvbs ile dostaną za to zabójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
kolokolokolo Kolejny nierzetelny i pisany na zamówienie artykuł 05.01.09, 16:48 pseudo-dziennikarki Lisieckiej. Wystarczy przypomnieć sobie poprzedni artykuł tej samej autorki o uznaniu przez sąd zarzutów i środków za przedwczesne (po co więc kolejny artykuł o tym samym). Wtedy autorka nie odróżniała CBA od CBŚ. Teraz mamy za to: podpis pod zdjęciem nie mający nic wspólnego z treścią, a sugerujący, iż CBA i prokuratura chcą zniszczyć ulubione pomidorki Wrocławian. Dalej autorka wyraża oburzenie (nie tylko cytując słowa podejrzanego), że przeszukano cały dom i jeszcze garaż w dodatku! Skandal, doprawdy! A co mieli zrobić? Pół domu przeszukać? Nawet jak klient oddał wszystko sam, to skąd mieli wiedzieć czy to wszystkie dokumenty, które posiada? Dalej autorka z uporem lepszej sprawy wykazuje, tak jakby miała co do tego pewność, iż zarzuty, postanowienie o zatrzymaniu i przeszukaniu oraz środki zapobiegawcze wystawione zostały i zastosowane na podstawie jednego tylko niewiargodnego zupełnie pomówienia. Lepiej nie wykazałby tego, żeden adwokat. Brawo Pani Mecenas Lubiniecka! Pomijam, jako żałosne wstawkę autorki o tym, że prezes chce, aby śledztwo nadzorowało Min. Spraw. oraz komentarze internautów wołające o nawrocie PiS-landii itd. Przypominam, iż namaszczony przez platfusów Ćwiąkal rządzi prokuraturą i sam on zrobił tam czystki na niespotykaną dotąd skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriot Jak CBA nieudolnie buszowało w pomidorach IP: 62.233.249.* 08.01.09, 10:32 Znamiennym jest, że robienie afery politycznej z nieudolności pani prokurator, jest zasadniczym celem GW (hihi: Gazety Zydorczej). Ciekawe, że autorka tego artykułu nie powołuje się na straty moralne ponoszone przez biednego Pana Premiera Tuska, który za całą tę sprawę ponosi odpowiedzialność (urzędy państwowe, a on kieruje państwem) wraz z ministrem Spraw Wewnętrznych i Administracji Panem Schetyną oraz oczywiście "super sprawiedliwym" Panem Ćwiąkalskim. Ciekawe, że postanowienie sądowe traktowane jest jako wyrocznia, choć dotyczyło ono trybu postępowania, a nie samego tematu. Ważną wydaje mi się wypowiedź Prezesa, że cała historia jest skutkiem donosu pracownika, który nota bene słynie wśród swoich znajomych z płodności w tworzeniu takich papierów. Pani redaktor jednak wykazała spryt, bowiem z treści artykułu daje się wyczytać, że sprawa zostanie umorzona. Tylko dymek z niej zostania. A POszkodowani politycznie cały czas zanoszą się szlochem, że ich PISowcy biją, a ich to boli i cała Polska powinna bić "szkodników" z Kaczorami na czele. Oj głupoto, głupoto .... Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Podczas akcji w pomidorach znalazły się buraki. 08.01.09, 20:53 Oczywiście mowa o agentach centralnego bubla anemicznego. Odpowiedz Link Zgłoś