Dodaj do ulubionych

Pobiegajmy przed snem - tak do 61k

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:03
To co truchcikiem, czy szybciej?
Kto sie dolaczy? Janku, licze na Ciebie, zaczynamy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:06
      Jeden sus zrobiony...
      Tez Ci sie o 0:00 dialog posypal?
      • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:07
        To juz drugi...
        • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:09
          Bieg coraz szybszy, uff dobrze, ze dzis noc cieplejsza, nie trzeba tyle ciuchow
          ubierac...
          • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:10
            Cos mi sie wydaje, ze czeka mnie samotna droga... Wciaz sie nie daje. Krasnale
            obok
            • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:12
              Jeszcze odleglosc 30 postow, czyj to byl pomysl? Biegne...
              • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:13
                Pierwszego krasnala odwiazla karetka. Cos kiepska forma, stary - mysle - i
                biegne dalej...
                • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:14
                  Per aspera ad astra... wiec zaciskam siekacze i lece
                  • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:16
                    Czy wiedzieliscie, ze nad wirtualnym Wroclawiem swieca piekne gwiazdy noca? W
                    realu chmury. Zwalniam, ale posuwam sie naprzod...
                    • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:17
                      Czyzby rozedma? Niewazne, dalej...
                      • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:19
                        Dystan zmalal do 25 postow. Krasnale, jak one to robia, ze maja tyle sily w
                        malenkich cialkach...
                        • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:20
                          Troche sie pospieszylem. Jeden chwyta sie za brzuch i zatrzymuje.
                          Krzyczy: "Biegnijcie dalej!" - czemu nie...
                      • Gość: Jajaccek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 21.01.02, 00:19
                        Ja sie dolaczam.Ale jeszcze nie rozgrzany jestem.
                        • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:22
                          Witaj Jajaccek! :)) Moge Ci troche rozgrzania oddac... Biegniemy
                          • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:24
                            Razem juz razniej :) Moze pare podskokow po drodze, co?
                            • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:25
                              Krasnale skacza jak szalone... Ja oszczednie, jeszcze troche dystansu zostalo
                              • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:27
                                W Chicago ladna pogoda? Coraz mniejszy dystans... Czesc krasnali poszla ogladac
                                sport. Ja dalej galopuje :)
                                • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:29
                                  Jajaccek zostal... Nic to - jak rzekl Wolodyjowski do Baski - trzeba biec
                                  dalej...
                              • Gość: Jajaccek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 21.01.02, 00:28
                                Trampek mi spadl, biegnij.Ja Cie dogonie>!!!
                                • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:30
                                  Chinskie trampki, rozumiem :) Biegne... a meta tuz..?
                                  • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:33
                                    Gdybym wiedzial, jak to daleko, to bym sie zastanowil dobrze. Ale - jak glosi
                                    maksyma premiera - mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy - hm... biegne :)
                                    • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:35
                                      Krasnale postanowily sobie uprzyjemnic bieg - przesiadly sie do moich kieszeni.
                                      Dobrze, ze sa takie lekkie. Lece dalej...
                                      • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:36
                                        Zostalo dziesiec postow! To piekne, coraz przyjemniej mi sie biegnie, pomimo
                                        zmeczenia...
                                        • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:37
                                          Coraz blizej mety, stopy same sie unosza. Chyba, bo zaczynam tracic w nich
                                          czucie :) Biegne...
                                  • Gość: Jajaccek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 21.01.02, 00:36
                                    Skad wiedziales, ze chinski.???Ale masz kondycje!!Pozazdroscic.!!!Ale
                                    jak "meta" blisko to sie spreze.
                                    • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:39
                                      Zostalo juz kilka postow, dawaj Jajaccek...
                                      Co do trampek - biegne na bosaka, bo tez mialem chinskie :)
                                      I do przodu...
                                      • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:41
                                        Ufff... krasnale wyrzucilem na ziemie. Trzeba bylo zobaczyc ich miny :) Ale o
                                        dziwo - biegna dalej... Juz widac mete!
                                        • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:43
                                          Teraz wolniej, ale wieksze susy. Meto! Zblizamy sie... khe, khe... :)
                                      • Gość: Jajaccek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 21.01.02, 00:42
                                        Szkoda mi tych trampek.Bylismy bardzo blisko ze soba.
                                        • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:44
                                          Jajaccek, nie rozsmieszaj mnie, bo dostane skretu kiszek przed meta :)
                                          Juz blisko - krok - drugi...
                                          • Gość: Jajaccek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 21.01.02, 00:46
                                            To juz mata;OOOOO
    • Gość: Jajaccek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 21.01.02, 00:44
      Jakis pies niespokojny biegnie za mna..
      • Gość: Homar Jeeeeeest!!!! Meta! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 00:46
        Koniec, hura! Dzieki Jajaccek, przybij piataka...!
        Krasnale, wy tez male piateczki...
        To bylo cos :)
        uffff
        • Gość: Jajaccek Re: Jeeeeeest!!!! Meta! IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 21.01.02, 00:48
          HUUUUUUUUrrAAA:)))))!!!!!!Wroclaw.!!!!!Piatalek, Homarowi:)))
    • Gość: Jajaccek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 21.01.02, 00:45
      A ja nawet kawalka kiebasy pirewszej potrzeby nie wzialem.
      • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 21:51
        Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> A ja nawet kawalka kiebasy pirewszej potrzeby nie wzialem.

Zasłużyliście na gorący kakaulek i tabliczkę czekolady :)))
        • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:05
          Gosiu. A bez biegania to tego kakauka popić nie można? Czekoladę zwłaszcza
          gorzką też lubię. Biegać natomiast mi się za bardzo niechce. :)))
          • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 22:12
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Gosiu. A bez biegania to tego kakauka popić nie można? Czekoladę zwłaszcza
            > gorzką też lubię. Biegać natomiast mi się za bardzo niechce. :)))

Janku
            od czego mamy psy ...? To one wykonają za nas czarną robotę! Idę robić 2 kubki
            czekolady na gorąco. Z mlekiem czy bez?
            • Gość: Tirsa Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:17
              MKK... zrób trzy :-)
              • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 22:20
                Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> MKK... zrób trzy :-)

Idę, dorobię. Ile posłodzić? My z Jankiem bez cukru, a Ty Tirso?
                :)))
            • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:20
              Moze sie znajdzie jeszcze jeden kubek dla biegajacego z krasnalami?
              • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:24
                Homarku. Poproszę Gosię, żeby Ci podwójną zrobiła. :)
              • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 22:26
                Gość portalu: Homar napisał(a):

> Moze sie znajdzie jeszcze jeden kubek dla biegajacego z krasnalami?

Dobra! dla Ciebie też zrobię :))
                Kto jeszcze?!? nie będę piętnaćie razy chodzić do kuchni. Szesnasty musi
                zabezpieczyć swój kubek.
                • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:29
                  Dzieki Gosiu...
                  a moge zaprosic jeszcze jakies 456 krasnali (wg aktualnego spisu) :)))
                • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:30
                  Gosiu. Podobno redakcja ma dużo kubków.
    • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:34
      Homarku. Myślałem, że dzisiaj sprint potrenujemy. Niedługo 66666. Ale widzę, że
      Dialog kręci coraz wolniej i chyba wywali.
      • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:40
        Janku, mnie tez wczoraj wywalilo o polnocy. Dziwne, nie? Ale wrocilem i troszke
        potrenowalem z Jajacckiem. Co do 66666 - jak sie admin uprze, to nigdy tam nie
        dojedziemy :(
        • Gość: Tirsa Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:45
          chłopaki... trochę wiary....
          ponoć ona góry przenosi, a nie te głupie parę szóstek ;-))

Gosia... bez cukru plissssss :-)
          • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:57
            Tirso. Długo Ciebie nie było. Jesteś to cieszy. Może Warszawa nas nie dogoni,
            bo ekipa długodystansowców wraca, choć do normalnej formy jeszcze daleko.
            Pozdrawiam. :)
            • Gość: Tirsa Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:07
              jestem... czekałam, aż sznurowadła do moich butów rzucą do sklepu ;-)))
              • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:18
                Do biegówek? :)
              • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:21
                Tirso - na Swidnickiej pan stoi i czeka na takich jak Ty...
                Mozesz przebierac do woli!
    • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:20
      Homar. Na setkę startujemy.
      • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:22
        Do startu....
        • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:22
          ...gotowi...
          • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:23
            Hop!!!!
            • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:24
              Falstart!!!!!!
              • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:25
                Zaczynamy od nowa.
            • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:26
              Biegne, biegne, wiaze buty w trakcie machania nogami...
              • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:28
                Dobry starter nam potrzebny.
                • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 23:29
                  Uwaga ... za chwilę ...
                  • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 23:31
                    Gość portalu: MKK napisał(a):

> Uwaga ... za chwilę ...

I wychodzi na to , że przebiegłam metę i biegnę dalej. A co mi tam :)
                    Przestawiam budzik o parę kreseczek dalej :)
              • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:28
                Janeeek! Ja juz sie nie zatrzymaaaaaaaaam!
                • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:30
                  Wystartowałem. Kompletny brak refleksu.
                • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:30
                  Do setki w sumie niedaleko. Pare glebszych, hm... oddechow i juz.
                  • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:32
                    Setki kiedyś modne były. Teraz 25. Chociaż ja wolę na 50 trenować. Mniej
                    nawrotów trzeba robić.
                  • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:32
                    Janek, biegniemy przez park, czy po ulicach?
                    • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:34
                      Ulice dziś jakby zalane za bardzo.
                    • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:35
                      W parku nie dojrza nas mundurowi, ze trenujemy... piecdziesiatki :)
                      • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:36
                        Z torbami biegamy.
                        • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 23:38
                          To już nie bieg, to galop ... z latarkami?!
                      • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:37
                        W parku tez pelno zalanych... biegniemy mimo to
                        • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 23:38

> W parku tez pelno zalanych... biegniemy mimo to

zalany - też człowiek :(
                        • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:39
                          To jest nowy sposob: galop w torebkach :) Dalej, dalej...
                          • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:41
                            Zalany tez czlek, acz spragniony wielce. I biegac z nami nie poradzi. Wymijamy
                            boczkiem i lecimy dalej...
                          • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:41
                            Zrozumiałem, że dróżki są zalane.
                            • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:44
                              Dróżki i leżący na nich - dróżnicy :)
                              W podskokach i z latarkami biegniemy dalej...
                              • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 23:45

> Dróżki i leżący na nich - dróżnicy :)
                                > W podskokach i z latarkami biegniemy dalej...

Tylko mi psa nie wystraszcie ...
                          • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 23:43

> To jest nowy sposob: galop w torebkach :) Dalej, dalej...

Może to nie takie wyczerpujące jak bieg na szpilkach ... teraz panie w takich nie
                            chadzają ...
                            • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:46
                              Wiec wprowadzamy nowa mode. W sumie juz takowa sie przyjela - w szpitalach
                              trzeba torebki nakladac, jak sie odwiedza kogos...

Jeszcze krok. I nastepny...
                              • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:48
                                Którą 50 ukończyliśmy?
                              • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:49
                                Gosiu, o psa sie nie martw! Niech trupta obok. Ale mamy powera po Twoich
                                napojach. Co Ty tam dosypalas? :)

Biegniemy...
                                • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:51
                                  To juz pol litra bedzie...
                                  A do mety kilkanascie postow. Gazuuu!
                                • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:51
                                  Cukier. Było takie hasło - cukier krzepi. To chyba przed wojną.
                                  • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:55
                                    Bylo, bylo. Dzis jest uznawane za doskonalosc porownywalna do "Coca cola to
                                    jest to". Rzeczywiscie - krzepi! Biec, ciagle biec, w strone....
                                    • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:58
                                      Janek, jakies krasnale sie tu przywlekly z watku o nich... znow chca pobiegac.
                                      To co robimy?
                                      • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:00
                                        Wiejemy.
                                      • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:01
                                        wiec je przylaczamy! Biegnijcie, malcy, ale nie placzcie sie... dobra, dobra
                                        wiem, ze nie lubicie, gdy sie mowi o... aj! nie szczypcie po lydkach!!!
                                        Dobra, biegniemy....
                                        • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:03
                                          Nie dalo rady zwiac :( Juz prawie 10 postow zostalo... biegniemy
                                          • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:04
                                            Jeszcze troche...
                                            • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:05
                                              Jeszcze drobny wysilek pluc...
                                              • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:07
                                                Przydalyby sie skrzydla malysza :) biegniemy...
                                            • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:06
                                              Zaczynamy ostry finisz.
                                              • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:07
                                                Homar gazu.
                                                • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:07
                                                  Dialog mi nogę podstawia.
                                                  • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:09
                                                    Pamiętaj o rzucie na taśmę.
                                                • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:09
                                                  Latwo powiedziec, gorzej zrobic...
                                                  • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:10
                                                    Pomyśl o niebieskich migdałach.
                                                  • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:10
                                                    czy ja dobrze widze - krasnale mnie wyprzedzaja - o niedoczekanie... Gazuuu!
                                                  • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:11
                                                    i jeszcze....
                                                  • Gość: Homar Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:13
                                                    Metaaa! Hura! Piatalki! Bach, bach i bach okolo 500 :)
                                                  • Gość: Janek. Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:15
                                                    Dołóż metr a będzie robota na 102. Pozdrawiam i do krasnali jeszcze biegnę.
                                                    Pomóc w liczeniu.
                                                  • Gość: Birbant Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 01:09
                                                    Macie szarpaninę chłopaki.
    • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 19:20
      Homarku. Dobrze nam na setkę poszło. Może dziś sztafetę 4x50 uruchomimy. W
      przypadku braku pełnej obsady bieg na 2oo nam pozostanie.
      • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 20:07

> Homarku. Dobrze nam na setkę poszło. Może dziś sztafetę 4x50 uruchomimy. W
        > przypadku braku pełnej obsady bieg na 2oo nam pozostanie.

Czeka Was ciężka praca ;)
        Czy 61k oznacza 61kilo?!
        • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 20:16
          Oczywiście Gosiu. Wczoraj biegaliśmy z torbami . Tzn. bieg wagi brutto. Piękne
          panie zapraszamy do udziału w biegu wagi netto /bez toreb/. :)
          • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:24
            Czyżbym sam na przebieżkę miał się wybrać?
            • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:33
              Słowo się rzekło, kobyłka u płota.
              • Gość: Jajaccek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 22:43
                Nie bede biegal, poki sie trampek chinski nie odnajdzie, com go byl zgubil na
                tym watku, ze dwie noce temu nazad.
                • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:50
                  Ja też dziś nie będę biegał. Birbant przypomniał, że Viagry nie zażyłem. Zapas
                  mi się wyczerpał, a do nocnej apteki nie doczłapię. Kula mi się też gdzieś
                  jedna zapodziała.
                • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:51
                  Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Nie bede biegal, poki sie trampek chinski nie odnajdzie, com go byl zgubil na
                  > tym watku, ze dwie noce temu nazad.

Jest twój trampek.. znalazł się ... widziałam go na schodach obok pantofelka
                  Kopciuszka.
                  • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:52

> Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
                    >
                    > > Nie bede biegal, poki sie trampek chinski nie odnajdzie, com go byl zgubil
                    > na
                    > > tym watku, ze dwie noce temu nazad.
                    >
                    > Jest twój trampek.. znalazł się ... widziałam go na schodach obok pantofelka
                    > Kopciuszka.

Tylko czekać, aż królewna zacznie chodzić po domach i szukać właściciela tego
                    pięknego trampka :)))
                    • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:53

> Gość portalu: MKK napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
                      > >
                      > > > Nie bede biegal, poki sie trampek chinski nie odnajdzie, com go byl z
                      > gubil
                      > > na
                      > > > tym watku, ze dwie noce temu nazad.
                      > >
                      > > Jest twój trampek.. znalazł się ... widziałam go na schodach obok pantofel
                      > ka
                      > > Kopciuszka.
                      >
                      > Tylko czekać, aż królewna zacznie chodzić po domach i szukać właściciela tego
                      > pięknego trampka :)))

Oj, krew się poleje jak fałszywi właściciele trampka zaczną przycinać paluchy :(((
                  • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:53
                    Gosiu. Co się stało? Dobranoc już pisałaś. :)
                    • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:55

> Gosiu. Co się stało? Dobranoc już pisałaś. :)

A tak to ;( żelazko bucha gorące, a ja co? jak myślicie - cóż mi w głowie?
                      Prasowanie? - o nie - wolę przebieżki w stylu netto :)))
                      • Gość: Jajaccek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 23:08
                        Bieganie i gleeeebokie oddychanie!!!Krazenie, trawienie i duzzaa pojemnosc pluc.
                        PS.Dzieki za wiadomosc o trampku:))
                        PS.Znam jednego Kopciuszka o duzej pojemnosci pluc.
                        • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 11:24
                          Jajaccku. Tym się nie oddycha o ile mnie wzrok nie myli.
    • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 14:47
      Homar. Jak tam rozgrzewka.
      • Gość: MKK Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 20:27
        Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes klubu, niech żyje naaaaaam ...
        • Gość: Janek Re: Pobiegajmy przed snem - tak do 61k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:56

> Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes klubu, niech żyje naaaaaam ...

Jajaccek wraca w kwietniu to moze z wyborami się narazie nie spieszmy. :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka