Gość: DLACZEGO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.03, 20:14 Dlaczego tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kotbehemot Re: STARZY, ZGORZKNIALI LUDZIE NIE LUBIĄ LODOWISK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 20:17 bo są starzy i zgorzkniali. a do tego nudni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim zong ill Re: STARZY, ZGORZKNIALI LUDZIE NIE LUBIĄ LODOWISK IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 06.11.03, 21:30 dlatego ze nie wiedza jak sie fajnie smiga po lodzie, jak by wiedzieli nie byli by zgorzkniali a moze nawet starzy... a jest jeszcze cos takiego jak zawisc opisane szczegolowo w ostatniej polityce. ja ogolnie bylbym za zamknieciem ruchu kolowego na czas zimy i wylanie na drog wody i ogolny nakaz jazdy na lyzwac dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
drom75 Re: STARZY, ZGORZKNIALI LUDZIE NIE LUBIĄ LODOWISK 07.11.03, 09:04 ile masz lat mlody rozrywkowy kocie_behemocie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: STARZY, ZGORZKNIALI LUDZIE NIE LUBIĄ LODOWISK IP: 137.133.220.* 07.11.03, 09:09 To pytanie o wiek behamota to calkiem na czasie. Tacy to sobie moga jedzic na tych podwojnych lyzwach (sie nie przewroca). A popatrzcie jakie ladne zdjecia Wroclawia robia. A co na to Jinks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: STARZY, ZGORZKNIALI LUDZIE NIE LUBIĄ LODOWISK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 10:46 a coscie sie tak do mnie przyczepili? to nie ja zacząłem ten wątek;) PS więcej niż sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: STARZY, ZGORZKNIALI LUDZIE NIE LUBIĄ LODOWISK IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.11.03, 14:12 MŁODZI SĄ DURNI I NIEGOSPODARNI.PRZEHULAJĄ CALY MAJĄTEK,A POTEM DO STARYCH O WSPARCIE UDERZAJĄ. TU NIE CHODZI O WIEK,TYLKO O ROZUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: STARZY, ZGORZKNIALI LUDZIE NIE LUBIĄ LODOWISK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.03, 14:54 Starzy w przeciwieństwie do młodych czytywali bajki Andersena. Mądre były. I o lodowisku i o tym, ze król jest nagi. Ale to było dawno. Teraz się licza tylko efekty specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś