Gość: mw3 IP: 195.205.108.* 05.08.01, 22:47 Czy ma ktoś jakieś konkretne informacje dotyczące hipermarketu kaufland, który ma zostać wybudowany we Wrocławiu. Chodzi mi przede wszystkim, o to gdzie ma się on znajdować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: kaufland IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:50 Gość portalu: mw3 napisał(a): > Czy ma ktoś jakieś konkretne informacje dotyczące hipermarketu kaufland, który > ma zostać wybudowany we Wrocławiu. Chodzi mi przede wszystkim, o to gdzie ma > się on znajdować. Nie obraż się, ale to tajemnica...handlowa. Szpiedzy innych sieci handlowych nie śpią i czuwają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: kaufland IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:56 Zapomniałem dodać, ze ani ja, ani moja rodzina nie jesteśmy w żaden sposób związani z firmą Kaufland Polska z siedzibą: Wrocław ul Trauguta 80. PS: Ani nie posiadam żadnych udziałów w tej firmie... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw3 Re: kaufland IP: 195.205.108.* 05.08.01, 23:01 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Zapomniałem dodać, ze ani ja, ani moja rodzina nie jesteśmy w żaden sposób > związani z firmą Kaufland Polska z siedzibą: Wrocław ul Trauguta 80. > PS: Ani nie posiadam żadnych udziałów w tej firmie... > Pozdro ! Mój znajomy ma tam pracować i do dzisiaj nie powiedziano gdzie to ma się mieścić. Może chociać powiesz w jakich okolicach ma się znajdować Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amar Re: kaufland IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.01, 23:06 Hipermarket Kaufland bedzie się mieścił w Galerii Domninikańskiej, będa w nim sprzedawane głównie art. spożywcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: kaufland IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:12 Gość portalu: Amar napisał(a): > Hipermarket Kaufland bedzie się mieścił w Galerii Domninikańskiej, będa w nim > sprzedawane głównie art. spożywcze W Galerii Dominikańskiej będzie przecież tylko SPAR (SUPERMARKET SPOŻYWCZY). Czyżbym coś przeoczył ??? Odpowiedz Link Zgłoś