19.12.21, 13:36

bojest taki9ie bzdetne prawo w Polsce co wyrzuciło niemca... no i nie ma teraz, niemiaszek czy austriak, a tera i kurski.
piss go...pies znaczy się, drapał tramtaradam - wysły karty na pożerkę i deserek- 14 Umiar i 4Denarów, bo za tym zbyt dużo pieniędzy stoi., będzie powrót szybki do tolerancji i Umiaru, będą się starać.
Wrzucajcie wróżby i dyskutujcie. Jak jest NAPRAWDĘ w poszczególnych krajach dla Polaków w szczególności?

Ja już pisałam, że mleczna droga nie istnieje,4 tysiące - no to sobie polecieli, bo takich pensji w realu nie ma na zachodzie, to fikcja. Moja rodzina z klasy średniej ma mniejszą - to nic zasiłku nie ma.Jeszcze i młodzi pracują, z dyplomem- w Kauflandzie...choleira.
Skromnie i z rozsądkiem.
Że ja się teżi nie potrafię dostosować, co nie robię to "Zło" bo jestem zbyt inteligentna albo mam zbyt dużo wykształcenia na stanowisko biurowe, albo panie nie w kolorze... będę musiała ten system coś kartami złamać, bo ICing mi sugeruje że to bajka, taki jest odbiór jakie nadanie.
Jestem więc dobrze akceptowana w grupie - ale opozycja planet tworzy na wysokich wibracjach koszmarne napięcia, i wyrzucają jak nie z pracy za kolor dżinsów to z Sejmnu kobiety ... a że pissałam jeszcze o cenzurze to popularność miałam dużą, parę miesięcy, ale wyrzutnie rakietowe widać nie wystarczą do systemu supercenzury.Amen

Cam

To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary..

Kości zostały rzucone.Tylko interpretator do kitu smile stare przysłowie Starożytnych Rzymian
www.oczary.wordpress.com
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: Lex TVN 19.12.21, 16:12
      A pamiętasz jako mi we wróżbie co w rządzie na Święta wyszło XV Diablisko z XVII Księżycem ? Idealnie - makiaweliczny majstersztyk w temacie wizji ... yyyyy ....
      • camaretto Re: Lex TVN 22.12.21, 08:49
        Pamiętam,tabulka ;D
        ..ka wariatka,przeież wiadomo co mamy za rzond autorytarny, więc psówcenzorów se nie życzymy, a na to wszystko mamy fotk promieni elektromagnetycznych a nie polską technologię made kaczynski i średniowieczne zwidy opisywane już przez św. Umberto Eco. Niewiedziałam nawet że TVN ma nie rozwijający te technoloiogie w Polsce znajomy millioner, ale teraz Discovery...
        Tak że siem gostek kostek kościeliski wyn...
        Tak samo z tem przezwiskiem, archie bowiem schwarzenegge' to mój idol kulturystyczny, a że z czasów leweicowo powskichznamy siem do bólu a to jest forum o kartach to namnie przynoś smrodow do klubiku znajomych please, i nie wyzywa innych, np. tabulki oraznaszych kochanków ani znajomków.
        A z radia co ma.ryja też niekoniecznie i srebrna tower, bo też moje znajomki, doczekasz się jedynie cięgów dalszych.
        Niechcący bowiem mówią czasami zbyt wiele, taśmy jednakże mają fajne.
        • tabularasa22 Re: Lex TVN 24.12.21, 14:50
          A tam włóczęgi smile
          To wszystko socjotechnika - sama widzisz, do dziś nie wiadomo - podpisze czy nie, a w tle budżet i inne zadymy przechodzą cichcem.
          • camaretto Re: Lex TVN 09.03.22, 17:26
            Tab, a nie pomogłybyście w takim kłopocie?
            Bo już wiem co mam w zakresie Wieża w lutym,to jasna kurka zwodzenie antywirusowe, z dniem pierwszego- z dnia na dzien -parę banków odmówilo per jakaś bzdetna stronk i wirusik dojścia do systemu i obciążyło przeglądarki teraz, niestety, tu również jest kres tego - to samo jesśli chodzi o "system". tylko napisik " twoja przeglądarka niejest przez nas wspierana". A do 1. 02.22 była...Nie mamy metody nate platformy ani dojścia do pieniędzy, mimo tego samego systemu wcześniej i później.Nowoczesnych platform nie zainstalujemy, bo konieczność wymiany automatyki i komputerów się nas nie tyczy, skrypty siadają, ale stabilne wersje trzymające do tej pory per wirusisko które już miałam to następna katastrofa, sugeruje atak cybernetyczny nr. 2.
            Pisałam jenak nie tylko o tym , ale o niemożności usunięcia 'ciśnień" wywieranych na tkank,do ciemności w oczach - dzisiaj nawet jeśli stabilne są chęci dzialania to na mięśniach i żyłce siada.
            A może ja się tylko rozpadam?Choram...
            ZACIEKAWIŁA MNIE za to dawna pogaducha mamy z tatą - mianowicie, na moją rezygnację z Uni i wydziału ekonomii- ojciec zareagowal niezwykle dziwnie.Mamusia oczywiście pokazała mu moje " superwyniki i olimpiadki - ok, bez wątpienia atrakcyjne. Miał wybrać perr suuperznajomków nowe studia i przesłać info ,mnie już nie słuchano, zatrudniono w opcji tłumu kogoś innego .w tym info.Nie mówiąc,że zdawało mi się żea nic rostszego - za własne jeszcze pieniądze to jak mi się chce.
            O pieniądzach i babie nie było za to mowy, po rokuz 1, 5 nowej alepobitej z 2 dzieci i-1 starej z "dzieciuchem" 30 letnim powstało w głowince starego coś koszmarnego.
            to TY MASZ KOMPUTER? a skąd???Nie mówiąc o konieczności po prostu w tym systemi dojścia do internetu, oraz perfekt języku... Na moją starą uczelnię- otrzymałam jedynie wstęp," bo to jedyn a gdzie mam jakieś znajomości"Do tego jednak nie potrzebowałby nikt wyszukiwania info.
            Wróciłam jednak do tego i zapytałam jak i kiedyś ale w innej opcji co było nie tak
            Sg - Gden /-
            Słońce/- dziecko nie to ? Mamusia sugeruje, kobitki martwią się,jedna umierająca była a druga pobita ale " DOMINATOR" i wiadomo maczo...musi się wykazać. Sugeruje natomiast Il Mago/- że przesadziłem...i mimo to i co jak Świat cv(bo nie pamiętam reszty pozytywnych)że teraz to już wszystko bendzie oki, bo tata jest i wszyćko naprawit.Koszmar dziejowy, mnie się wydawała tragedia, ale pan rzondowy,co mu się potajemnie z alkoholix hipnozą móżdżek leczyło, po prostu w transie.
            Wypowiedzta się wy, bo on jakby wszytkie muchy w nosie zachował jedynie na później..
            Dwa... rozbiłam nosporazrugi,tym razem wstając w nocyo łazienki,wpadłam tylko w kryzysie ai ciśnieniu do wanny,urwały się filmy, w ciepełku wodnym,jakoś wyskrabałam się,pod pierożki i sta zapalny... odwaliły nerwy czy co?
            Bojęsiębo moje karty to historia inna,lepiej działają na Medjugorje niż n transy czy znajomków którzy chodzą i to z miłą chęcią po jajka, tylko trzeba poprosić... I czy ta Wieża skończy się, znaczy wirus czy jak tam, niedostosowanie z bankiem.
    • podla.baba Re: Lex TVN 06.03.22, 07:27
      Racja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka