bojest taki9ie bzdetne prawo w Polsce co wyrzuciło niemca... no i nie ma teraz, niemiaszek czy austriak, a tera i kurski.
piss go...pies znaczy się, drapał tramtaradam - wysły karty na pożerkę i deserek- 14 Umiar i 4Denarów, bo za tym zbyt dużo pieniędzy stoi., będzie powrót szybki do tolerancji i Umiaru, będą się starać.
Wrzucajcie wróżby i dyskutujcie. Jak jest NAPRAWDĘ w poszczególnych krajach dla Polaków w szczególności?
Ja już pisałam, że mleczna droga nie istnieje,4 tysiące - no to sobie polecieli, bo takich pensji w realu nie ma na zachodzie, to fikcja. Moja rodzina z klasy średniej ma mniejszą - to nic zasiłku nie ma.Jeszcze i młodzi pracują, z dyplomem- w Kauflandzie...choleira.
Skromnie i z rozsądkiem.
Że ja się teżi nie potrafię dostosować, co nie robię to "Zło" bo jestem zbyt inteligentna albo mam zbyt dużo wykształcenia na stanowisko biurowe, albo panie nie w kolorze... będę musiała ten system coś kartami złamać, bo ICing mi sugeruje że to bajka, taki jest odbiór jakie nadanie.
Jestem więc dobrze akceptowana w grupie - ale opozycja planet tworzy na wysokich wibracjach koszmarne napięcia, i wyrzucają jak nie z pracy za kolor dżinsów to z Sejmnu kobiety ... a że pissałam jeszcze o cenzurze to popularność miałam dużą, parę miesięcy, ale wyrzutnie rakietowe widać nie wystarczą do systemu supercenzury.Amen
Cam
To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary..
Kości zostały rzucone.Tylko interpretator do kitu

stare przysłowie Starożytnych Rzymian
www.oczary.wordpress.com