Dodaj do ulubionych

cesarka we wrocławiu

04.02.09, 15:09
szukam lekarza, który nie będzie robił problemu z cesarki. Nie
czekam na odpowiedzi potępiające cesarkę tylko na konkretka
odpowiedź.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • joasia33 Re: cesarka we wrocławiu 04.02.09, 20:40
      Wysłałam maila:-)
      • Gość: joanon Re: cesarka we wrocławiu IP: *.chello.pl 04.02.09, 22:06
        dzięki
      • dorotixx Re: cesarka we wrocławiu 30.09.14, 14:36
        Joasiu, czy również ja mogę prosić o maila? Wiem, że to stary wątek, ale tak trudno coś znaleźć...
      • zalotka1987 Re: cesarka we wrocławiu 30.09.14, 17:46
        Wtam ! znacie lekarza we wroclawiu ktory bez problemu zrobi cesarke???
        • ropucha125 Re: cesarka we wrocławiu 18.10.14, 10:59
          Witam. Też szukam szpitala gdzie mi na pewno zrobią 5 cesarkę i nie będą odsyłać od Annasza do Kajfasza, i obejdzie się bez większych przykrości.
        • ropucha125 Re: cesarka we wrocławiu 18.10.14, 11:00
          Witam. Też szukam szpitala gdzie mi na pewno zrobią 5 cesarkę i nie będą odsyłać od Annasza do Kajfasza, i obejdzie się bez większych przykrości. Na dodatek to musi być cesarka na zimno ze względu na łożysko centralnie przodujące i możliwość krwotoku u dziecka gdyby się odkleiło.
      • zalotka1987 Re: cesarka we wrocławiu 30.09.14, 17:49
        Moglabym tez prosic o email???
      • Gość: krys.okl Re: cesarka we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.14, 17:45
        Witam. Czy mogłabym też otrzymać na emila informację o cesarce we Wrocławiu, gdzie rozumieją kobietę szukającą pomocy. Z góry dziękuję. krys.okl
        • kasiakuzniki Re: cesarka we wrocławiu 26.11.14, 09:28
          witam dziewczyny czy ja również mogła bym prosić o namiary!
          pierwszy poród trwał 36h i i tak skończył się cc teraz chciała bym iść na umówioną cesarkę
          prosiła bym o szybką odpowiedź bo czas mnie nagli we wtorek kończę 37 tydzień i powinnam już się tym porządnie zająć
      • marchewa1230 Re: cesarka we wrocławiu 21.12.14, 18:14
        Czy też mogę prosić o maila z taką informacją? Z góry dziękuję.
        marchewa.1980 (małpka) o2.pl
        • Gość: gosia Re: cesarka we wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 27.12.14, 11:21
          Witam,
          również proszę o informację gdzie i u kogo zrobić najlepiej cesarkę we Wrocławiu? malgorzatabz@wp.pl z góry dzięki:)
          • linergistka81 Re: cesarka we wrocławiu 24.05.15, 21:28
            Witam, czy mogłabym prosić o namiary na lekarza w Wrocławiu który zrobi cesarkę. k.rutkowska3@op.pl
            • Gość: Gość Re: cesarka we wrocławiu IP: 78.10.253.* 26.05.15, 10:17
              Hi, niestety nie potrafię pomóc, ale jestem zainteresowana tematem. Sama poszukuję dobrego lekarza, który odpowiednio podejdzie do tematu. Proszę o info gdybyś coś wiedziała. Na kiedy wyznaczony termin? Jeśli tylko zdobędę przydatne wskazówki to oczywiście dam znać :)
      • Gość: mona Re: cesarka we wrocławiu IP: *.ip4.greenlan.pl 25.07.15, 07:55
        Witam,
        Moglabym dostac namiar na lekarza, ktory zrobi cc? Bardzo mi zalezy na inf.
    • Gość: m Re: cesarka we wrocławiu IP: *.197.88.21.edial.pl 18.01.15, 10:45
      Wszyscy wiedzą, że dr S, jeden z głównych protestujących ostatnio lekarzy z Brochowa, za odpowiednią opłatą zamyka oczy na względy medyczne. Oczywiście nikt nie informuje o możliwych konsekwencjach, np. trudnościach lub niemożliwości założenia wkładki domacicznej. Ale o tym dowiedzieć się można, gdy już jest za późno.
      • Gość: arma Re: cesarka we wrocławiu IP: *.play-internet.pl 04.08.15, 13:17
        Czy ja również mogę prosić o polecenie lekarza który skieruje lub zrobi cesarke we wroclawiu lub w Wałbrzychu?
        • Gość: arma Re: cesarka we wrocławiu IP: *.play-internet.pl 04.08.15, 13:18
          Mail to armarantaaa@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka