Gość: jacek.k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 07:04 Brawo chłopaki, tak trzymać. Wiedziałem, że Świdnica nie podda się bez walki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Cud w Świdnicy: Zwolnią ludzi i zaraz przyjmą IP: 81.171.155.* 09.02.09, 07:25 czy firma American Axle & Manufacturing nie ma powiazania z firmą Remy i cała akcja to nie naciagnięcie skarbu państwa na przedłużenie strefy ekonomicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baroni Re: Cud w Świdnicy: Zwolnią ludzi i zaraz przyjmą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 08:37 A ty już musisz szukać dziury w całym, myślisz, że jesteś taka błyskotliwa, że tego pytania na szczeblu ministerialnym nikt nie zadał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Cud w Świdnicy: Zwolnią ludzi i zaraz przyjmą IP: 81.171.155.* 09.02.09, 08:54 tylko głośno myślę :) i za brak pytań na szczeblu ministerialnym (i miejskim) to juz nie jednen miał CBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laxigen3560 Cuda, nie czyny... IP: *.iitd.pan.wroc.pl 09.02.09, 11:11 trawestujac hasło PIS, tzn, że GW stara sie udowodnić tym tytułem, że jednak Tusk mowił prawdę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunim I jest gitara... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 09.02.09, 12:46 ... firma sobie wejdzie, podatków nie będzie płaciła... za dwa lata wyprzeda wszystko (tzn. głównie teren)... i "wszystkim się opłaci"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjm Re: I jest gitara... IP: *.magma-net.pl 09.02.09, 13:08 i jest gitara... tak się składa ze mój wujek tam pracuje.. nowa firma ma płacić 6zł za godzinę pracy. śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: I jest gitara... IP: *.217.146.194.generacja.pl 09.02.09, 13:58 6x160=1000zl +25 000 z odprawy to i tak wg mnie ok... Odpowiedz Link Zgłoś
valana Re: I jest gitara... 09.02.09, 17:55 Gość portalu: Sunim napisał(a): > ... firma sobie wejdzie, podatków nie będzie płaciła... za dwa lata wyprzeda > wszystko (tzn. głównie teren)... i "wszystkim się opłaci"... Dlatego z punktu widzenia uczciwego podatnika to "srajsztertyk", a nie żaden "majstersztyk". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Cud w Świdnicy: Zwolnią ludzi i zaraz przyjmą IP: *.ptr.magnet.ie 09.02.09, 15:48 A jak się mają te wydarzenia do raportu finansowego opublikowanego na stronie Remy w USA? "Remy International, Inc. Announces Second Quarter 2008 Results 11.17.2008 - PENDLETON, Ind./PRNewswire/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Strefa ekonomiczna IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 16:26 Jednym głosowaniem radni rozszerzyli strefę ekonomiczną o dodatkowy zakład pracy. Może by tak posłowie jednym głosowaniem rozszerzyli ją na cały kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Cud w Świdnicy: Zwolnią ludzi i zaraz przyjmą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:38 Szkoda, że nikt nie napisał o ludziach którzy obecnie pracują w American Axle w Oławie.. co z nimi? w świdnicy cud, w oławie bruk? kpiny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expat Cud w Świdnicy: Zwolnią ludzi i zaraz przyjmą IP: *.moq.com.qa 10.02.09, 08:24 To tylko nastepny tryk amerykanow aby ludzi wybzykac i naciagnac Urzad Skarbowy na zwolnienia od podadkow i swiadczen. Co nagle to po diable, nalezaloby to dokladnie przejrzec i zobaczyc ile na tym stracimy. Ale takie sa uroki globalnej gospodarki, witamy w realnym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Malkontenctwo zabrało głos 10.02.09, 15:33 Zawsze gdy tylko pojawi sie jakaś pozytywna informacja to zrazu znajdują się dziesiatki malkontentów,którzy wyszukuja dziury w całym.Tym razem jest nie inaczej.Już jest wpis o tym ,że firma podatków nie będzie płaciła i za 2 lata się zwinie i o zarobkach na poziomie 6 zł/h. Ja nie wiem czy ta firma będzie płaciła podatki czy też nie. Wiem natomiast,że gdyby do Świdnicy nie weszła to też z pewnością podatków by nie płaciła, a tak przynajmniej będą je płacili kooperanci tej firmy i pracownicy w niej zatrudnieni. Nie wiem też ile ta firma będzie płaciła swoim pracownikom, czy będzie to 6 zł czy tez nie.Wiem natomiast ,że to rynek ustala płace i jeśli ktoś uzna ,że praca za 6 zł, czy tez za jakąkolwiek inną stawkę , jest dla niego lepsza niż siedzenie na zasiłku to jego sprawa.Nikt nikogo pod bronią więził w tej firmie nie będzie i każdy sam uzna czy proponowane warunki są lepsze od tego co ma czy też nie. Jeśli zaś chodzi o przewidywania czy firma się zwinie za 2 lata to odsyłam do wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
biuro-krata Re: Malkontenctwo zabrało głos 25.02.09, 16:16 kryzys minie to wszystko powroci do normy-tak ju8z bylo jest i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś