Dodaj do ulubionych

Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy

12.02.09, 21:36
Czy ten błyskawiczny strzał będzie celny? Tego Tomasz B. już nie
mówi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Speedy Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:17
      Robi papa synowi Tomaszowi reklame, oj robi.
      Tylko czy ktokolwiek z branży traktuje to poważnie?
    • radeberger hrhrhrhr 12.02.09, 22:56
      superszkoła...
      dla VIPów..
      tradycja sięgająca aż 1982 roku (szał-****)
      "kowboj" jako instruktor strzelania..

dno i sześć metrów mułu..
    • Gość: wrocławiani Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy IP: *.centertel.pl 12.02.09, 22:56
      Panie Bryl troszkę samokrytycyzmu.O tym jaki Pan i Pańscy ludzie jesteście
      dobrzy to wiemy tylko od Was,piejecie na ten temat wszędzie gdzie się da i nic z
      tego nie wychodzi.A to co faktycznie reprezentujecie to dno dno i reszta mułu.Co
      do strzelania z broni to jak na Pański poziom polecam kapiszony a w porywach
      korkowca.Pozdrawiam
    • Gość: przemol Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy IP: *.szczecin.mm.pl 13.02.09, 01:53
      Co do tradycji z 1982 roku...:-) jak mnie pamiec nie myli to zdaje sie ze pare artykulow w owczesnym "Zolnierzu Polskim" skreslil na temat pana Bryla Piotr Barnabiuk a i zdaje sie ze i byla jakas wzmianka w cyklu artykulow-poradnikow w tym ze "ZP" na temat samoobrony ktore kreslil niezapomniany Sensei Kondratowicz,o wspolpracy z mjr.Kupsem nie wspomne.Czy mozna nazwac to tradycja szkoly to watpie mocno majac na uwadze owczesne czasy:-) Odnosnie oddania strzalu strzalu wraz z cala procedura ponizej 1s. moze to byc wykonalne ale celnosc bedzie taka jak nie przymierzajac z PM-63 do drzewa czeresni:-)
    • sid_6.8 56 rulez ! 13.02.09, 02:26
      pozdro dla 56 ! :))
      • Gość: kraver Re: 56 rulez ! IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 10:33
        No z tego co słyszałem, to C56 ma dużo wspólnego z BAS. Ale to pewnie przypadkowa zbieżność...
        • Gość: nanook Re: 56 rulez ! IP: *.nplay.net.pl 13.02.09, 17:51
          To nie jest "przypadkowa zbieżność" :)
    • Gość: jermak80 formum dyskusyjne w pl - standard IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.09, 06:54
      Ciekawe czy radeberger i przemol odważyliby się powiedzieć dr Brylowi prosto w
      oczy to co powyżej napisali? :)
      Na forum łatwo bezkarnie krytykować...
      • radeberger Re: formum dyskusyjne w pl - standard 13.02.09, 11:22
        przeczytaj jeszcze raz co napisałem...
        potem znowu itd. aż zrozumiesz o co chodziło
        • Gość: jermak80 Re: formum dyskusyjne w pl - standard IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.09, 11:48
          Koleżko, ja to przeczytałem raz i wystarczy. W internecie można znaleźć adres
          firmy dr Bryla - jak masz jaja to idź tam i powiedz mu prosto w oczy o tym dnie
          i mule...
          Chciałbym zobaczyć jaki z Ciebie bohater :)
          • radeberger Re: formum dyskusyjne w pl - standard 13.02.09, 12:11
            idź chłopcze na siłownię - wysiłek umysłowy ci nie służy
          • Gość: prudy102 Re: formum dyskusyjne w pl - standard IP: *.range81-155.btcentralplus.com 27.02.09, 13:18
            to byłaby szybka rozmowa ;) aczkolwiek bardzo wyrazista w skutkach :)
      • Gość: przemol Re: formum dyskusyjne w pl - standard IP: *.szczecin.mm.pl 13.02.09, 13:06
        Po pierwsze kolego jermak80 jak ktos ma wiecej lat niz Ty to bedzie wiedzial o
        czym napisalem a po drugie w tym co napisalem zdaje sie ze nie ma slowa o
        fachowosci sluchaczy i wykladowcow.Po trzecie za daleko mam do Wroclawia ze
        Szczecina aby o takich pie...ch dyskutowac osobiscie.
        Co sie tyczy zas celnosci to kolego Bartolo jakos nie zauwazylem w tym artykule
        wypowiedzi P.Tomasza B. ze niecelnego strzalu sie nie zalicza (jesli ktos w tym
        "siedzi" to teraz bedzie wiedzial o czym pisze)- do jakiego popiersia/figury
        bojowej,z jakiej odleglosci,dynamiczne,statyczne,sytuacyjne,w jakim
        systemie-IPSC czy innym?
        Prosze mi tu nie inputowac czegos czego nie napisalem i czego nie skomentowalem
        w odpowiedzi na artykol tu zamieszczony.
        Jesli chodzi o "jaja":-) to jeszcze je mam pomimo ponad 20-sto letniego okresu
        pracy w tym fachu a reasumujac to chyba wiem o czym pisze:-)
    • Gość: Bartolo Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:45
      Jeśli tylko ktoś jest dobry, to reszta zamiast cieszyć się z jego sukcesu,
      natychmiast obrzuca go błotem. Andrzej Bryl i "Rapid" oraz ich ludzie są tak
      fachowi, że wiele krajów sięga po ich porady, po ich metody szkoleniowe i ich
      usługi. My Polacy jesteśmy specjalistami w topieniu legend w szambie. Zwłaszcza
      ci frustraci, którzy sami niczego w życiu nie dokonali i o istnieniu których wie
      tylko najbliższa rodzina. A i to z niechęcią. A może to słaba konkurencja się
      odezwała? Tylko czemu tak tchórzliwie, z ukrycia pod nickami i bez... rzeczowych
      argumentów? Nie lepiej "face to face"? Tylko do tego trzeba mieć jaja. "Rapid"
      powiedział przecież, że strzału poniżej 1 sekundy, ale niecelnego nikt nie
      zalicza. Piszecie w stylu: sam nie potrafię, to i drugiemu nie dam. Typowa
      Polandia. A prawdziwi fachowcy i tak uznają Bryla i jego akademię.
      • Gość: do Bartolo Re: Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 17:38
        "My Polacy jesteśmy specjalistami w topieniu legend w szambie" - chodzi o
        legendę dotyczącą szkolenia w 1982r. MO, ZOMO i SB czy znane wystąpienia Bryla z
        czasów kiedy był studentem potrafił powiedzieć wykładowcy; "my to poruszymy na
        egzekutywie" (był podobno młodym aktywistą PZPR)?
    • czerwonyrekin Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy 13.02.09, 13:11
      Witam wszystkich...
      Niezmiernie ciesze sie,ze nareszcie pojawil sie lider w branzy ochrony
      profesionalnej,ktory bedzie tworzyl superochroniarzy.
      Tego Nasz kraj potrzebowal i tego potrzebujemy My wszyscy...
      Bezpieczenstwo ludzi ponad wszystko.
      Pelne slowa uznania dla osob,ktore przyczynily sie do powstania
      European Security Academy.
      Zycze Wam ,aby kazdy dzien pracy z mlodymi osobami ,byl dla Was motywacja do
      dalszych jeszcze ,mocniejszych dzialan na rzecz bezpieczenstwa ludzi.

Z POWAZANIEM

czerwony rekin zza oceanu...

• Gość: 9 mm Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 14:00
      radeberger życzę dalszego realizowania się w życiu poprzez fora internetowe !
      jesteś typowym krytykantem - a takich ludzi nie traktuje się poważnie. Dr. Bryl
      zrobił coś co znalazło uznanie fachowców z całego świata. Za to należy się
      uznanie jemu i jego ludziom.

Pozdrawiam.
    • Gość: Pajor Muł to niektórzy z wypowiadających się na IP: *.centertel.pl 13.02.09, 15:34
      tym forum mają w głowie.. w gaciach rzadkie błoto i 0 poszanowania dla
      zawodowstwa.. Pojęcie o wyobrażeniu przydaje się posiadać zanim zacznie się
      wieszać gó...ane bombki na choince filistrzy.. :/
      Odsyłam do zapoznania się ze szczyptą informacji na temat Pana Dr. Bryla:
      www.greendevils.pl/sztuki_walki/wywiad_bryl/wywiad.html
      Siostro basen dla Was na bajo? ;D
    • anushia83 Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy 14.02.09, 20:55
      Tomasz B. czyli Bryl, synek Bryla? Nie ma to jak funkcjonować pod skrzydłami
      tatusia... Strzał w jedną sekundę? Aż strach się bać spotkawszy go na ulicach
      Wrocławia...:P:P:P:P
    • legionista7 Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy 15.02.09, 00:10
      Widziałem jak gość strzela i jest rzeczywiście b.szybki bo na filmiku,który
      oglądałem strzelił nawet dwa strzały z przeładowaniem zdaje się w 0.95sek...w
      głowe to chłop nie trafił ale w korpusie były...Filmik gdzieś krąży w środowisku.
    • Gość: prudy102 Ruszyła wrocławska szkoła superochroniarzy IP: *.range81-155.btcentralplus.com 27.02.09, 13:25
      czytając te wszystkie posty nasunął mi się cytat dr Bryla: "psy szczekają a
      karawana idzie dalej"
      Gorące pozdrowienia dla Pana Andrzeja i do zobaczenia we Włościejewkach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka