Gość: ciechta IP: *.fonet.pl / 192.168.0.* 20.11.03, 21:26 hehe... tez wymyslaja jakies glupoty jakby nie mieli innych zajec... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZimA Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 21.11.03, 09:43 Jak mozna wypisywac takie glupoty. Nie wiem co ten wroclaw jeszcze wymysli. Wszystko zrobi aby tylko warszawe pobic, aby bylo o nim glosniej. Kiedys to nas w tym wroclawiu king-kong zaatakuje albo inny stwor i wtedy bedzie super dopiero. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calipso ja tez odkrywam IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.11.03, 12:35 W dniu dzisiejszym po raz kolejny jakiegos idiote z "Gazety" ktory nie widzi innych problemow w kraju . Jak widac zycie w tym kraju polega tylko na zabawie . Redaktorzy , prosze ogolic sobie podbrzusze i marsz do przedszkola . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: ja tez odkrywam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 19:13 Przeraza mnie u niektorych brak wyobrazni i polotu. Najlepiej cala kase na drogi ladowac, wtedy bedziemy zyli na asfaltowej pustyni, gdzie ludzie beda tylko liczyli kase i szpanowali samochodami. To jest zajebisty pomysl i sie od niego odbimbajcie. We Wroclawiu sa Kerasnoludki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Samie 22.11.03, 22:04 Jak myślisz gdzie jakaś firma będzie wolała zainwestować grube miliony. Tam gdzie jest pomnik krasnoludka czy tam, gdzie jest dobra infrastruktura? A potem się tacy jak ty dziwią, że takie bezrobocie w kraju. Niestety. Krasnoludek miejsc pracy nie stworzy i inwestorów nie przyciągnie. Turystów zapewne też nie. Ich przyciąga Rynek, Ostrów Tumski i Panorama Racławicka. A przyciągnęłoby ich także powiększone ZOO albo autostrada którą możnaby tu dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marter wielki_czarowniku IP: *.magma-net.pl 23.11.03, 12:18 Jeden metr autostrady to ok. 50 000 zl. Wiec skroci sie ja o 10 centymetrow i jeszcze na pare osad wystarczy. A atrakcji turystycznych przeciez za duzo nie mamy. Poza tym: co sie stalo z poczuciem humoru??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: wielki_czarowniku 23.11.03, 12:29 Gość portalu: Marter napisał(a): > > Jeden metr autostrady to ok. 50 000 zl. Wiec skroci sie ja o 10 > centymetrow i jeszcze na pare osad wystarczy. Ciekawe. A zamiast budować parę osad krasnoludków nie lepiej zrobić remont jakiejś ulicy? A zamiast budować lodowisko na Rynku dokupić tereny dla ZOO? A atrakcji > turystycznych przeciez za duzo nie mamy. Myślisz, że krasnoludek będzie taką atrakcją?? > > Poza tym: co sie stalo z poczuciem humoru??? Poczucie humoru to można mieć w domu. A w sprawach publicznych i tak kosztownych trzeba się kierować rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Kiedys gdy mieszkalam w Londynie IP: *.ifn-magdeburg.de 23.11.03, 18:18 Niezadlugo co prawda, mieszkancy pewnej dzielnicy urzadzili wystawe poswiecona jezom.. Byly tam tlumy zwiedzajacych.. A ile roznych akcesoriow sprzedano przy okazji!!! Prezentowali sie drwale, dzieciaki skakaly na linach, panie domu kupowaly fartuszki z jezami, b. gustowna porcelane zdobiona piekna stara kreska, Panowie (ci seniorzy) ekwipowali sie w domki dla jezy do ogrodkow albo ksiazki na temat ekologicznego zwalczana szkodnikow... A nasi juniorzy- jakby juz sparcieli.... Shade- powiedzial krol krasnoludkow i ziewnal przeciagle...... A na autostradach wciaz wiele jezy ginie.. Poniewaz wszyscy lubimy autostrady juz dzis pamietajmy o jezach.. A ile krasnoludkow ginie przy okazji brutalnych zachniec niezbyt obdarzonych poczuciem humoru czytaczy- strach pomyslec... Ci wola barbie- w dodatku z taniego plastiku.....A u mnie ze sciany spoglada dama, z jej ramienia lasiczka, i obie sa b. przystojne... Dlaczego po oczach widac czy ktos czyta ksiazki czy wlepia slepia w ceny na kolejnych sloikach z tymi samymi parowkami? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A kto zapłacił za te chore wymysły? 21.11.03, 10:32 Bo wątpię, żeby ten cyrk był za darmo. Jak zwykle podatnicy stali się sponsorami poronionych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzew a jakubowska ma skrzaty za szafą .... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlaris Re: a jakubowska ma skrzaty za szafą .... IP: *.sympatico.ca 22.11.03, 01:26 odczepic sie od Wroclawia!ja sie w szkole uczylismy o Syrence albo o Smoku Wawelskim to dobrze bylo tak? a karsnoludk naprawde sa w e Wroclawiu i niejeden mieszkaniec tego miasta je widzial!ale one pokazuja sie tylko w okolicach Rynku, pozna pora i tylko dobrym ludziom!:-)jednego widzialm nawet w Higlanderze!:-)z malym kufelkiem ... nikt sie nie zdwilwil, normalka we Wrocku:-) krasnoludek po trudach pracy musi odreagowac prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ale co powiedzial to powiedzial. IP: *.ifn-magdeburg.de 23.11.03, 18:22 A racje mial,jakas... Skrzaty lepsze od krasnali.. TE ostatnie jakby niemieckie... No ale to chyba juz wroclawscy - archeo- skrzatologowie wiedza- tylko nie precyzuja widac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wernyhor prawda jest taka IP: 62.244.138.* 22.11.03, 14:47 że nie wszystkie krasnoludy były miłe i grzeczne www.fortunecity.com/rivendell/chronos/445/cald03.jpg www.fortunecity.com/rivendell/chronos/445/stream.jpg ale te od św.Elżbiety z pewnością były słodziutkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuśka Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: *.zipnet.com.pl 22.11.03, 16:21 Nareszcie wszyscy się przekonają,że krasnoludki są (były) na świecie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manwe Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.03, 19:45 Super, Wrocek stolica krasnoludkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: *.lublin.mm.pl 22.11.03, 22:00 supeer! Dla mnie to kolejny powód,żeby do Wrocławia zajrzeć. niestety nieprędko, ale ta krasnalowa teoria bardzo mi się osobiście podoba. Baśnie, to najmądrzejsze historie ze wszystkich i ciesze sie, ze pamiętają o nich nie tylko dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilkujadek Re: KINGSAJZ DLA KAŻDEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: srv1:* / 192.168.1.* 22.11.03, 22:02 DLA KAŻDEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 23.11.03, 18:30 Jasne, a ja przechowuje w szafie szkielet smoka wawelskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 19:09 To sa krasnoludki, ktore uciekly z niemieckich ogrodkow i powrocily do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sapiąca królewna Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: 193.201.167.* 24.11.03, 10:34 wypędzeni??? to niech założą związek wypędzonych krasnoludków z raichu... polska dla polaków! wrocław dla krasnoludków!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpm a w szczecinie pewnie w domu jurczyka ufo wyląduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 23:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksm01 Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.11.03, 23:28 Wreszcie będzie można zagonić je do roboty. Niech promują miasto... HI HI !! niech pomogą JTT Computer !!!!!Dumie WROCŁAWIA!!,bo co jest wart WROCŁAW bez JTT computer !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolczyk Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: *.los-angeles-16-18rs.ca.dial-access.att.net 24.11.03, 21:13 Prima Aprilis w listopadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal W. Re: Osadę krasnoludów odkryto we Wrocławiu IP: 212.244.252.* 26.11.03, 11:41 Bardzo cieszę się z tego "odkrycia". Jako absolwent Szkoły Podstawowej nr 104 we Wrocławiu ( im. M. Konopnickiej ), mogę stwierdzić, że już od najmłodszych lat byłem pewien,iż takie znalezisko i do tego we Wrocławiu, to tylko kwestia czasu. I stało się !!! Pozdrowienia dla WROCŁAWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanneck ty genialny specu od reklamy IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 18:16 skoro jest ich aż dwa miliony, to powinno starczyć na świąteczne promocje do wszystkich wrocławskich supermarketów. te archipelagi do czegoś się jednak przydały Odpowiedz Link Zgłoś