membrum_virile 21.03.09, 18:39 Nic się nie dzieje, wątku żadnego ciekawego do skomentowania nie widziałem od paru dni już. Marazm straszny. Zastój jakiś taki. Może dla ożywienia atmosfery mógłby mi ktoś chociaż naubliżać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Semafor Re: Nuda, panie, nuda... IP: *.chello.pl 21.03.09, 18:46 Po co po pierwszym "nuda" w temacie dałeś przecinek? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Nuda, panie, nuda... 21.03.09, 18:55 Gość portalu: Semafor napisał(a): > Po co po pierwszym "nuda" w temacie dałeś przecinek? On to, qu..., dobrze zrobił! "Panie" występuje tu, panie, jako wtrącenie, co tak, panie, niektórzy ludzie, panie, gadają i wtedy wtrącenie, panie, wydziela się przecinkami. Pojoł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: Nuda, panie, nuda... IP: *.chello.pl 21.03.09, 18:59 kolejar napisał: > On to, qu..., dobrze zrobił! "Panie" występuje tu, panie, jako wtrącenie, co > tak, panie, niektórzy ludzie, panie, gadają i wtedy wtrącenie, panie, wydziela > się przecinkami. Pojoł? Już kumam, kumie, obaj ze wsi pochodzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Nuda, panie, nuda... 21.03.09, 19:19 Gość portalu: Semafor napisał(a): Ano prawda Panie Miastowy, prawda, ino ja dziedzic ze dwora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Nuda, panie, nuda... IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.09, 19:32 ty semafor pewnikiem robiles na kolei za semafora na wsi, w okolicach Wlodawy... tuz przy granicy.... miales chamie Zloty Rog, ostal ci sie jeno sznur..... Kolejarowi, to ty melduj, a nie nadawaj! Poznaj swe miejsce: wpierw panowie, potem miastowi, a na koncu tobie podobni...... chlopy bezzebne w fufajkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: Nuda, panie, nuda... IP: *.chello.pl 21.03.09, 19:56 Gość portalu: Helmut napisał(a): > ty semafor pewnikiem robiles na kolei za semafora na wsi, w > okolicach Wlodawy... tuz przy granicy.... miales chamie Zloty Rog, > ostal ci sie jeno sznur..... Kolejarowi, to ty melduj, a nie > nadawaj! Poznaj swe miejsce: wpierw panowie, potem miastowi, a na > koncu tobie podobni...... chlopy bezzebne w fufajkach! A ja, sądząc po Twoim nicku i pisaninie, wnoszę żeś prostak nieokrzesany i u Niemca gnój przerzucasz. Chybaj pastuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut pajacu, stoj i zmieniaj zwrotnice dla dobra ogolu IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.09, 21:13 semafor, stojac pajacu na polskim rozdrozu, tuz przed Wlodawa , niczego wiecej nie widzisz.... jeno polskie gooowno rozsiewane dla dobra kraju! A to, zes pajac. to tylko dzieki twej wrodzonej chlopskiej "ynteligencyji" Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: pajacu, stoj i zmieniaj zwrotnice dla dobra o 21.03.09, 21:36 Gość portalu: Helmut napisał(a): > semafor, stojac pajacu na polskim rozdrozu, tuz przed Wlodawa , niczego wiecej nie widzisz.... Helmut! Ty mu już aż tak nie ubliżaj! On chyba jednak wjazdowy (semafor) do Dorohuska (od strony Jahodyna na szerokim torze) i ŚWIETLNY kolei UZ (ukraińskich). Do Włodawy nie jeżdżą. A semafory tamtejsze (kształtowe, na linki takie z latarniami nocnymi na naftę, albo gaz z butli nowocześnie) menele na złom rozkradli. Gość portalu: Helmut napisał(a): jeno polskie gooowno rozsiewane dla dobra kraju! Tu już też zaczyna być lekka przesada. Ostatnio w pociągu "Kasztan", co tamtędy przebiega (Bln. Zoo - Kyiv Pass.), kursują wagony z kiblami podciśnieniowymi ze zbiornikiem goovna (raczej więcej ukraińskiego, a i też mołdawskiego i rosyjskiego, bo wagony np. do Kiszyniowa i na Krym są "Kasztanem" prowadzone). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: pajacu, stoj i zmieniaj zwrotnice dla dobra o IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.09, 21:41 Kolejar, czy ty wierzysz, ze az tak "yntelygentnych" biora do podcisnieniowego wagonu? Takich od razu posylaja do Warsiawki.... tam semafor, za semaforem stoi.... Same mendy yntelygetne ynaczej! StojoM na bocznicy i nazywajoM sieM zboczone semafory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_23 wpadnij dziś do nieba godzina 22 ! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.03.09, 18:52 załóż czerwoną czapkę, napijemy sie browara i pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: wpadnij dziś do nieba godzina 22 ! IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.09, 19:04 bumbrum, inteligentny czlowiek nigdy sie nie nudzi. Masz wiec sporo do "nadrobienia". Ot, pogadaj z yntelingentnom inaczej Kleo, czy HanioM ( pies ja zna, jaki w koncu nick). Od razu skoczy ci iloraz yntelygencji z twoich 22 do 34. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: wpadnij dziś do nieba godzina 22 ! 21.03.09, 19:09 Czy jednak idiotycznie bym nie wyglądał w czapce czerwonej? I co ja bym żonie powiedział, z domu o tak późnej porze wychodząc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut i bez czapki zle wygladasz IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.09, 19:20 ty i bez czerwonej czapki idiotycznie wygladasz... podobnys do autobusowego kanara. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Nuda, panie, nuda... 21.03.09, 19:11 Jeszcze, jeszcze... Ale ostrzej, z pieprzem, żeby się panny rumieniły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Nuda, panie, nuda... IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.09, 19:21 ostrzej z toba nie trzeba... starczy lekko, jak po palcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: Nuda, panie, nuda... IP: *.chello.pl 21.03.09, 19:59 Gość portalu: Helmut napisał(a): > ostrzej z toba nie trzeba... starczy lekko, jak po palcu! "Starczy" to jest uwiąd kmiotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienasycony a psie kupy? też nudne? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.03.09, 20:08 Może coś jeszcze o psich kupach napiszesz? - to przecież taki ciekawy, aktualny i poważny problem. Na pewno wiele osób czuje jeszcze niedosyt w tym temacie - masz tu duże pole do działania. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: a psie kupy? też nudne? 21.03.09, 20:55 To jest porywający, niesłychanie przenikliwy a dogłębny wątek z dziedziny fundamentalnej dla losów ludzkości nauki - EKSKREMENTOLOGII STOSOWANEJ. Nie należy sobie drwić! Nie wiem, co by dziś było z tym naszym krajem, gdyby nie Pan Premier gen. prof. dr n. med. Sławoj Składkowski. Gdyby nie Jego Sławojki z całą pewnością parę pokoleń temu całą cywilizację na Nizinie Polskiej wymiotłaby cholera, tyfus i czerwonka - o różnych innych nie wspominając. Tymczasem dziś zagrożenie rośnie! UEFA zagroziła stanowczo odebraniem Polsce Euro2012. Wiecie dlaczego? Wizytatorzy UEFA ostatnio wybrali się do Wawy koleją. Pechowo jednemu z nich się zachciało na Dworcu Centralnym. Zemdlał. Niemal natychmiast pod naciskiem min. Mirosława Drzewieckiego i min. Cezarego Grabarczyka PKP gwałtem ogłosiły "Konkurs na projekt toalet dworcowych". To jest poważna sprawa - nie jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut psie ekstermenty bumbruma IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.09, 21:09 .... slowem, wdepneli w psie gooowno bumbruma. Zawsze mowilem: pies sra.... zabieraj, a ten (bumbrum) swoje- ze placi podatki. Chili- bumbrum musi sam sprzatac psie kupy! Koorde, tak cwaniaczyl....! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Nuda, panie, nuda... 21.03.09, 21:40 Spoko, spoko, w poniedziałkowym wydaniu Dolnośląskiej na pewno sie znajdzie jakiś gorący temat. Np: "Wrocławianie! Dlaczego budujemy tak mało szaletów publicznych" Albo "Wrocławianie, dlaczego tak kiepsko remontujemy drogi" Albo "Wrocławianie, dlaczego tak często spóźniamy tramwaje" Albo "Wrocławianie, dlaczego tak często jeździmy po pijaku" P.S.Informacja dla p. redaktora Sawki: gdybyście chcieli któryś z tych tytułów faktycznie użyć, to proszę należną mi wierszówkę wpłacić na WOŚP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Nuda, panie, nuda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 21:01 Forum się ożywi gdy zniknie niejaka Hania Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Nuda, panie, nuda... 23.03.09, 02:58 Gość portalu: kinia napisał(a): > Forum się ożywi gdy zniknie niejaka Hania Nie przesadzaj! Taka Hania wręcz ożywia forum. Dzięki niej wiele osób zostało pobudzonych do wypowiedzi, rozwijają się tematy, chociaż może nie najważniejsze dla losów świata ;). Zgodzę się, że zajmowanie się Hanią jest chyba jednak stratą czasu i "zaśmiecaniem" forum, ale na pewno jej obecność nie powoduje nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle w temacie Re: Nuda, panie, nuda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 00:14 Jesteśmy tolerancyjni i nie ubliżamy upośledzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Nuda, panie, nuda... 23.03.09, 17:02 To godna pochwały postawa. Moja mama zawsze mi powtarzała, aby nigdy nie naśmiewać się z ułomności ludzkich, fizycznych i psychicznych. Garbaty przecież chciałby mieć plecy proste, chromy zaś zdrową nóżkę. Zezowaty również nie jest winny, że ma jedno oczko bardziej. Śmiać się można z tych negatywnych cech, które obśmiewany jest w stanie zmienić: spluwanie na ziemię, używanie wyrazów wulgarnych, drapanie się publicznie po pupie et cetera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Nie ma nudy IP: 86.96.227.* 23.03.09, 06:30 Dzieki rzadom PO dostalem uczciwa waloryzacje, za ktora wyjechalem do cieplych krajow i moge do znudzenia balowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Nie ma nudy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.09, 07:18 no nie, tylko nie o polityce i Tusku... to specjalność Assura (siurka) i Hani. Mam mdłości. Już o żydach bym wolał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Nie ma nudy IP: 86.96.228.* 23.03.09, 07:38 Leze pod palma i zadna polityka mi w glowie. O bajobongo mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Nie ma nudy IP: 195.72.91.* 23.03.09, 13:30 No tak, hulaszczy tryb życia emerytów i rencistów rujnuje budżet RP :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Nuda, panie, nuda... IP: 153.110.202.* 23.03.09, 07:49 A kiedy bedzie we W-wiu metro lub cos w tym rodzaju ?? Odpowiedz Link Zgłoś