Dodaj do ulubionych

Dolny Śląsk - Polska C

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 08:36
Wczoraj w Faktach TVN pokazywano podział Polski. Dziwię się, że Dolny Śląsk
został zakwalifikowany do Polski C wraz z Lubelskim i Podkarpackim. Pod uwagę
brano nie tylko wskaźniki ekonomiczne. Pozdr.
Obserwuj wątek
    • miliarder Re: Dolny Śląsk - Polska C 27.11.03, 18:55
      Gość portalu: Rura napisał(a):

> Wczoraj w Faktach TVN pokazywano podział Polski. Dziwię się, że Dolny Śląsk
      > został zakwalifikowany do Polski C wraz z Lubelskim i Podkarpackim. Pod uwagę
      > brano nie tylko wskaźniki ekonomiczne. Pozdr.

patrząc na infrastrukturę drogową i stan budynków,
      dbałość o wygląd nieruchomości
      to Lubelskie i Podkarpackie stoi dużo wyżej
      niż zDolny Śląsk
      • Gość: Kościelny Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.03, 19:13
        Po co klasyfikować Dolny Śląsk. Wystarczy przejechać się na lotnisko. Ten
        teren /łącznie z samym portem lotniczym/ nie mieści się w żadnej klasyfikacji.
      • Gość: el matador Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.11.03, 09:18
        NIEDERSCHLESIEN to na pewno POLSKA"A" ale warto by było wziąść pod uwagę
        negatywy dolnośląskiego superrozwoju-25% stopa bezrobocia(rekord kraju),
        nędzę na terenach popegeerowskich i w małych miastach - przejeżdzcie się po
        rozsypującej się Kotlinie Kłodzkiej- brud,smród,kresowa beznadziejność - nie
        jak u NIEMCÓW,nawet najbiedniejszych-wszystko tam wypucowane,wszystko
        wybielone wyszorowane,POLAK to pijak,leń i kresowy BRUDAS.Weżcie pod uwagę sam
        WROCŁAW tysiące kajzerowskich śmierdzących slumsów(TRÓJKĄT BERMUDZKI)z
        tysiącami mieszkających w nich wykolejonych alkoholiczek i alkoholików i
        narkomanów z uwagi na długotrwałę bezrobocie i związany z tym upadek
        moralny,fizyczny i psychiczny.
        WEŻCIE DOLNOŚLĄZACY KUBEŁ WODY Z MYDŁEM,PROSZKIEM,WEŻCIE BIALĄ I RÓZNOKOLOROWĄ
        FARBĘ i POMALUJCIE TE SWOJE ZGNOJONE BRUDEM i ALKOHOLEM SIEDZIBY,WYSZORUJCIE
        JAK PRAWDZIWI WZOROWI NIEMCY OBEJŚCIA I WYPUCUJCIE NA GLANZ ZASYFIONE KRESOWE
        I LWOWSKIE SWOIM BRUDEM SZYBY.
        ORDNUNG MUSS SEIN!NIE KOMPROMITUJCIE POLSKI W OCZACH TYSIĘCY TURYSTÓW
        ODWIEDZAJĄCYCH WASZ ROZSYPUJĄCY SIĘ W PONIEMIECKIE GRUZY I RUDERY REGION
        W ZDROWYM CIELE i OBEJŚCIU _ ZDROWY DUCH!!!!!!!
    • Gość: SKIN Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.03, 21:16
      Rura słuchasz wiadomości podawanych przez wszawskie stacje tv? Myślałem, że w
      tym Poznaniu jesteście bardziej mądrzejsi i inteligentniejsi!
      • Gość: Rura Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 08:15
        Gość portalu: SKIN napisał(a):

> Rura słuchasz wiadomości podawanych przez wszawskie stacje tv? Myślałem, że w
        > tym Poznaniu jesteście bardziej mądrzejsi i inteligentniejsi!

Ja czuję się tym oburzony, żonę mam z D. Śląska i jak odwiedzam okolice
        Wrocławia to nie wydaje mi się , że to Polska C. Pozdr
        • Gość: OSK Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 28.11.03, 10:52
          Też nie potrafię tego zrozumieć. Faktem jest, że Wrocław to bogata (jak na
          polskie realia) wyspa, ale Dolnośląskie kwalifikuje się pod względem bogactwa
          na 5 miejscu. Tak więc patrząc z punktu ekonomicznego woj. Dolnośląskie nie
          powinno być zaliczone do Polski C. Nie wiem dokładnie jakie przyjęto kryteria
          przy ocenie obszarów Polki, ale mimo wszystko trudno mi uwierzyć w to, że Dolny
          śląsk wraz ze swoją stolicą może należeć do Polski C wraz z Podkarpackim i
          Lubelskim.
    • Gość: romario Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 21:20
      Masz jakieś wątpliwości? Poza Rynkiem i kilku wybranymi osiedlami cała reszta
      Wrocławia to duża i co najgorsze brudna i zaniedbana wiocha. Jasne, EXPO,
      lodowisko, dyskusja stadion czy wielka hala maja dać nam poczucie wyjątkowości
      naszego miasta, ale spróbójcie przejechać przez miasto samochodem, szczególnie
      za Odrę, na Psie Pole. Mam wrażenie, że Dolny Śląsk został zakwalifikowany do
      Polski C przede wszystkim z powodu swojej zaściankowej stolicy.
      • Gość: jurek Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 21:51
        romario wiesniaku. jestes takim samym tepym burakiem jak cala warszawka i jej
        zasrany TVN. jak mozna wierzyc tej tzw. telewizji? juz dawno wypieprzylem ja z
        pamieci mojego telewizorka (podobnie jak radio Z(gr)ET.
        • Gość: romaro Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 21:58
          Zaraz widać że wychowałeś się na prawomyślnej, trzymającej władzę
          telewizji "publicznej".
          • Gość: SKIN Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.03, 22:20
            romario do jakiej kategorii można zaliczyć wszawkę? Przecież ona nie mieści się
            nawet w kategorii Z.
            • arnold7 Re: Dolny Śląsk - Polska C 30.11.03, 03:51
              Autonomia i wykorzystanie wzorcow, ktore sie sprawdzaly przed 1945. To jest
              recepta.

Pyrsk!
    • johann3 Re: Dolny Śląsk - Polska C 30.11.03, 10:16
      a ja sie nie dziwię...
      • Gość: SKIN Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.03, 12:28
        johann3 synu gdzie i jak cię zrobili?
        • Gość: brat johana Re: Dolny Śląsk - Polska C IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.03, 13:39
          za malo robicie zadym, dlatego jestesmy w trzeciej grupie ligii okregowej, ale
          ty i Twoi koleise tez jestes Polska C, to co sie dziwic, ze nawet tego nie
          potraficie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka