giles.oliver 31.03.09, 14:35 Mieszkam na Klecinie - wiecie może czy są w pobliżu bary/restauracje, które dowożą jedzenie do domu? Gyros, pizza, etc. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jac Re: Jedzenie na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 19:02 Pizzeria na rogu Zabrodzkiej i Wałbrzyskiej Bar Point na Buraczanej Pizzeria na Cukrowej Telepizza zdaje się też wozi na Klecinę. W pięć minut "z buta" jesteś w Auchanie, gdzie fastfoodów pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: Jedzenie na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 01:29 ostatnio znalezione: www.tastyservice.pl jeszcze nie wyprobowane SF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any Re: Jedzenie na telefon IP: 90.156.112.* 04.04.09, 04:37 ja tez mieszkam na klecinie - zamawiam w capratti lub w samos. samos choć dalej -na grabiszynku - wozi na klecinę, a tam jest najlepszy gyros wmieście i pizza z pieca (mega porcja za psie pieniądze) - ludzie przyjeżdzają do samosa z drugiego końca miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_1980 Re: Jedzenie na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 13:29 Ja zamawiam na stronce www.http://www.netkelner.pl/wroclaw w zależności na co mam ochotę. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam sie Re: Jedzenie na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 11:29 A która Ci firma zapłacił za to abyś się podzielił z nami tym że ma super jedzenie na klecinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjil Re: Jedzenie na telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.09, 12:45 a chcesz kłaść jedzenie na telefonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any Re: Jedzenie na telefon IP: 90.156.112.* 17.04.09, 13:56 A dlaczego, któraś firma miałaby płacic. ktoś pyta, to się odpowiada. może ty pracujesz na usługach którejś z firm, ja nie. mieszkałam wczesniej na al. pracy, więc często brałam jedzenie w samosie. wiem też, gdzie jedza moi znajomi i gdzie im jedzenie smakuje. nie wiem, w czym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Jedzenie na telefon IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.09, 13:39 www.glodomor.pl wpisujesz ulice i wyskakuje co jest w poblizu i jakie menu. Z pointa polecam makarony zapiekane...pycha. Odpowiedz Link Zgłoś