twiss19 05.04.09, 19:12 Sszukam sponsora do mojej strony internetowej, która będzie przynosić ogromne zyski, potrzebuje pieniedzy na serwer i reklame :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pierre Re: szukam sponsora IP: *.as.kn.pl 05.04.09, 21:23 Sponsora czy inwestora? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: szukam sponsora 06.04.09, 20:15 Z inwestorem to by się trzeba tymi zyskami podzielić... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Sponsor Re: szukam sponsora IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.09, 21:27 Wybrzeze Conrada, przed mostem Osobowickim. Tam znajdziesz sponsora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracus Re: szukam sponsora IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.09, 09:30 A dlaczego Conrada? Cos sie tam miesci o czym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: szukam sponsora 06.04.09, 20:19 Gość portalu: Pracus napisał(a): > A dlaczego Conrada? Cos sie tam miesci o czym nie wiem? Tam jest oficjalny adres i główna brama Szpitala p.w. Przemienienia Pańskiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: szukam sponsora IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.09, 20:22 Kolejar, napisz mu tez, ze tam sponsorow co niemiara... Po zejsciu schodkami do bylego prosektorium, znajdzie wielu sponsorow.....O Stalina.... po Mussoliniego! Za ich jakosc nie reczymy... Ale wszyscy maja w widzie komputer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: szukam sponsora IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.09, 20:26 Kolejar, londujem zem we Wrocku w srodem, i z przyjemnoscia ciem zaproszem na obfite sniadanie.... ja stawiam ( jako nowobogacki). jak to dograc, by Hanka nie zleciala sie na krzywy ryj! Odpowiedz Link Zgłoś