hrabiaa 06.04.09, 20:35 zadaje sobie to pytanie, choc, zem na "wygnaniu".. takiego nie spotkalem.... Choroba religii i czergos tam meczy nas i ja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helmut Jureek Wiesbaden IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.09, 20:41 Jureek Wiesbaden,,,,,, odezwij sie. Czas na normalnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
homo-vratislaviensis Re: Jureek Wiesbaden 06.04.09, 20:52 aby Hanka zapomniala o nieniwisci... posylamy jej Rawhide.... www.youtube.com/watch?v=2LEY9E_W5sw Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 07.04.09, 15:50 Dawno, dawno temu, kiedy książka kosztowała równowartość dwóch wsi, wydawano tylko wartościowe pozycje. Potem nadeszły czasy Gutenberga, a wraz z nimi upadek książki, czego efektem są dzieła takich pisarzy jak Adolf Hitler czy Mao Tse Tung. Wreszcie internet uczynił pisarzami absolutnie wszystkich do niego podpiętych, likwidując ostatnią barierę w postaci strachu wydawcy przed wypuszczeniem na rynek ostatniego bubla. Pisać każdy umie, nieprawdaż ? A czy pisać każdy powinien, to już zupełnie inna para kaloszy. W tym świetle Hanka nie jest porażką, tylko jutrzenką postępu. Takim chichotem historii. Amerykanie nazywają to zjawisko bodajże "collateral damage". My nazywamy to kosztem ubocznym rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Hanka to porazka naszych czasow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 23:06 masz racje, Hanka, to "nadchodzące ocieplenie Ziemi", to kataklizm intelektualny normalności.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 09.04.09, 04:25 To jest bulwersujący problem - skąd się TACY biora? Ja rozmyślam: To sa ludzie jakoś (na różne sposoby) niedowartościowani i ulegają bzdurom. Jak skini z osiedla bloków z betonu bez nadziei. Jak starzy psychicznie ludzie, którzy szukają wytłumaczenia dla swojego złego losu. Tacy łatwo ulegają ideologiom, które tłumaczą całe zło i niesprawiedliwość spiskiem, układem. Nienawiść pomaga psychicznie. Trzeba ją tylko ukierunkować, co wybornie czyni Rydzyk i Jaruś Kaczyński. Pozostaje pytanie: Czyim interesom to naprawdę służy? Aż boję się powiedzieć, że Kremla, ale tak mi wygląda... Udupić Rzplitą, budować następną wg nowych zasad - widzę tych sympatyków, co widzą spisek żydowski, masoński, gejowski, zagrożenie germanizacją, a Braci Słowian na Kremlu nad wszystko. Chcą w swym chrześcijańskim miłosierdziu likwidacji UE, wrogich sobie państw narodowych, oczyszczenia ich z elementów obcych, jedynej słusznej religii katolickiej i nade wszystko przywrócenia KARY GŁÓWNEJ. To niech powiedzą wprost - Chcemy publicznych egzekucji! Ale oni zaprzeczą oficjalnie... Niektórzy z nich zdobywają się na szczerość i mówią: nie, bo to się teraz nie da... A jak by się dało??? Ludzie!!! Na kogo głosujecie? I na co? Rządy PO są o Niebo lepsze od PiS. To widać, a przede wszystkim czuć. Ja nawet znienawidzone SLD bym już wolał od PiS i LPR. Wybory do Europarlamentu. Tylko TOW. JÓZEF PINIOR!!! Jak ktoś inaczej uważa, a ma się za mądralę, to durny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 08:58 "Idzie nowe" - Pisuar chowa pod łóżko swoje "aniołki" wysyłane do tej pory na bój złem, jak zapowiedział urokliwy Jaruś. Oznacza to, że doborowe oddziały "yntelygentnych inaczej" bajcov typu góralka voto coś tam, zostały skierowane na inne odcinki frontu walki z normalnie myślącymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maagnat Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:32 Takich jak ona - umysłowo ograniczonych,skrajnie schematycznych, myślących biało-czarno,z wdrukowaną religijnością i poczuciem jedynej słuszności głoszonych (bez przerwy, wszędzie i na każdy temat) poglądów- jest mnóstwo.Tylko nie wszyscy mają głębokie problemy emocjonalne i nieustanną potrzebę zwracania na siebie uwagi, jednoczesnego lansowania się (jestem śliczna, bogata, mądra itd.)z jednoczesną potrzebą "żywienia się" wszczynanymi na forach awanturami. Ona tym żyje (zupełnie jakby nie miała żadnego prywatnego życia - ludzie zazwyczaj poświęcają gros czasu bezpośrednim interakcjom - nie muszą wysiadywać bez przerwy w internecie reagując na WSZYSTKO).To chore ale jest na to rada - NIE ODPOWIADAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: 195.72.91.* 09.04.09, 10:39 Szczerze? Twoja wypowiedź nie jest ani ciut lepsza od Hankowych. Twoją przewagą natomiast jest to, że nie prezentujesz swych poglądów po 10 razy dziennie. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Plazzka Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:13 nie wiem do kogo piszesz ale to bez znaczenia, moje pytanie ma ogólniejszy charakter - czy oprócz emocjonalnych emanacji i wyrzucenia z siebie na forum stanu uczuciowego masz coś konkretnego do przekazania? jakaś argumentacja, analiza, wskazanie ew. niezgodności lub logicznych zastrzeżeń? Czy tylko potrafisz głupawo "popierdaczyć" na poziomie emocji cioci Kloci w pociągu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Hanka idiotka, ale swoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 20:23 Hanko, twoja głupota zawsze jest bliżej ciebie. Lepszy własny idiotyzm, niż obcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 09.04.09, 22:23 Gość portalu: do Plazzka napisał(a): [...] Jeśli to do mnie - te Twoje z kolei wynurzenia, zgadzam się w tym, że mnie ci wszyscy "hankowi" wkur... Ale z drugiej strony po prostu nie mam czasu na wypisywanie na forach elaboratów. I tak za dużo czasu temu poświęcam. Interakcja żywa? Właśnie. Także netowa, ale związana z określonym tematem, a wręcz pracą nad projektem - temu komp i sieć mi służą. Jeśli chodzi o konkretne propozycje, to na dziś mam jedną: Głosujcie na TOW. JÓZEFA PINIORA! To jest odpowiedź bardzo konkretna. Uzasadnienie napisałem jakieś w wątku o kandydatach do EU-Parlamentu. Nie za bardzo mi teraz powtarzać, ale, jeśli wywiązałaby się jakaś dyskusja, to pewnie za tow. Józefem coś będę pisał, co mi wypada z wszystkich chyba możliwych powodów (mój ex. vice-szef, przyjaciel artystyczno-polityczny, wspólnota tradycji rodzinnych i przekonań - PPS!, osobista znajomość). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Dzieki Ci Opatrznosci, zes Hanke pozwala IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.09, 19:47 Gott sei Dank.... zniknela spadochroniara.... Nikt za nia nie placze.... i to jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Helmut! 16.04.09, 06:05 Jak będziesz z tym piwem, to ja chętnie się z Tobą napiję a pogadam przede wszystkim. Daj znać. Przepraszam, że wcześniej nie podziękowałem za zaproszenie, ale to było w jakimś kretyńskim wątku. Aha, czy wznowić wątek o wspomnieniach z PRL? Coś mogę jeszcze poroić, a i tak pewnie to zrobię, jak się bardziej pozbieram z zadym różnych do twórczości forumowej. Teraz trochę za dużo już ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Tadeusz Re: Helmut! IP: *.aster.pl 27.04.09, 19:40 Polacy Słowianie ! [ nie mylic z obywatelstwem polskim ] w UE z tamtejszej ludnosci eropejsy zrobili z nich typowe młpoludy !! są poprawni politycznie ! ekologiczni ! wielokulturowi !!! i tolerancyjni !! mają tam limity ! nakazy ! zakazy ! to ja sie pytam ? gdzie tam jest wolność ???? co eropejsy zrobili z tej ludnosci ? odpowiadam ! zrobili z nich bezmyslny MOTŁOCH !!! bierny motłoch ! Dlatego !!! bojkotujemy żydowskie partie ! [ PO PIS SLD PD SDPL ! ] Bojkotujemy wybory europejskie !!! to nie nasz Cyrk !!!! POLSKA TO NASZ KRAJ SŁOWIANSKI ! TO NASZA TRADYCJA SŁOWIANSKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywrozka Re: Helmut! IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 21:17 bojkotujmy.... bojkotujmy Ksiezyc, ze franca wschodzi nie tam, gdzie Polacy nakazuja, bojkotujmy krety, ze ryja w polu, i te france turkucie podjadki tez.... bo to zydwowskie france. nie bojkotujmy polskiej glupoty, polskiego brudu, polskiej kultury i polksiego chazijstwa. Ono musi w Europie zwyciezyc. Na pohybel zydowskiej Europie.... niech zyje polska "kultura" brudu, wscieklych krow i sielankowych obrazow z Chelmonskiego! Hoghw, moj bracie Apaczu... ale to czerwona morda... wiec... na zdar bracie jaskiniowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Tadeusz Re: Helmut! IP: *.aster.pl 28.04.09, 07:25 nicku antywrozka ! przypominam ci !!! NIE ma przymusu zamieszkiwania w Polsce ! Słowian ! macie swój piekny kraj Izrael to droga wolna !! [ zapewniam cie ze za wami NIKT ~! NIE BEDZIE PŁAKAŁ] a MY SŁOWIANIE ! bedziemy wolnym krajem ! bez zamordyzmu żydowskiego !!! hej bracia Słowianie ! Wolność !! to najcenniejsza rzecz !! NIE DAJMY Z SIEBIE ZROBIĆ BEZMYSLNY MOTŁOCH !!! Wolna Polska ! to Polska Słowain !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbaan Re: mieszasz! IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 20:20 Halo! He, Helmut wydalo sie - cos ci sie rozdwaja.... Jezeli uzywasz pierwszego jezyka - to pomyliles forum! Mieszasz i nie wiadomo o co chodzi! barbaan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: mieszasz! IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 21:20 Gość portalu: barbaan napisał(a): > Halo! > > He, Helmut wydalo sie - cos ci sie rozdwaja.... > > Jezeli uzywasz pierwszego jezyka - to pomyliles forum! > Mieszasz i nie wiadomo o co chodzi! > > barbaan Sorki Winnetou, ale u nas na Sepolnie, to za halo w pyziaka wala. Wiec, nie przyjedzaj tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: 195.72.91.* 22.04.09, 15:12 Mój wpis nie zawierał żadnych emocji, tylko moją opinię. Natomiast argumentację, analizę, wskazanie ewentualnych niezgodności lub logicznych zastrzeżeń pominąłem, gdyż pisanie takich rzeczy w wątku, którego jedynym celem jest napaść na innego uczestnika forum uważam za jałowe. Twoja wypowiedź umacnia mnie w tym przekonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Plazzka Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 11:24 Twoja wypowiedź nie uwzględnia faktu, ze Hanka jako indywiduum nie jest warta żadnej uwagi, komentarza ani tym bardziej napaści - ot nudna, przewidywalna, słabo wykształcona katoliczka o wiejskim pochodzeniu i takich też poglądach. Natomiast interesująca może być kategoryzacja pewnego rodzaju ludzi,dla jakich jest symptomatyczna.Ta grupa ma wpływ na naszą codzienność poprzez mechanizmy demokracji.Rozumiesz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H A N I A Gorące jak słońce ~! pozdrawiam wszystkich ciepło IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 12:47 dziękuję uprzejmie za tak szerokie zaintersowanie moją osobą ! naprawdę niepotrzebnie ! Nie wymagam aż tyle uwagi, naprawdę jestem skromną osobą. Muszę tu zauważyć, że mam miejskie pochodzenie, bo nigdy nie zamieszkiwałam na wsi (jak tu ktoś imputuje). Od urodzenia zamieszkiwałam w mieście a moja sympatia do wsi nie wynika z wiejskiego pochodzenia, którego nie posiadam. Mam wysokie elitarne wykształcenie uniwersyteckie oraz nabywane na zachodnich uczelniach. To tyle gwoli sprostowania do "Do Płazka" Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie, które doprawdy uważam za zbędne. Pozdrawiam wszystkich Polaków gorąco ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odezwało się... Re: Gorące jak słońce ~! pozdrawiam wszystkich c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 17:36 Wróciło, jest i znowu mówi, nie rozumiejąc, ze to nie o niej. I znów głupoty wypisuje: 1.>mam miejskie pochodzenie, bo nigdy nie zamieszkiwałam na wsi> nie trzeba mieszkać na wsi, żeby mieć wiejskie pochodzenie 2.> Mam wysokie elitarne wykształcenie uniwersyteckie> a z jakiego punktu trzeba patrzeć, żeby uznawać dostępne dla wszystkich i darmowe wykształcenie na polskich uniwersytetach za elitarne?. Średnio zdolny szympans zda i skończy, jak się chwile pouczy. 3.>Pozdrawiam wszystkich Polaków gorąco!> równie dobrze można pozdrawiać na tym forum wszystkich Ziemian lub wszystkie stwory z kosmosu - i tak pozdrawiana całość nie przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H A N I A Re: Gorące jak słońce ~! pozdrawiam wszystkich c IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 18:06 relax, take it easy, Magnacie, czy jak ci tam (mniejsza z tym) wiem ze to Ty, tak strasznie cierpisz z mojego powodu, Twoje posty w któych się sam osobiście nakręcasz (często na mnie) są dramatycznie rozpaczliwe ! Mnie one nie ruszają, co najwyżej bawią ;) Jestem mieszczanką, tak jak moi rodzice. Ale nawet gdybym była ze wsi, absolutnie nie uważałabym tego za powód do wstydu. Wręcz przeciwnie, ludzie wiejskiego pochodzenia umieją godnie znosić swoją biedę, i bronić własnego zdania ! są też często mądrzy życiowo, mimo braków w edukacji. Ja jak pisałam kształciłam się równiez na uczelniach światowych, nie tylko w Polsce. Polskie uczelnie są na dużo wyższym poziomie i trudniej się tutaj studiuje ! Polscy studenci są doceniani w całym świecie i słyną z inteligencji oraz umiejętności studiowania nie dla studiowania ale dla zdobywania wiedzy, ciekawości świata i dociekliwości. A ty jeśli uważasz się za szympansa to tylko Twój problem. Pozdrawiam gorąco, psorze - smutasku! Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 28.04.09, 14:00 Owszem, dla mnie bardzo interesująca może być kategoryzacja ludzi, którzy wpisują złośliwe uwagi, chamsko komentują oraz brutalnie napadają na nudne, przewidywalne, słabo wykształcone katoliczki o wiejskim pochodzeniu i takich też poglądach. Nienawiść (tak to odbieram) tych ludzi do nudnych katolików jest symptomatyczna, a dla mnie zupełnie niezrozumiała. Kto mi zagwarantuje, że ludzie w taki sposób funkcjonujący na forum nie są faktycznie niebezpiecznymi fanatykami, którzy moga mieć duży wpływ na naszą codzienność poprzez mechanizmy demokracji oraz media. Czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Plazzka Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:11 Plazzku, dlaczego ktoś ma ci coś gwarantować i przejmować się tym, co może być dla ciebie bardzo interesujące albo niezrozumiałe? I dlaczego namysł nad zjawiskiem traktujesz jak atak (i to "chamski") i brutalność skierowaną osobiście do kogoś? Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem - tam jest napisane, ze chodzi o zjawisko a nie ojednostkowego głąba. Głupota pozostanie głupotą, negatywne wartościowanie jest wpisane jej analizę. Gdzie tu nienawiść? Myśl, Plazzku, myśl (jak mówił jeden Kubuś). I nie dodawaj intencji ani nie nadinterpretowuj, bo to głupie. Tu nikt nikomu krzywdy nie robi - co najwyżej wyraża brak akceptacji. Na pewno zrozumiesz - nie jesteś przecież Krowim Plackiem :)) Luzik! Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 28.04.09, 18:44 Gość portalu: do Plazzka napisał(a): [...] Tekst "do Plazzka" jest całkowicie słuszny i prawdziwy. Podpisuję się, ale muszę coś dodać. Ci "atakujący biedną katoliczkę" nie działają z nienawiści, ale podejrzewam, że... ze strachu przed nienawiścią!!! Przynajmniej moje motywy polemiczne są właśnie takie - po prostu boję się agresji tych wszystkich Hanek, Ireneuszów-Tadeuszów (ten jest przynajmniej śmieszny!), Assurów, a do tego przepastnej głupoty Ddyzmów i podobnych. Oni wszyscy wytwarzają atmosferę, która potem przynosi skutki w postaci poczucia zagrożenia na ulicy. Doszło już nawet do tego, że jacyś łysi darli się do mnie: "Won z Polski!", a przy tym usiłowali po prostu zmasakrować - uratowało mnie tylko to, że byli zbyt pijani. O co im chodziło? Że jestem Aborygenem, Żydem, Ukraińcem, Austriakiem, Niemcem, czy coś jeszcze? Kolor oczu, włosów nie taki, ubranie im się nie podobało, a może po prostu fakt posiadania włosów? Uważam jednak, że pier...ły wypisywane po forach przez tych wszystkich "mających prawo do swoich poglądów, przekonań oraz wiary", "broniących polskości i wiary", wietrzących wszędzie spiski, niestety, są groźne! To jest piękna legitymacja dla chuliganów. To ja im mówię: Won z Polski rydzykowi popaprańcy, antysemici, "prawdziwi Polacy", niedorobieni bohaterowie walki z germanizacją, faszyści, kremlofile, komuniści i podobni lewacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.09, 19:15 kolejar.... you are right.... reszta jest milczeniem, bo swinska grypa nadchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.devs.futuro.pl 15.04.09, 21:31 Najbardziej dowartościowujesz rzeczoną "hankę" pisząc o niej lub próbujac z nią polemizować. Nie wyobrażasz sobie jak takich rydzykowych trolli boli zignorowowany post, bez żadnej odpowiedzi. Niestety, mają radochę... Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 16.04.09, 06:10 Gość portalu: Roman napisał(a): > Niestety, mają radochę... A masz rację!!! Zauważyłem to po innych wątkach. Jak z "rydzykowymi" polemika upada, to oni jeszcze troszkę sami ze sobą próbują, potem stopniowo zdycha temat... Dobrym przykładem są te wszystkie dyskusje o "Ludowa", czy "Stulecia". Tam już nikt poważnie nie pisze poza oszołomami. Aha, Hanka z forum WBC, gdzie była zaproszona i pobyła chwilę, nagle znikła! Po prostu ci "lewacy" (to po części prawda - lewacy), ale i "prawacy" chcieli z nią dyskutować. Nie ma z kim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Tadeusz Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.aster.pl 27.04.09, 19:54 zydzie Roman ! jak sie nie ma argumętów to sie dorabia ideologie milczenia ! [ czytaj leciec w głupa udając ze nie czytam posta ! ] typowa żydowska taktyka ! śmieszna żałosna taktyka żydowskiej miejszosci ! nie ty pierwszy nie ty ostatni ! Polacy Słowianie ! bądzcie silni !! bądzcie gotowi !! jak przyjdzie czas by obronic nasz Słowianski kraj ! NASZ PIEKNY KRAJ !!! dzis bojkotujemy żydowskie wybory ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynabati przyglup w domu, to problem sasiadow IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 21:00 zydzie Roman ! jak sie nie ma argumętów to sie dorabia ideologie > milczenia ! [ czytaj leciec w głupa udając ze nie czytam posta ! ] > typowa żydowska taktyka ! śmieszna żałosna taktyka żydowskiej > miejszosci ! nie ty pierwszy nie ty ostatni ! > > Polacy Słowianie ! bądzcie silni !! bądzcie gotowi !! jak przyjdzie > czas by obronic nasz Słowianski kraj ! NASZ PIEKNY KRAJ !!! > dzis bojkotujemy żydowskie wybory ! Kurde, ale wymysliles z tymi agumentami. jakie to polskie, ortograficzne. Pewnie pala w szkole to seksualny stopien! majac pale jetes polakiem..... bo lecisz zaraz "po lak", a przy okazji lecisz na korepetycje z polskiego. Swoja droga, zal mi twych starych, ze maja w domu takiego przyglupa.... Hoghw Bracie Bialy! Bialy power , Biala Maka, Bialy Cukier, Bialy Chleb, Bialy Snieg - Heil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Tadeusz Re: przyglup w domu, to problem sasiadow IP: *.aster.pl 28.04.09, 07:38 nicku antynabati ! a ty sie za kogo uważasz ? za genusza ? za mesjasza ? Icku ! ty jesteś zwykły śmierdziel !! który codziennie walisz śmierdzace kupy ! i ty smiesz Icku komus zwracać uwage ? radze ci Icek pozbyc sie megalomani ze jesteś [ jestescie ] jakimis geniuszami ! zwykli smierdziele jestescie ! TYLE ! [sam masz problemy z ortografią Icek !! ] Polacy Słowianie ! nie bierzcie poważnie tego żydowskiego bełkotu !! WYZWOLIC POLSKE ! WYZWOLIC SŁOWAIAN ! bojkotujemy żydowskie wybory do UE !! Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 16.04.09, 08:33 Każde forum ma swój poziom, te również. Oznacza to także, że na tym forum koncentrują się ludzie o szczególnych poglądach , których wypadkową jest również nie pokryta niczym aspiracja. Jednym słowam jest to dobre miejsce dla trzepaczek do bicia piany. Te kalectwo intelektualne inspirowane jest w dużej mierze przez grupy interesów w okół GW. Jak krowa na pastwieku pozostawiając po sobie ektrementy , których zapach przyciąga do siebie różne insekty, tak samo działa każde forum. Z tym że nie na każdym forum elementem przyciągającym userów są krowie ekstrementy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 16.04.09, 10:28 ddyzma5 napisał: [...] Coś Ty intelektualny analfabeto za ekskrementy tu popisał, bo, daruj, Twoich bazgrołów nie da się zrozumieć w żadnym języku. Po prostu nie ma zdania bez błędu, a każde nieskładne, całość wywodu na poziomie niedorozwiniętego dziecka. Poza oczywistą intencją naubliżania jakimś urojonym przeciwnikom (GW?), nic pojąc z tego bełkotu się nie da. Czy Ty Dyzma się nie wstydzisz? Z jakiej Ty wiochy? Do miasta się tu pchasz? Do szkoły najpierw! Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 16.04.09, 14:33 Uderzysz w stół, a tu norzyce sią doezwą. Nyślałem że biedaku znasz na tyle język polski, abyś zrozumiał post napisany przez usera od trzydziuestu prawie lat mieszkającego poza ojczyzną, i kończącego szkołę nie w polskim języku. Nie chodzi Tobie jednak o treść tego postu, ale o znacznie coś innego. Coś typowego dla znacznej części tu bywających userów. A co do ubliżania, to mylisz się. Ja tego nie muszę robić. Patrząc z mojej perspektywy, wielu userów tu sama sobie ubliża, nie wiedząc nawet o tym. Nie jest to jednak cecha tylko forum GW, ale jest to problem bardziej rozpowszechniony , cechujący ludzi którzy mają strasznie zamącone w głowie. Co do wstydu, to wstydzę się. Wstydzę się jednak nie za siebie , ale za tych co wypisują takie głupoty. Nie stety, zrobiliście z Polski taki bałagan swoimi gazetowymi mądrościami, iż nie widzę w europie bardziej prymitywnie rozwiniętego kraju, jak Polska. Bez dyrektyw EU , które zostały wymuszone na Polsce , było by jeszcze gorzej. Takimi jesteście gospodarzami na własnym podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio 16.04.09, 15:14 ddyzma5 napisał: > Nyślałem że biedaku znasz na tyle język polski, abyś zrozumiał post napisany przez usera od trzydziuestu prawie lat mieszkającego poza ojczyzną, i kończącego szkołę nie w polskim języku. Ja mam wyrozumiałość w tym względzie dla Ciebie i nawet cię już raz przeprosiłem za moją krytykę "językowa". To jeszcze raz prepraszam. Ale... ddyzma5 napisał: > Nie stety, zrobiliście z Polski taki bałagan swoimi gazetowymi mądrościami, iż nie widzę w europie bardziej prymitywnie rozwiniętego kraju, jak Polska. Bez dyrektyw EU , które zostały wymuszone na Polsce , było by jeszcze gorzej. Takimi jesteście gospodarzami na własnym podwórku. I tu mnie i innych Dyzmo obrażasz!!! A w jakim Ty to tak pięknym kraju mieszkasz i kim jesteś? Z Twoich postów wynika, że tym krajem Twoim jest RF Niemiec. Dobra, ok. Ale Ty usiłujesz tu krytykwać "userów" jako kto??? Jako Niemiec władający językiem polskim i piszący po polsku - to chwała i dzięki - przepraszam. Ale Ty chyba chcesz tu się wypowiadać jako Polak? Odpowiedz na to. Zdefiniuj się, kim jesteś. Bardzo proszę. Uprzedzę cię - z Polakiem, który z USA, RFN, Australii poucza tu mnie, nas o patriotyzmie i miłości Ojczyzny, to ja dyskutować nie chcę, bo to nie ma sensu. Wtedy podtrzymuję - Ty się najpierw poucz języka polskiego, a potem wypowiadaj się o "gazetowej" polskości. Bo jak Ty możesz wypowiadać się, jeśli tej "GW" nawet przeczytać porządnie nie potrafisz? Jak możesz się wypowiadać, nie znając życia tu? Czy Ty w ogóle sobie wyobrażasz, jak wygląda mój dom, gdzie jest, kto go zbudował i kiedy, jakie są ściany, jakie drzewa na ulicy, jakie busy, tramwaje jeżdżą za oknem, co lata nad nami, jaki kolor ma tu niebo o zachodzie słońca, gdzie chodzimy do sklepu, ile płacimy, co jemy? Jakie są Twoje wyobrażenia? Z radiostacji Ojczulka Dyrcia Rydzyka, z "Das Bild" hamburskiego, może z "Frankfurter Allgemeine Zeitung", może z "Le Monde", może z "The New York Times", może z "The Washington Post"? Myślę po Twoich postach, że masz tu ludzi za otumanioną bandę idiotów. Zapewniam, że grubo się mylisz. Nie życzę sobie ja i chyba większość pouczeń od rodaków z zagranicy. Inni mają prawo (na Kremlu też) się wymądrzać o Polakach i Najjaśniejszej Rzplitej - robią to z pozycji swoich krajów. Ale koleś, który mówi, że jest Polakiem i ubliża - "bo wy w tej Polsce..." Nie, ja tego nie toleruję. Przyznaj się Dyzma, żes nie Polak - wtedy ok. Inaczej masz u mnie przeje... Rozumiesz to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kava zbozhova Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.09, 18:35 > Uderzysz w stół, a tu norzyce sią doezwą. > Nyślałem że biedaku znasz na tyle język polski, abyś zrozumiał post > napisany przez usera od trzydziuestu prawie lat mieszkającego poza > ojczyzną, i kończącego szkołę nie w polskim języku. > > Nie chodzi Tobie jednak o treść tego postu, ale o znacznie coś > innego. Coś typowego dla znacznej części tu bywających userów. > A co do ubliżania, to mylisz się. Ja tego nie muszę robić. > Patrząc z mojej perspektywy, wielu userów tu sama sobie ubliża, nie > wiedząc nawet o tym. > Nie jest to jednak cecha tylko forum GW, ale jest to problem > bardziej rozpowszechniony , cechujący ludzi którzy mają strasznie > zamącone w głowie. > Co do wstydu, to wstydzę się. Wstydzę się jednak nie za siebie , ale > za tych co wypisują takie głupoty. > Nie stety, zrobiliście z Polski taki bałagan swoimi gazetowymi > mądrościami, iż nie widzę w europie bardziej prymitywnie > rozwiniętego kraju, jak Polska. Bez dyrektyw EU , które zostały > wymuszone na Polsce , było by jeszcze gorzej. > Takimi jesteście gospodarzami na własnym podwórku. Sorry Dyzma, twierdzenie o twej polskosci musi byc poparte jakoscia gramatyczno- ortograficzna twego polskiego jezyka. I nie tlumacz sie, ze koncyles jakies tam szkolki zagraniczne. Kazdy Polak dba o jakosc swego jezyka... to jego obowiazek. A skoro masz cos do zarzucenia mieszkajacym w kraju, to pisz gramatycznie i bez bledow.... inaczej to wstyd dla Ciem ( pielegniarza polskosci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? to tylko produkt pisowskiego zakłamania IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 14:02 hanka vel assur to produkt pisowskiego zakłamania. Co z tego, że udowodnisz im kłamstwo, spływa po nich jak po kaczce. Dzisiaj pewnie są w ekstazie bo szef wszystkich pisowskich kłamców dostał wyrok za kłamstwo i to za kłamstwo wobec trzeciego bliźniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: to tylko produkt zakłamania krzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 17:45 Zaklamana jest firma krzak z figurantem Buzkiem na usługach PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywrozka assur, czyli swinska epidemia IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 20:50 Gość portalu: assur napisał(a): > Zaklamana jest firma krzak z figurantem Buzkiem na usługach PO ty sie swinski mutancie nie odzywaj... jestes nosicielem zarazy endemicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga! Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:24 Nie cieszcie się przedwcześnie - jakieś takie "podobnohankowe" wylazło pod nickiem "Życzliwa" w dyskusji o rozwodach! A szczęście było tuż - i taka cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.chello.pl 26.04.09, 21:15 www.dziennik.pl/polityka/article367651/Zdradzila_klub_PiS_dla_Libertas.html Jednak prawa ręka Rydzyka startuje do EP i to nie z PIS. J.R.Nowak i Hanka mają głowy nie od parady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywrozka swinska grypa IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 11:45 teraz to pewne, ze swinska grypa dotarla juz do kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: swinska grypa czy już jest w Toruniu??? IP: *.chello.pl 27.04.09, 22:02 Ptasia grypa zaczęła się od Torunia ,a swińska??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.09, 18:50 Glowy jak glowy ale dla forsy zrobia wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywrozka Re: Czy Hanka to porazka naszych czasow, czy idio IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.09, 19:17 Gość portalu: gosc napisał(a): > Glowy jak glowy ale dla forsy zrobia wszystko. daj znac ile biora, a zmienie szybko poglady i przylacze sie do nawiedzonych dzieci Chrystusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zforum Hanko czy o to ci chodzło?Chcesz jak w Toruniu??? IP: *.chello.pl 27.05.09, 11:22 miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6653341,Pijany_dzialacz_Elany_pobil_Nigeryjczyka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franfurter pisobolszwia idiotki hanki IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.09, 21:32 osobowosci typu "Hanka" to stare"nalecialosci". Wstyd, ze takie "istoty glosza prawde" o naszej "rzeczywistosci". Chlopstwo dorywa sie do kompa i miast plugiem walic ziemie, uprawia "polityke" godna prostackich obyczajow. Na szczescie, takich durnych hanek jest niewiele, ale jesli sa, to prezentuja klase wielblada. Prostackosci i chamstwu hankowemu, polaczonemu z pisobolszewicka propaganda- nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka załatwiła?? Re:Miasto Rydzyka w tym gronie,to chyba zart?? IP: *.chello.pl 29.05.09, 09:32 miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6663127,Polska_prezydencja_w_Radzie_Unii_po_torunsku.html Odpowiedz Link Zgłoś
libertynias jednak pisiaki maja jednego czlowieka 29.05.09, 14:44 z wywiadu Madrosci Tatr, Jarka K. przeprowadzonego prze Dennik: Często też proszę, by dostarczono mi z internetu jakieś dane. Najczęściej są to dane ekonomiczne dotyczące porównania sytuacji w innych krajach i tak dalej. Czasami robię też eksperymenty. W partii mam jednego człowieka niezwykle inteligentnego, znakomitego w komputerach, i czasem go proszę na przykład, żeby mi przedstawił różne warianty sytuacji geostrategicznej w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowak przesadził Hanko gdzie jesteś, Nowak w potrzebie,przegrał IP: *.chello.pl 02.06.09, 22:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96117709&a=96117709 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek -antek Re: Hanko gdzie jesteś, Nowak w potrzebie,przegra IP: *.chello.pl 03.06.09, 13:11 Cały Toruń murem za Ojcem Tadeuszem! Odpowiedz Link Zgłoś