Dodaj do ulubionych

kto w końcu usunie punków-żebraków

IP: *.media4.pl / *.media4.pl 29.11.03, 00:11
sprzed Feniksa i ze Świdnickiej ?!?!!?!??!!?!!?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stanisław Re: kto w końcu usunie punków-żebraków IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.11.03, 02:52
      moze twoj stary sie tym zajmie
    • Gość: Krzychu A co ci oni przeszkadzają?!? IP: *.ytnet / *.walbrzych.dialog.net.pl 30.11.03, 14:47
      Jak nie chcesz na nich patrzeć to nie patrz... Jak nie chcesz im dawać kasy to
      nie dawaj... Proste! Żyjemy w wolnym kraju!
      • Gość: Byly Hokeista Wolność ma granice IP: *.tvk.wroc.pl / 213.17.158.* 30.11.03, 18:11
        A granicę wolności jestw olność drugigo człowieka

Wolność to nei anarchia. WOlności nie ma wtedy, gdy każdy robi to, co mu się
        żywnie podoba. Wolność jest wtedy, gdy każdy szanuje innych.

ja szanuje zebrakow. nie mam nic przeciw temu zeby zebrali - o ile beda
        wygladac schludnie, nie beda smierdziec i budzic odraze.

ich zachowanie to zwykle naruszanie godnosci osobistej czlowieka, ktoremu
        przeszkadza brud i smrod.

usunac ich sila, niech zebrza po aresztem na Podwalu
        • Gość: Gregg Re: Wolność ma granice IP: *.media4.pl / *.media4.pl 30.11.03, 19:01
          rzecz w tym że oni własnie śmierdzą, sa brudni na maxa i po pijanemu się
          wydzierają, niech spieprzaja na swoje squaty i niech zdychaja tam w brudzie i
          smrodzie
      • Gość: gregg Re: A co ci oni przeszkadzają?!? IP: *.media4.pl / *.media4.pl 30.11.03, 19:07
        bo mnie co drugi dzień zaczepiaja i mam już ich dość, mam to gdzieś że zbieraja
        na wino. Nie chcę wachać tego specyficznego smrodu mijając ich. Czasami sa
        nachalni. Więc mi przeszkadzają. Mam nadzieje ze szybko wymrą, taka mała
        samoregulacja miejskiego ekosystemu, niedostosowani odpadają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka