Gość: Gregg IP: *.media4.pl / *.media4.pl 29.11.03, 00:11 sprzed Feniksa i ze Świdnickiej ?!?!!?!??!!?!!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanisław Re: kto w końcu usunie punków-żebraków IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.11.03, 02:52 moze twoj stary sie tym zajmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu A co ci oni przeszkadzają?!? IP: *.ytnet / *.walbrzych.dialog.net.pl 30.11.03, 14:47 Jak nie chcesz na nich patrzeć to nie patrz... Jak nie chcesz im dawać kasy to nie dawaj... Proste! Żyjemy w wolnym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly Hokeista Wolność ma granice IP: *.tvk.wroc.pl / 213.17.158.* 30.11.03, 18:11 A granicę wolności jestw olność drugigo człowieka Wolność to nei anarchia. WOlności nie ma wtedy, gdy każdy robi to, co mu się żywnie podoba. Wolność jest wtedy, gdy każdy szanuje innych. ja szanuje zebrakow. nie mam nic przeciw temu zeby zebrali - o ile beda wygladac schludnie, nie beda smierdziec i budzic odraze. ich zachowanie to zwykle naruszanie godnosci osobistej czlowieka, ktoremu przeszkadza brud i smrod. usunac ich sila, niech zebrza po aresztem na Podwalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregg Re: Wolność ma granice IP: *.media4.pl / *.media4.pl 30.11.03, 19:01 rzecz w tym że oni własnie śmierdzą, sa brudni na maxa i po pijanemu się wydzierają, niech spieprzaja na swoje squaty i niech zdychaja tam w brudzie i smrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregg Re: A co ci oni przeszkadzają?!? IP: *.media4.pl / *.media4.pl 30.11.03, 19:07 bo mnie co drugi dzień zaczepiaja i mam już ich dość, mam to gdzieś że zbieraja na wino. Nie chcę wachać tego specyficznego smrodu mijając ich. Czasami sa nachalni. Więc mi przeszkadzają. Mam nadzieje ze szybko wymrą, taka mała samoregulacja miejskiego ekosystemu, niedostosowani odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś