tou 15.04.09, 19:32 Bardzo pilnie poszukuję PRYWATNEGO Domu Seniora / Domu Spokojnej Starości. Niekoniecznie we Wrocławiu. Zależy mi, żeby był w woj. dolnośląskim. Czy ktoś może jakiś polecić? Podać namiary? Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pensjonariusz Re: Dom Spokojnej Starości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 23:09 Taki dom jest w Sycowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Dom Spokojnej Starości IP: 194.204.135.* 16.04.09, 16:14 Oborniki Śląskie ,ale na miejsce trzeba czekać, cena powyżej 1200 zł tak było w zeszłym roku .Dochodzą dodatkowe koszty jeszcze . Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: Dom Spokojnej Starości 17.04.09, 18:13 Mozna jakis czas pobyc u siostr zakonnych na sw Jozefa ,w zeszlym roku 87zl bylo liczone za dobe w tym rehabilitacja,lekarz ,niestety za normalne pieniadze wszedzie dlugi czas oczekiwania a peplnoplatna prywatna opieka latwiej wtedy o miejsce ale tez zwiazane jest to z duzym wydatkiem . Tu jest link do osrodkow www.domyopieki.pl/index.php?mn=woj&sel1=dolno%B6l%B1skie Odpowiedz Link Zgłoś
tomiy Re: Dom Spokojnej Starości 25.11.15, 19:31 Cześć, mogę polecić dom spokojnej starości w Jodłowie, Woj, dolnośląskie, mamy tam dziadka i ogólnie wszystko w porządku. Najważniejsze, że dziadkowi jest tam dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: Dom Spokojnej Starości IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.15, 14:14 Swego czasu znalazłam taki wykaz w internecie. Potem wydzwaniałam, bo się okazuje, że w przeważającej większości nie było miejsc. To jest oczekiwanie, aż ktoś "odejdzie". Przykre, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś