sapere 15.04.09, 23:06 Wartało by sprawdzić, czy wizyta 1 kwietnia w gabinecie prezesa PIS miała charakter prywatny, tzn. czy do Warszawy pan Grzelczyk udał się za własne pieniądzem czy w ramach delegacji IPN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p. klasyczny, chamski komentarz Sawki IP: 82.160.135.* 15.04.09, 23:19 Szczególnie we fragmencie dotyczącym milicjantów "utrwalaczy". Co z tego, że nie żyją. Prawda jest prawdą. Gdyby przyjąć filozofię Sawki, do dziś powinny być ulice Hitlera, Stalina i innych zbrodniarzy. Nie żyją więc przecież nie wypada ich lustrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -) Bez jaj "utrwalacze" to marionetki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 04:40 Ich nazwiska może i powinny wypłynąć ale napewno nie w 1 kolejności a w 5 lub 6-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. zmiany POglądów IP: 82.160.135.* 15.04.09, 23:31 A swoją drogą ciekawa sprawa. Libicki jeszcze niedawno był pisowskim oszołomem i przynosił wstyd Polsce (przynajmniej zdaniem PO)nagle stał się cenionym i szanowanym europosłem. Wcześniej podobną przemianę można było zauważyć w ocenach Leppera, Giertycha no i oczywiście Wałęsy. Najgorszy wróg zostaje przyjacielem PO gdy tylko wejdzie w konflikt z Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -) Po pracowity to on jest a że naziol z niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 04:38 okrutny-inna sprawa.Nie moja broszka.Niech się wyrzynają.Jak za dawnych dobrych 30-tych lat w Rosji Sowieckiej,jak za dawnych dobrych lat rewolucji francuskiej. Ale nie powiem "Poznań bez PiS" - cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Po pracowity to on jest a że naziol z niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 09:10 Pracowity? szkoda, że jako wojewoda nie wykazywał się pracowitością:/ Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Też jesteś zwolennikiem "bicia prostytutek"? 16.04.09, 08:18 Rozumiem że jak ktoś "wróg" to wobec niego wszelkie chwyty dozwolone? To że człowiek broni pewnych pryncypiów np tego że kobiet się nie bije (nawet jak są prostytutkami), IPN nie powinien "lustrować" na "dziko" (nawet jak obiekt jest europosłem PiS), a CBA nie powinno wrabiać ludzi w przestępstwa (nawet jak to dotyczy takiego łobuza jak Lepper) to do głowy nie wpadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Lipiński! 16.04.09, 03:24 Widziałem cię jako nawiedzonego już w stanie wojennym. I już wtedy przypuszczałem, że z ciebie stalinek wyrośnie. Nie wiedziałem tylko wtedy, że komuna upadnie. Bo gdybym wiedział, to bym ci na Agrestowej skopał tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Re: Lipiński! 16.04.09, 07:21 Ciekawie piszesz j-50. Podaj więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Lipiński! 16.04.09, 10:38 10robo10 napisała: > Ciekawie piszesz j-50. Podaj więcej szczegółów. Mi brakuje przede wszystkim jednego szczegółu, a mianowicie podpisu opluwacza. Atakuje po nazwisku, a sam pozostaje anonimowy. Tchórz i tyle. Jurek Ochman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thuske Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 06:54 Aż cztery wiadomości na pierwszej stronie dotyczą IPN!? A nie lepiej byłoby zająć się niekończącym się pasmem dokonań politycznych i gospodarczych rządu premiera Tuska? Bo chyba jest o czym pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maw tak, mnie tez brakuje opisu sukcesow p Prezydenta IP: *.acn.waw.pl 16.04.09, 07:49 czy aby znow ktos do niego nie strzelal ? Czy na pewno jest dobrze poinformowany? Czy juz przekonal wszystkich o kompetencjach pani Fotygi? Brakuej mi tego.... ps O sukcesach rzadu poczytaj sobie w kontekscie tego co sie dzieje w krajach dookola a z blizszych tematow to moze podliczysz ile drog sie buduje teraz a ile zbudowano za rzadow PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: tak, mnie tez brakuje opisu sukcesow p Prezyd 16.04.09, 11:05 Gość portalu: maw napisał(a): > ps O sukcesach rzadu poczytaj sobie w kontekscie tego co sie dzieje w krajach > dookola a z blizszych tematow to moze podliczysz ile drog sie buduje teraz a il > e > zbudowano za rzadow PIS? A gdzie to ma przeczytać??? W Nazym Nocniku o tym nie piszą, nie mówią też o tym w Radyju z Ryjem i w TVPlwam. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jedni emigrowali inni dalej działali 16.04.09, 07:17 To kwestia odwagi i cwaniactwa życiowego, kilka rozmów z SB i podpisywali glejt zrekając się wszystkiego a inni podpisywali lojalke i działali dalej ryzykując wiecej. Teraz sa znowu aktywni bo nie grozi że znowu sraczki na komendzie dostaną. Rzygac się chce jak widze kto sie bawi w sedziów i te ich bolszewicka nadgorliwość, marzą o wykonaniu planu a nawet przekroczeniu jak niektórzy z nkwd.Było zostac w kraju i chociazby bibułe kolportować. Proponuje zrobic liste tych odwaznych inaczej, moze się nazywać listą Wildsteina, bo on tez skorzystał z takiej mozliwości ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Re: Jedni emigrowali inni dalej działali 16.04.09, 07:26 Nudzi mnie jeż to kto współpracował. To są duperela. Najistotniejsze jest kto PRACOWAŁ na etacie. Miał z tego pensję, mundurówkę,wczasy resortowe. Oni są interesujący bo ktoś ten system tworzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrz6 Re: Jedni emigrowali inni dalej działali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 07:52 jesteś chłopie manipulowany. Kto ten system tworzył? A górnicy z corocznymi darmowymi wczasami, swoimi suto wyposazonymi sklepami, a rolnicy, którzy tak jak za Gierka nigdy wczesniej i nigdy więcej po nie będa tak mieli, a marynarze, którzy w jeden dzień zarabiali na miesiąc życia i wielu wielu innych, jak Pani Szczepkowska, która w momencie obalenia komuny była już znaną Szczepkowską, córką Szczepkowskiego pieszczocha komuny. Teraz to całe towarzycho robiąc innym wodę z mózgu krzyczy łapaj złodzieja i żeby odwrócić uwagę od spraw zasadniczych, od wzajemnego sie ustawiania pospólstwu dostarcza igrzysk w postaci pernamentnej lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Jedni emigrowali inni dalej działali 16.04.09, 11:09 10robo10 napisała: > Nudzi mnie jeż to kto współpracował. To są duperela. Najistotniejsze jest kto [ > b]PRACOWAŁ na etacie[/b]. Miał z tego pensję, mundurówkę,wczasy resortowe. Oni > są interesujący bo ktoś ten system tworzył. Ależ ci ludzie PiSuaru nie interesują pod względem lustracyjnym, bo to jest elektorat PiSbolszewii i w znacznym stopniu jego obecni członkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do a.k. trapera Re: Jedni emigrowali inni dalej działali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 07:42 głupoty wypisujesz - poczytaj co robili przed wyjazdem i dlaczego zostali do niej zmuszeni. Działalność od lat 70tych była dużo ryzykowniejsza niż późniejsze przeniesienie bibuły. A że IPN ujawnia tych, którzy opowiedzieli się po stronie zła, kiedy inni ryzykowali, to i bardzo dobrze. Brawo Grzelczyk - nie będzie nas reprezentował żaden nadęty buc z podejrzaną przeszłością, który występuje z partii, bo należy mu się (jego zdaniem) więcej niż innym. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ja te głupoty widziałem na własne oczy 16.04.09, 08:04 Tak się składa ze brałem udział w tym historycznym wydarzeniu jako jeden z wielu tysięcy i wiem co mówię bo niektórzy z moich znajomych wyjechali innych czasem wsadzano, niektórzy wrócili i albo sa "gwiazdami" politycznymi albo zwyczajnie pracują, czesto na własny rachunek. Swoja przygode zacząłem włąsnie w latach 70-tych jako uczeń klas starszych w Technikum, najczęsciej był to kontakt z KOR-em, dalej historia juz jest bardziej rozwinięta. Wiemy kto na nas kapował, wiemy kto się załamał(często taki osobnik sam o tym mówił)wiemy kto się "opiekował" naszym środowiskiem i wiemy tez że zasób wiedzy SB był duzo wiekszy niż się niektórym wydaje, pewne działania sprawdzające z ramienia opozycji tez były ciekawe, łącznie z prowokacjami albo autentyczną cenzurą przekazywanych wiadomości by nie dopuścić do konspiracji źródła, ludzie czesto w emocjach nie zdawali sobie sprawy że takie wiadomości sa analizowane, tak się dzieje na całym świecie, najlepszą komórka w działaniu była "Solidarność Walcząca" - prowokowała, sprawdzała, wyprzedzała często działania partyjnych włądz, do tej pory mało sie wie o tym i chyba tak zostanie łącznie z nazwiskami różnych ludzi. Znam wielu bezimiennych bohaterów tamtych czasów i 13-go grudnia ide do koscioła i rozmyslam o ludziach z którymi wtedy przyszło mi byc na barykadzie, nie interesuja mnie uroczystości, bo w imię czego, straconego czasu i niepewności? Jak patrze dzisiaj to porównuje niektóre sytuacje i powiem Ci że nie pamiętam by wtedy było tylu kapusi co dzisiaj a przyzwoitośc nawet wsród członków PZPR była normalnoscią. A co do próby robienia karier i pławienia się w blasku ani wtedy nie brakował ani teraz, a ruch "S" tworzyła większość członków PZPR, niektórych internowano, niektórzy wyjechali. Nie znam dokumentów i nikogo nie oceniam a jezeli ktoś zna to w Polsce obowiązuje prawo i sąd a nie samowolka. Jak mawiał J.Kuroń: byłem świadomy że działam przeciw prawu i zostanę ukarany, ja tez to wyznawałem i obecnie jestem daleki od tanich sensacji bo widziałem jak mozna człowieka stłamsić mimo że wie bardzo mało o sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: Ja te głupoty widziałem na własne oczy 16.04.09, 08:30 Dziękuję Ci za ten głos w dyskusji. Mądry i sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja te głupoty widziałem na własne oczy IP: *.chello.pl 16.04.09, 11:17 Podpisuję się pod każdym Twoim zdaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WJ Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: 79.110.194.* 16.04.09, 07:31 Ciąg dalszy antylustracyjnej wolty GW. Dla Pana Sawki i Bojarskiego jest zupełnie nieistotne czy informacje odnośnie Libickiego były prawdziwe czy nie. Chciałbym też, aby szanowny redaktor złożył doniesienie do prokuratury jeśli uważa, że gdzieś zostało złamane prawo. Ankieta obok tekstu niestety pokazuje, że autorzy nawet nie próbują być bezstronni cyt.: "Mówienie o prawie w kontekście działań IPN jest jakąś kpiną". Naprawdę smutne jaki poziom dziennikarstwa mamy w Polsce, każdy dziennikarz ma prawo do swoich poglądów, ale niech nie manipuluje i przynajmniej próbuje być obiektywny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Typowe gadanie ze ślepym o kolorach, IP: 217.98.20.* 16.04.09, 08:24 a z pisuarczykiem o państwie prawa. "Prawo to my, a sprawiedliwość musi być po naszej stonie" - czy nie tak, lechujarkowy kmiotku? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYCERZ Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: 188.33.43.* 16.04.09, 07:42 BEZKARNOŚĆ IPN-u,UBECKIEJ SŁUŻBY PIS-u,PORAŻAJĄCA.JEŚLI KTOŚ MA WĄTPLIWOŚCI,TO TEN PRZYKŁAD DOWODZI CO KACZYŃSCY I ICH DRUŻYNA CHCIELI I FUNDUJĄ POLSCE.TYLKO POGONIĆ GOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. zbrodnie PiSu IP: 78.8.145.* 16.04.09, 08:24 Liczne zbrodnie PiSu są szeroko znane i opisane. Laptop, dorsz. ... Trwa ściganie następnych. Do końca kadencji pewnie nie wykryją wszystkich więc trzeba będzie jeszcze raz wygrać wybory i POrozliczać tych zbrodniarzyz PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: zbrodnie PiSu IP: 217.98.20.* 16.04.09, 08:29 Głuptaku, największą zbrodnią pisuaru było doprowadzenie do głębokich podziałów w społeczeństwie, czego przez długie lata nie uda się naprawić, tym bardziej że dalej jątrzą. Na szczęście nie udało im się wprowadzić państwa policyjnego i "rządu dusz", co tak bardzo im się marzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: zbrodnie PiSu IP: 78.8.145.* 16.04.09, 08:34 Tak się składa,że mam dobrą pamięć. I pamiętam kto i kiedy zaczął dzielić Polaków na mohery/oszołomy i "mądrą" resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa_beta1 Grzelczyk był poszkodowany? 16.04.09, 08:01 chyba tylko dlatego że dziada nie chcieli przyjąć do UB, teraz sam działa jak zawszona gnida UBecka Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 smieje sie patrzac jak w zoo malpy wsadzaja 16.04.09, 08:06 sobie palec w d... albo gryz aby byc blizej koryta.... Odpowiedz Link Zgłoś
madafaka_ua Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 16.04.09, 08:18 I bardzo dobrze, że żarliwie lustruje - Wyborcza jak zwykle takich ludzi stara się ośmieszyć (komentarz pana Sawki), bo sama w swoich szeregach ma bagno - poczynając od samej góry. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 16.04.09, 08:22 Za mordę dziada i o bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Historię piszą dezerterzy... 16.04.09, 08:23 Tak było za PRL, tak jest za IPN. Bo bohaterowie albo nie żyją, albo swoją przeszłość traktują jak moralny obowiązek, nie jak polityczną krucjatę. Inkwizytorzy nie szukają prawdy. Szukają zadośćuczynienia dla własnego tchórzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 16.04.09, 08:26 sapere napisał: > Wartało by sprawdzić, czy wizyta 1 kwietnia w gabinecie prezesa > PIS miała charakter prywatny, tzn. czy do Warszawy pan Grzelczyk > udał się za własne pieniądzem czy w ramach delegacji IPN< czy nie zjadł jakiegos dorsza i czy nie przekroczył limitu z karty służbowej o 99gr. Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 16.04.09, 08:34 ambl napisała: > sapere napisał: > > > Wartało by sprawdzić, czy wizyta 1 kwietnia w gabinecie prezesa > > PIS miała charakter prywatny, tzn. czy do Warszawy pan Grzelczyk > > udał się za własne pieniądzem czy w ramach delegacji IPN< czy nie > zjadł > jakiegos dorsza i czy nie przekroczył limitu z karty służbowej o 99gr. I znowu zabrałaś bardzo "merytorycznie" głos. Upadasz coraz niżej...jak twój PiS zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net Krzysztof Grzelczyk ... 16.04.09, 08:27 A czym się różni ten gość od lustrowanych przes siebie SB-ków ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 im wiecej takich grzelczykow 16.04.09, 08:32 tym szybciej Pisdzielstwo utonie we wlasnym gg.nie. Sami sie wytna. I dobrze. Popierac takich idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: im wiecej takich grzelczykow 16.04.09, 08:50 jerzy30 napisał: > tym szybciej Pisdzielstwo utonie we wlasnym gg.nie. Sami sie wytna. > I dobrze. Popierac takich idiotow...< Wydaje mi się że twój optymizm jest przedwczesny Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 najblizsze wybory - zobaczycz i nie uwierzysz 16.04.09, 09:04 PZPR tez mialo byc wieczne - i ni ma ich. Tak samo bedzie z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: najblizsze wybory - zobaczycz i nie uwierzysz 16.04.09, 09:27 To nie takie proste. pozostaną ludzie z określonym światopoglądem i nadal będa mieli wpływ na to, co dzieje się w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy30 komunisci - niedobitki - tez zostali IP: 195.187.99.* 16.04.09, 09:38 i maja do powiedzenia tyle co zero - tak samo samabrona i elpeer - szczekaja i wyja - tyle im zostalo - do nich szybko dolaczy PiS bo najlepiej im wychodzi rozwalanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Szmaciak Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.09, 08:56 Pan Krzysztof Grzelczyk był wojewodą dolnośląskim , a nie jak pisze w artykule koleny fachowiec z dziennikarstwa w GW ( wicewojewodą ). Panie redaktorku więcej rzetelności w lustrowaniu pana Grzelczyka bo zaczyna pan dorównywać SWOJEMU bohaterowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie historyk! Re: Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: *.chello.pl 16.04.09, 09:33 Krzysztof Grzelczyk nie jest historykiem! Studiował nauki polityczne na Uniwersytecie Wrocławskim im.B.Bieruta w czsach komuny z lat siemdziesiątych - czego więc go nauczyli? Że najważniejsze, to mieć władzę! I cały czas do tego dąży.1 Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok w latach '70 INP na UW im Bolcia Bieruta, 16.04.09, 10:24 to była fabryka politruków, prowadzona przez niejakiego Orzechowskiego (czł. kc pzpr). Wytwarzano taśmowo dobrych bolszewików........ A bolszewik, czy leninowskiego, czy katolickiego autoramentu, to niestety zawsze jedynie bolszewik! Odpowiedz Link Zgłoś
komitetkontrolnykontra Re: w latach '70 INP na UW im Bolcia Bieruta, 16.04.09, 10:57 "Jako ciekawostkę można podać, że u przyszłego sekretarza KC prof. Mariana Orzechowskiego (znanego z powiedzenia przed 13 grudnia 1981 r., że siłę argumentu trzeba zmienić na argument siły), zdaje egzamin z podstaw teorii polityki na czwórkę. Podobnie dobre stopnie uzyskuje u innych wykładowców znanych ze swoich marksistowskich przekonań." źródło: tekstowisko.com/amaksymowicz/55826.html Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: w latach '70 INP na UW im Bolcia Bieruta, 16.04.09, 11:12 komitetkontrolnykontra napisał: > "Jako ciekawostkę można podać, że u przyszłego sekretarza KC prof. Mariana > Orzechowskiego (znanego z powiedzenia przed 13 grudnia 1981 r., że siłę > argumentu trzeba zmienić na argument siły), zdaje egzamin z podstaw teorii > polityki na czwórkę. Podobnie dobre stopnie uzyskuje u innych wykładowców > znanych ze swoich marksistowskich przekonań." > źródło: tekstowisko.com/amaksymowicz/55826.html No i co to ma do rzeczy? Walka z komuną miała polegać jak najgorszym zdawaniu egzaminów? Ja też mam taką "plamę" w życiorysie, bo filozofię marksistowską (był to przedmiot obowiązkowy na wszystkich kierunkach studiów) zdałem u czerwonego profesora Ładosza na czwórkę. Mam się wstydzić tego, tak? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
komitetkontrolnykontra Re: w latach '70 INP na UW im Bolcia Bieruta, 16.04.09, 11:32 Ciekawostki mają to do siebie, że zazwyczaj nie mają nic do rzeczy. Po co od razu te nerwy, te wyrzuty i jęki poszkodowanego podziemnego kombatanta ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: w latach '70 INP na UW im Bolcia Bieruta, 16.04.09, 11:45 komitetkontrolnykontra napisał: > Ciekawostki mają to do siebie, że zazwyczaj nie mają nic do rzeczy. Po co od > razu te nerwy, te wyrzuty i jęki poszkodowanego podziemnego kombatanta ??? Gdzie Ty w moim poście coś o jakimś kombatanctwie wyczytałeś? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
komitetkontrolnykontra Re: w latach '70 INP na UW im Bolcia Bieruta, 16.04.09, 11:52 Kombatant, inaczej towarzysz broni. Piszesz o "plamie w życiorysie", uważam więc że solidaryzujesz się z bohaterem wątku w "walce z komuną" (jak to sam napisałeś). Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok uderz w stół, a nożyce sie łodesfoł 16.04.09, 16:18 ludzie! bez sciemniania! INP był kużnią młodych talentów........, natomiast reszta musiała, czy chciała czy nie chiała, zdawać filozofię, czyli świętą teologie marksizmu, że ktos dostał dobry stopien u Ładosza, Bala czy kogos tam innego - to dobrze o nim swiadczy - lepiej wroga poznawał. Miałem kiedys dobrego kolegę, który zdał na INP. Z przerażenem obserwowałem, jak normalny człowiek zamienia się w bolszewickiego frankensteina, aż musiałem się z nim pożegnać, gdy na roku III INP zapisał się był on do polskiego związku piłki ręcznej, znanego ze skrótu pzpr. Odpowiedz Link Zgłoś
lanyp Jak zawsze klamstwa i pomowienia! 16.04.09, 09:04 tylko PiS, poprzyjcie w sondażu: www.nasz-parlament.pl/sondaz?id=3 Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 K.Grzelczyk działaj tak dalej,bójta się kapusie 16.04.09, 09:14 Prawda was wyzwoli....POparancy i sprzedawczyki. Nawóć się jeden z drugim, proś o wybaczenie, jak Święty Paweł.... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 slavik222..pomiot Kiszczaka i Sobeckiej... 16.04.09, 09:24 slavik222, śmieć z SB, wychowany na "rekolekcjach" kapusi SB-NKWD, Rydzyka,Nowaka i innego robactwa... pl.youtube.com/watch?v=mOu_iNKd9UQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Re: slavik222..pomiot Kiszczaka i Sobeckiej... 16.04.09, 10:09 amdrzej.11 napisał: > slavik222, śmieć z SB, wychowany na "rekolekcjach" kapusi SB-NKWD, > Rydzyka,Nowaka i innego robactwa... pl.youtube.com/watch?v=mOu_iNKd9UQ&feature=related miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavik222 Re: slavik222..pomiot Kiszczaka -andrzejowi11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:29 Sumienia nie zagłuszysz. Jesli jestes inteligentny, to pisz tak aby śmieci przeklinały:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 16.04.09, 09:38 ZLUSTROWAC DZIENNIKARZY,ZAJAC SIE ICH DOCHODAMI Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 pandora-online, ciebie już zlustrowali ? 16.04.09, 10:08 i "zajeli" sie twoimi odchodami ? Odpowiedz Link Zgłoś
komitetkontrolnykontra Wicedyrektor, hehe 16.04.09, 09:45 Można było się spodziewać, że awansuje w ciągu pół roku ze starszego specjalisty na wicedyrektora. A miał podobno zajmować się edukacją!? Tzn w sumie na początku sam nie wiedział, czym się będzie zajmował... Anyway, właściwy człowiek na właściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Lipiński ? Lipiński ? Czy to ten z nagrań Beger ? IP: *.pl 16.04.09, 09:46 Wielce "wiarygodny" i "uczciwy" "mąż stanu". A Kaczyński, czy to nie ten, którego lojalka była podrobiona ? Partii PiS gratulujemy polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: *.ip.netia.com.pl 16.04.09, 10:20 Boże, co za buc. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Esbacja z PO-PSL i SLD drży ze strachu. 16.04.09, 10:21 Stąd te wściekłe ataki na PiS. Czego się spodziwać po Tusku, spadkiobiercy poglądów Gierka, Jaruzelskiego i Kiszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Zadziwiająca troska GW o pisowskich posłów 16.04.09, 10:21 Michnik i spółka szukają wszelkich sposobów, żeby udowodnić szkodliwość IPN. Pojedyncze przypadki rozdmuchiwane są do niebotycznych afer. Każda partia ma prawo do lustrowania swoich kandydatów do wyborów. Argumentacja pismaków GW jest naciągana. Nie ma niczego złego w lustrowaniu zmarłych milicjantów. Jeśli to miało źle świadczyć o Grzelczyku, to GW trafiła jak kulą w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Grzelczyk wciąż jest na ich PiSu: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:37 www.pis.org.pl/okregi.php?woj=dolnoslaskie Odpowiedz Link Zgłoś